- 9 Nisan 2021
- 1.781
- 1.808
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.281
Bende de aslında böyle bir durum söz konusuydu o yüzden sardunyaya gitmek istedim ama eysan da iddialı geldi sardunya ya mı atsam iptal edip bilemedim bu arada sardunya hanıma hangi fala gitmiştinizSardunya0 kaç defa gittim saymadım 5 olmuştur belki daha fazla. An enerjisi yanıltmadı beni. Sensiz yapamıyor hatta senin engellemenden iletişimi kesmenden koparmandan korkuyor demişti cidden öyle durum olmuştu geçen haftalarda. Korkusunu epey belli etmişti. Sonra dedi ki seni stalkliyor sürekli. Kendisi ağzıyla dedi her yerden beni takip ettiğini. Vs vs :) eysanfal üç kere mi ne attım çevresiyle ilgili de mesela nokta atışı yapmıştı. Ben Ronan, sardunya0, Havadisss ( 10 kez olmuştur ) eysanfal zaten sürekli birden fazla gittiğim yorumcularama enerji meselesi her birinde nokta atışı yaptılar.
Aa bu arada Mihriyeee geçen günlerde ona 3 tane üst üste iki gün içinde göndermiştim. İnanılmaz şaşırttı hatta annemle kardeşime gösterdim onlarda şaşırdılar bu kadar detaylı yorumlayıp spesifik noktaları bilmesine.Gönderdim merakla bekliyorum
Bak gene kafam karıştıAa bu arada Mihriyeee geçen günlerde ona 3 tane üst üste iki gün içinde göndermiştim. İnanılmaz şaşırttı hatta annemle kardeşime gösterdim onlarda şaşırdılar bu kadar detaylı yorumlayıp spesifik noktaları bilmesine.
Tek soru falı vardı bilinçaltı için giderdim çünkü sadece tek soru sorabiliyorduk. Kırmadı her defasında sürekli danışanı olduğum için normalde soru sorunca bu fal çeşidinde yanıt vermiyordu fal yorumundan sonra ama hayran olanlara veriyor. Tabi kaldırmış o fal çeşidini. Ben onun dışında sadece Tarot göndermiştim güncel enerjiyi de en iyi yansıtan Tarot diye duymuştum zaten birkaç yorumcudan. Tarot atabilirsinBende de aslında böyle bir durum söz konusuydu o yüzden sardunyaya gitmek istedim ama eysan da iddialı geldi sardunya ya mı atsam iptal edip bilemedim bu arada sardunya hanıma hangi fala gitmiştiniz
Ronan ben çok memnun kalmıştım fakat sonucu dediğin gibi bende de olmadı. Havadisss inanılmaz şaşırttı beni üçüncü mü dördüncü falında mı öyle bir şey. Erkek arkadaşımın ailesi benim hakkımda ne diyorsa birebir alıp kelimeleri bana söyledi ben o an tutuldum zaten.Ronan bende gittim ama ben 50 kredi iken gitmiştim çokta memnun kalmadım sonuç olmadı dediği gibi sonra havadis bende fena değildi ama fiyatları uçurup özel fallara çağırınca bi uzaklaştım ondan da
10 kredi iken baktıran çoktu kendisine. Tabi herkesin bütçesi farklıdır o konu ayrı. Ben sadece öneride bulunuyorum denemek isteyen olur ise diye. Zaten düşük kredili memnun kaldığım yorumcuları da paylaştım.Mihriye 100 kredi full ilk etap için fazla sanal için en azından denemelik daha dusuk falları da olabilir memnun kalan daha yükseğe gidebilir ben genelde 100 TL ve üzeri sanal değilde telefonda baktırıyorum tabi bu benım düşüncem herkesın bütçe yonetımı farklı
Yok ilk defa fala gidecekler için dedim şimdi ben kendisine ilk defa bakım yaptıracağım ve sonuçta sanal ve bu duruma göre yüksek 50 kredili olsa bi falı en azından diğerleri 100 çekse hani direk birden bire 100 kredi ile sanal fala gitmek bana göre fazla telefonda baktırdığım güvendiğim kişilere baktırırm tellwe de hiç denemediğim insana hani bana göre abartı memnun kalırım hoşuma gider hiç sorum değil :)10 kredi iken baktıran çoktu kendisine. Tabi herkesin bütçesi farklıdır o konu ayrı. Ben sadece öneride bulunuyorum denemek isteyen olur ise diye. Zaten düşük kredili memnun kaldığım yorumcuları da paylaştım.
Mesela ben şöyle mantıkla hareket ediyorum. Direkt geçmişi bilmediğin bir yorumcuya sorup beklenti içerisine girmek saçma geliyor bana. Önce bir bakıyorum an enerjisini nasıl yansıtmış analizleri nasıl. Analizleri bile güncel enerjiyi dahil düzgün aktaramayan kişiden zaten yakın gelecek için bir medet ummam asla. Uzak gelecek için hele hiç. Tutturma oranları düşük çünkü an be an güncel enerjiler değişiyor ve fikirler, davranışlar tutumlar da aynı şekilde.Eşyana gittim bakalım onu bekliyorum olmadı dayanamazsam iptal eder sardunyaya giderim heveslendim baktırmıyordum bu sefer fala sarınca sanki daha bi tuhaf oluyor ondan cunku çoğu birşey bilmeyip senı bide olumsuz yönde etkileyebiliyor o yüzden an enerjisi iyi aöa bazen de ufak kaçamaklar olabilir çok abartmamak şartıyla
Aynen iyi dedikleri kötü , kötü olacak dedikleri iyi olabiliyor dedikleri alakasız olabiliyor ve çıkmayabiliyor :)Mesela ben şöyle mantıkla hareket ediyorum. Direkt geçmişi bilmediğin bir yorumcuya sorup beklenti içerisine girmek saçma geliyor bana. Önce bir bakıyorum an enerjisini nasıl yansıtmış analizleri nasıl. Analizleri bile güncel enerjiyi dahil düzgün aktaramayan kişiden zaten yakın gelecek için bir medet ummam asla. Uzak gelecek için hele hiç. Tutturma oranları düşük çünkü an be an güncel enerjiler değişiyor ve fikirler, davranışlar tutumlar da aynı şekilde.
Havadisss'e genelde Ateş Bakım Falı göndermiştim. Ama tabi enerjimi de temizledi bu bakımda bakım ile birlikte. Kendisi Tarot yorumunda çok başarılı. En spesifik detayları Tarot falında söylemişti bana kendisiSardunya ve havadise hangi falı gonderdınız acaba
Bende yine Havadisss'e attımEysan dan sonra sardunya geliyor zaten deneyeceğim
Özelden mesaj atıp birşey soracağımBende yine Havadisss'e attıman enerjisi ve bilinçaltı için. Eysan dediğim gibi genelde sabah erken saatlerde yorumluyor idi. Sardunya ise akşam ve gece saatlerinde giriyor genelde.
Havadis suan açık size özel mesaj gönderdim birde sardunya duvarı yoruma kapalı oda aktif görünmüyorBende yine Havadisss'e attıman enerjisi ve bilinçaltı için. Eysan dediğim gibi genelde sabah erken saatlerde yorumluyor idi. Sardunya ise akşam ve gece saatlerinde giriyor genelde.