- 11 Mayıs 2022
- 35
- 60
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.261
Evet Ronan benimde kimsenin bilemediği birkaç noktayı bilmişti. Havadisss ve sardunya0 da öyle tabi. Bu arada Zeyder'i de tavsiye ederim pembe tablo çizmeden aktarıyor. Bildiği noktalar olmuştu ama böyle vaov diyemedim. Olumsuz da görse çekinmeden söylüyor kendisi. Ama tabi genel olarak olumlu bakmıştı bana. Bazı konularda da tutturamadı. Banu Doğru inanılmaz başarılıydı bende bu arada tavsiye edebilirim. Şaşırttığı noktaları olmuştu gerçekten. Pembe tablo çizmeden aktardı kendisi. Aynı zamanda Medyum Fatima da bana sağlık ile ilgili şöyle şöyle bir durum yaşayabilirsin demişti. Hiç inanmadım birkaç hafta sonra dediği gibi oldu. Gelecek odaklı konuşmuş çoğunlukla ama anlık durumda da bildiği noktalar vardı. Rezzan Abla hakkında nötr bir düşünceye sahibim. Genel şeyler söylemiş ama birkaç nokta atışı da vardı yok diyemem ama küçük şeylerdi o bildiği noktalarda.Havadis Ronan ve sardunyadan bende memnun kaldım Ronan kimsenin bilemediği durumu bildi bende ama vadesizdi sonuç beklemede hala
Banada anda çok iyi bilenler oldu ama sonuç yok halaEvet Ronan benimde kimsenin bilemediği birkaç noktayı bilmişti. Havadisss ve sardunya0 da öyle tabi. Bu arada Zeyder'i de tavsiye ederim pembe tablo çizmeden aktarıyor. Bildiği noktalar olmuştu ama böyle vaov diyemedim. Olumsuz da görse çekinmeden söylüyor kendisi. Ama tabi genel olarak olumlu bakmıştı bana. Bazı konularda da tutturamadı. Banu Doğru inanılmaz başarılıydı bende bu arada tavsiye edebilirim. Şaşırttığı noktaları olmuştu gerçekten. Pembe tablo çizmeden aktardı kendisi. Aynı zamanda Medyum Fatima da bana sağlık ile ilgili şöyle şöyle bir durum yaşayabilirsin demişti. Hiç inanmadım birkaç hafta sonra dediği gibi oldu. Gelecek odaklı konuşmuş çoğunlukla ama anlık durumda da bildiği noktalar vardı. Rezzan Abla hakkında nötr bir düşünceye sahibim. Genel şeyler söylemiş ama birkaç nokta atışı da vardı yok diyemem ama küçük şeylerdi o bildiği noktalarda.
Eysanfal çıkmıştı :) Labdor falına gitmiştim tabi o sıra. Bana erkek arkadaşın ile şöyle şöyle bir sebepten dolayı kopukluk tarzı bir şey yaşayabilirsiniz demişti ve vade vermişti. Sebebi ile beraber verdiği süreçte gerçekten o söylediği sebepten kaynaklı kopukluk yaşamıştık. Ama demişti zaten sen onu at o sana geri gelir bumerang gibi diye. Öyle de oldu zaten kendisi geri yazdı. Verdiği süreçte kopukluk olmuştu :)Banada anda çok iyi bilenler oldu ama sonuç yok halagelecek çıkan oldu mu peki saydıklarınızdan
Anladım teşekkürler yorumların içinEysanfal çıkmıştı :) Labdor falına gitmiştim tabi o sıra. Bana erkek arkadaşın ile şöyle şöyle bir sebepten dolayı kopukluk tarzı bir şey yaşayabilirsiniz demişti ve vade vermişti. Sebebi ile beraber verdiği süreçte gerçekten o söylediği sebepten kaynaklı kopukluk yaşamıştık. Ama demişti zaten sen onu at o sana geri gelir bumerang gibi diye. Öyle de oldu zaten kendisi geri yazdı. Verdiği süreçte kopukluk olmuştu :)
Rica ederim ne demek :) Bir Yolun Var sitesinde de geçen hafta baktırmıştım biraz unutkanlık var bende böyle aklıma geldikçe yazıyorum ama içimde kalmasın yazayım belki faydası dokunur.Anladım teşekkürler yorumların için
Bana orda bugüne kadar en çok çıkan Sema oldu bide almiranın gelişme dediği tarihte bişeyler oldu ,Mars’ta iyidir ordaRica ederim ne demek :) Bir Yolun Var sitesinde de geçen hafta baktırmıştım biraz unutkanlık var bende böyle aklıma geldikçe yazıyorum ama içimde kalmasın yazayım belki faydası dokunur.
- Serkan Tek: Vaov diyemedim ne yazık ki beklentim yüksekti ama hanfendi diye diye fal bitmiş zaten kısaydı. Birkaç nokta atışı vardı. Tutmadığı yerlerde vardı gerçekten.
- Fama: Yorum bile yapamayacağım çünkü böyle atılmaz yani. Karmaşık bir yorumdu ne dediğini de zor anladım. Ne hayatıma ne aşk hayatıma ne bana uyan bir yorumdu.
- Falcı Sema: Hiç beğenmedim nokta atışı yoktu. Sanki rastgele böyle bakılmış da yorumlanmış gibi bir hissiyat almıştım..
Ve Kızıl Sonya vardı o da hatırladığım kadarıyla Yamiba uygulamasında. Kıpkısaydı pembe tablo çizmiş. Benden şuanlık bu kadar ... Memnun kaldığım yorumcular olursa tekrar buraya yazarım mutlaka
Teşekkür ederim önerin için :) Mutlaka söylediğiniz kişiyi de denerim. Falcı Sema bana epey olumlu yorum yapmış. Nişan ve evlilik görmüş. Belirli vade vermişti. Epey övmüş erkek arkadaşımı çok iyi biri naif biri vs. Tabi söylediği gibi biri zaten ama nokta atışı olmamasından kaynaklı ben pek beğenmedim :) Ve şey aileler ile ilgili bir yorumda bulunmuş pozitif bir yorumdu bu. Ama tam tersi bir durum söz konusu :) Enerji meselesi tabii bakın size uymuş ve tutmuş bana tutmamış :) Ronan, sardunya0 ve Havadisss mesela ikimiz de memnun kalmışız uyumlanmış olduğumuz için. Peki sizin bana bilinçaltı okuma konusunda önerebileceğiniz bir yorumcu var mı? Başka platformlar da söz konusu olabilir. Fiyat önemli değilBana orda bugüne kadar en çok çıkan Sema oldu bide almiranın gelişme dediği tarihte bişeyler oldu ,Mars’ta iyidir orda
Evet uzun uzun yazmak istedim belki size de bir nebze faydası dokunur diye :) an enerjisi ve bilinçaltını net bir şekilde okuyan kişileri fazlasıyla tespit edebiliyorum çünkü nokta atışları yapmayan yorumcuları kesinlikle önermek istemem zaten :) umarım siz de enerjisel anlamda önerdiğim kişiler ile uyumu yakalarsınızTüm yorumları okuyacağım ve bugün bende baktırmaya düşünüyorum sardunya az kafama yattı ama uzun uzun yazmışsın hepsini tek tek okumak istiyorum :)
Çok teşekkürlerEvet uzun uzun yazmak istedim belki size de bir nebze faydası dokunur diye :) an enerjisi ve bilinçaltını net bir şekilde okuyan kişileri fazlasıyla tespit edebiliyorum çünkü nokta atışları yapmayan yorumcuları kesinlikle önermek istemem zaten :) umarım siz de enerjisel anlamda önerdiğim kişiler ile uyumu yakalarsınız
Binnazda eylem tüzün ben memnunum anda ve karşı tarafın düşüncelerinde ama enerji meselesi ben memnunum 3, 4 fal baktırmışım yıllar içinde ona özellikle ilk falı çok iyiydi ama uymayabilirde tabi :)bu arada eski fallarıma baktım lydiana kalsa şu an evliymişim :))Teşekkür ederim önerin için :) Mutlaka söylediğiniz kişiyi de denerim. Falcı Sema bana epey olumlu yorum yapmış. Nişan ve evlilik görmüş. Belirli vade vermişti. Epey övmüş erkek arkadaşımı çok iyi biri naif biri vs. Tabi söylediği gibi biri zaten ama nokta atışı olmamasından kaynaklı ben pek beğenmedim :) Ve şey aileler ile ilgili bir yorumda bulunmuş pozitif bir yorumdu bu. Ama tam tersi bir durum söz konusu :) Enerji meselesi tabii bakın size uymuş ve tutmuş bana tutmamış :) Ronan, sardunya0 ve Havadisss mesela ikimiz de memnun kalmışız uyumlanmış olduğumuz için. Peki sizin bana bilinçaltı okuma konusunda önerebileceğiniz bir yorumcu var mı? Başka platformlar da söz konusu olabilir. Fiyat önemli değil
Bende çok fazla detay verme taraftarı değilim. Önerim şu yönde olur size denemek isterseniz tabi. X kişisinin benim ile ilgili güncel enerjideki bilinçaltı düşünceleri neler? Veyahut x kişinin güncel enerjisi nedir? X kişisi ile bizi nasıl bir süreç bekliyor? X kişisi karşımda olsaydı bana ne söylemek isterdi gibi örnekler uzatılabilir. Böyle siz ipucu vermeden soru sorar iseniz zaten nokta atışı olup olmadığını tespit etmeniz daha kolay olur. Ben hep böyle soruyorum soruları siz isteğinize göre değiştirip sorabilirsiniz.Bu arada emek verip tek tek yazmışsınız eysanfal ı bi denemek istiyorum ama hani fal gönderirken böyle çöm detaylı birşeyler anlatmak istemiyorum ama o zamanda yorum çok iyi olmuyor detaya girince ondan yürüyorlar soru kısmına yazabileceğim bi tavsiyeniz var mı ilişki için baktıracağım bende
Binnazda bahsetmiş olduğunuz kişiye baktıracağım mutlaka ismini daha önce de duymuştum sanki anımsadım :) lydian böyle abartarak konuşmuş zaten ben şu zamana kadar böyle bir uyum çekim görmedim bana gelenlerde vs. Bir de sanki içinden gelerek değil de böyle zorla yorum yapıyormuş gibi bir his vermişti bana :) lydian kafamdan iyice sildim şimdiBinnazda eylem tüzün ben memnunum anda ve karşı tarafın düşüncelerinde ama enerji meselesi ben memnunum 3, 4 fal baktırmışım yıllar içinde ona özellikle ilk falı çok iyiydi ama uymayabilirde tabi :)bu arada eski fallarıma baktım lydiana kalsa şu an evliymişim :))
Labdor normalde 20 miydi 30 muydu öyle bir şey fiyatı arttırmış. Eysan genelde sabahları erken saatlerde yorumluyor genelde. Ve bekletiyor çoğu zaman diye biliyorum. Ama sardunya0 akşam ve geceleri çoğunlukla yorum yapıyor istersen önden sardunya0' ya atabilirsin :)Ben şimdi labdor du heralde bı o falına gideceğim ama bekletmez bekletince benim hevesim kaçıyor eysan ile sardunya da kaldım ama deneyim ne çıkar
Ben eyleme kahve falı atıyorum hisleri güçlü bence umarım memnun kalırsınızBinnazda bahsetmiş olduğunuz kişiye baktıracağım mutlaka ismini daha önce de duymuştum sanki anımsadım :) lydian böyle abartarak konuşmuş zaten ben şu zamana kadar böyle bir uyum çekim görmedim bana gelenlerde vs. Bir de sanki içinden gelerek değil de böyle zorla yorum yapıyormuş gibi bir his vermişti bana :) lydian kafamdan iyice sildim şimdi
Sardunya da iyi demişsin ama eysan dan sanki daha çok memnun kalmış gibi hissettim 50 kredi labdor bilemedimLabdor normalde 20 miydi 30 muydu öyle bir şey fiyatı arttırmış. Eysan genelde sabahları erken saatlerde yorumluyor genelde. Ve bekletiyor çoğu zaman diye biliyorum. Ama sardunya0 akşam ve geceleri çoğunlukla yorum yapıyor istersen önden sardunya0' ya atabilirsin :)