tellwe.com'da bakılan fallar!

Tavsiye etmiyorum bana çok çok kötü idi
Mesela burada çok konuşulan övülen yesilcingene adlı yorumcuya aylar önce atmıştım. Olumlu görmüştü mesela hayırlı evlilik vs tarih vermişti. Nokta atışı hiç yoktu mesela herkese uyacak türden. Ve bilemediği çok şey oldu erkek arkadaşıma dair. Belki birkaç bir şey harici. Hatta çok övülen biri olduğu için olmuş olan olumsuz bir durumla alakalı soru yönelttim yahu en azından onun olduğunu insan görebilir şöyle olmuş bak zaten diye. Dediğim gibi kimi beğenir kimi beğenmez... Sizin önerdiğiniz yorumcular var mı peki?

elifsucana daha önce bir fal baktırmıştım. sonuncusu 3 ay önceydi ve beğenmemiştim. ayrılık vs görmüştü. iki vakte kadar soğukluk vs derken dün tekrar dinledim şu anda dediklerini yaşıyorum. dedikleri o kadar tutmuş ki ağzım açık kaldı.

Ne falı göndermiştiniz acaba

bu şartlı fal ne oluyorki? sardunya sartlı falı kabul edeceksen bakarım demis.Yorumum flaan gizli olacakmıs .Olumsuz yorum olmasın diye mi maksadı?

evet gercekten oyle cunku sizin detayli yorum yaptiginiz falcilar arasinda size cok kotu olup bana da en ince detayi bile bilen falci vardi, deneyimlerimizin benzer oldugu falcilar da var ama hepsi komple farkli degil yani :)
Bir de ben tellwede hep farkli hesap kullaniyorum ki falcilar coklu hesap sahibiyse eger onceki fallarimdan done almasin diye :) bu sekilde bile bayagi bilip beni sasirtan ama size olumsuz olan falci vardi yazdiklarinizda. O yuzden bu son dediklerinize katiliyorum, biraz da enerji ve uyum meselesi gercekten, falcinin o gunku verimliligine de bagli tabi, kotu gunune denk gelirsek patliyor :)

bu şartlı fal ne oluyorki? sardunya sartlı falı kabul edeceksen bakarım demis.Yorumum flaan gizli olacakmıs .Olumsuz yorum olmasın diye mi maksadı?
evet sartli falda iade de isteyemiyorsunuz ve en onemlisi yorum yapamiyorsunuz iyi veya kotu diye, ben o yuzden sartli kabul etmiyorum hic, kendine guvenen falcinin da sartli atacagini dusunmuyorum zaten (istisnalar haric)

siz kimi önerirsiniz telwe de ?İptal etsem mi bilemedim
ben kimseyi oneremiyorum maalesef hani gercekten uyumla alakali oldugu icin bana iyi olan size kotu denk gelebilir falan hakkiniza girmek istemem. Ama tek tavsiyem su, eger falcinin bakimindan %100 emin degilseniz sartli kabul etmeyin. Sartlilarin buyuk cogunlugu hayal kirikligi oluyor.

Sartli fali cok kabul ettigim falci oldu ama genede randuman alabildim. Bitek cananay diye bir falci vardi o simdi nldu bilmiyorum da sartli fali tamamen fiyaskoydu.o yaptigini hic unutmuyorum halen gicigim o kadina

Bide demet cok mu iyi sizce surekli her baktigimda falda. Bir kere baktirdim hic memnun kalamadim hep öğüt tarzi nir faldi bildigim seyleri bana soylemis farkli hic bir yanı yoktu. Millet valla niye gidiyor anlamadim

Kesinlikle bende tıpkı sizin gibi düşünüyorum. Bu arada bende hep farklı hesap açıp o şekilde fal gönderiyorum. Çünkü daha önce ilk bu platforma kayıt olduğumda falcisevgi22 benim daha önceki fal bakımına herkese açık bir şekilde yorum yaptığımı görüp bildiğiniz siz şu kadar yıl birliktesiniz böyle böyle demiş. Bende tabi saf :) bildi diye sevindim o an. Sonra farkettim tabi o zamanlar platformun sistemini bilmiyordum. Bu arada ben şöyle düşünüyorum. Enerjiler, düşünceler,fikirler,eylemler, istekler her an değişebilir özelliğe sahip. Gelecek ile ilgili o yüzden ben söylenilen yorumlara bel bağlamıyorum. Çünkü bizim yaptığımız eylemler ve değişen fikirlerimiz ve sürekli değişen enerji ile birlikte net bir gelecek zaten mümkün değil. Onu biz yaratıyoruz bir nevi kendi ellerimizle. O yüzden olumsuz yorum alan arkadaşlar üzülmesin okudukça bende üzülüyorum burda bazı yorumlarda görmüştüm. Kadere bırakmayın hiç bir şeyi. Çaba olmadan emek olmadan meyvesini de alamazsınız. Yönünü bizler değiştirip yaratabiliriz.

Bu arada eski fallarımı dinledim ıkı kere havadis e baktırmışım, ıkısınde de cok dogru seyler söylemis ama yakın gelecek tutmamıs, anlık tespitleri doğruydu. Sadece 6 dk nın 2 dk sı fal çeşitlerini neye niye baktığını anlatıp şuna gel buna gel diye çağırması bıraz insanı sogutuyor. Yine de tekrar baktırabılırim sonra, bari bu sefer en pahalısına baktırayım da çağıracak bir seyı olmadıgı ıcın süreyi verimli kullansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…