- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.421
yani gec olsa da anladık kim oldugunu ama fal sepeti falan bi sürü uygulama falcıları icin de yorum yapmıs yani orda da mı hesabı var demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaş eysanı daha çok övdü sanki
isim vermek yasakmis diye kaldirdim fotoyusu hareketten bahsediyordum, bazen banlanmadan once yapiyorlar diye
coklu hesap sahibi canimArkadaş eysanı daha çok övdü sanki
Yani hangi falcı bu ben anlamadım havadis micoklu hesap sahibi canim
Bir çok kişiden memnun olduğunu söyledi havadis sardunya Ronan eysan mihriyeYani hangi falcı bu ben anlamadım havadis mi
Hepsi kimi dediyse hepsi çoklu hesapYani hangi falcı bu ben anlamadım havadis mi
gomduklerine de dikkat edin, kendi degirmeninin suyunu kesenlere gommustuArkadaş eysanı daha çok övdü sanki
ben zaten havadis ronan sardunya mihriye vs bunlarin ayni kisi-ekip tarafildan yonetildigini dusunuyorum o yuzden tek bir kisi aslinda hepsi. Ama inanip inanmamak sizin karariniz tabi, ben gorduklerimi soyler gecerimYani hangi falcı bu ben anlamadım havadis mi
saka gibi inanmiyorummmmm. bir de hem falsepeti hem tellwe falcilari icin sayfalarca analilz yapmisti. bu da nasil bir hak yemek ve issizliktir sok icindeyim.gomduklerine de dikkat edin, kendi degirmeninin suyunu kesenlere gommustu
Ben havadis Ronan ve sardunyaya baktırdım hatta sardunyada çok falım var bilemiyorum ki her şey olabilirben zaten havadis ronan sardunya mihriye vs bunlarin ayni kisi-ekip tarafildan yonetildigini dusunuyorum o yuzden tek bir kisi aslinda hepsi. Ama inanip inanmamak sizin karariniz tabi, ben gorduklerimi soyler gecerim
Ama zeyder i de beğenmişti hepsinde beğendikleri vardı ve beğenmedikleri de yani farklı kulvarlar hepsisaka gibi inanmiyorummmmm. bir de hem falsepeti hem tellwe falcilari icin sayfalarca analilz yapmisti. bu da nasil bir hak yemek ve issizliktir sok icindeyim.
Ronan ın bana baktığı falla havadisin ki çok farklı . Bu aradaBen havadis Ronan ve sardunyaya baktırdım hatta sardunyada çok falım var bilemiyorum ki her şey olabilir
ben de sok oldum, ciddi organize olup gelmis, basta hicbirimiz anlamadik, mantikli konusmalar yapiyordu, suyumuza gidiyordu falansaka gibi inanmiyorummmmm. bir de hem falsepeti hem tellwe falcilari icin sayfalarca analilz yapmisti. bu da nasil bir hak yemek ve issizliktir sok icindeyim.
Sen çok eski uyelerdensin nasıl anlamadın canım.saka gibi inanmiyorummmmm. bir de hem falsepeti hem tellwe falcilari icin sayfalarca analilz yapmisti. bu da nasil bir hak yemek ve issizliktir sok icindeyim.
Bazıları evet olabilir ama ronan ve eyşan farklı gibi sanki ya, havadis de eyşanla aynı kişi olamaz sesleri farklı. Ay bilmiyorum çok karıştı burasıben zaten havadis ronan sardunya mihriye vs bunlarin ayni kisi-ekip tarafildan yonetildigini dusunuyorum o yuzden tek bir kisi aslinda hepsi. Ama inanip inanmamak sizin karariniz tabi, ben gorduklerimi soyler gecerim