-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.241
sen nasil bi meleksin bilemedim amaki allah ne muradin varsa versin bacimyeter ki umudun olsun umutsuz yaşanmaz
Sağol canım benim amin hepimizinsen nasil bi meleksin bilemedim amaki allah ne muradin varsa versin bacim
siz hangi yöredensiniz böyle, trakya ağzı ile doğu anadolu ağzını birbirine harmanlamışsınız çok enteresan, cahalım diyorsunuz ama nickiniz ingilizce, ben sizden medyum medusa ve kahinabla enerjisi aldım, hadi hayırlısıBu formu kim açtıysa gardeşim ismini değiştir yol geçen hanı olmasın geçen gün tellwedede gonuşuldu buraya göre kavga ediyor kızanlar yazık hepiciği bakıyor üzülüyor heral kalbleri çok iyi allahım zeval vermesin hiçbirineben cahalim affola bacılar
deme kizsiz hangi yöredensiniz böyle, trakya ağzı ile doğu anadolu ağzını birbirine harmanlamışsınız çok enteresan, cahalım diyorsunuz ama nickiniz ingilizce, ben sizden medyum medusa ve kahinabla enerjisi aldım, hadi hayırlısı
o hesabı bilmiyorum ben, o yüzden o konuda bir şey diyemiyorumdeme kiz... eskiden zuzu diye bi hesap vardi burda...o degilmi diyosun
O benim canım kankitomsen nasil bi meleksin bilemedim amaki allah ne muradin varsa versin bacim
herkezin kendi gorusu...begenen gider begenmeyen gitmez...ben hep giderim hatali oldugum konularda bile hic oyle bi bakim gormedim....manidaryeşilçingene falı yüzünden bir hafta ağlamıştım. söyledikleri doğru veya yanlış olabilir haşa evliya falan olduğunu sanmıyorum kendisinin ama son üslubu çok suçlayıcıydı üstelik yıllardır danışıodum kendısıne son falı cok sasırttı. ben yanlış insanları bile isteye hayatıma çekerek kısmetimin yanımdan karsıma cıkmadan süzülüp kaybolmasına sebep oluyormuşum. Alla alla kimse beni suçlayamaz bu sekılde .kısmetı dedıgı de dandık bıkac harf verip kış bitmeden gelicek kır dizini bekle dediği bi tarif. ozaman uzulmustm ama smdı dusununce komık geldi. hatta durun ben de yesılcıngene tarzı fal bakayım. canımbu hoşlandıgın adamın hayatında uğruna öleceği kumral bir kadın var buadam sana bakmaz otur ağla ama dur ağlama ilkbahar bıtmeden ayva çiçek açmadan adında xyz harflerı olan kemerli burunlu senle yaşıt bir bey bir vasıtayla karşına cıkıcak buna şans ver bu adam senın kısmetın olabılır de olmayabılır de ama bıraz tanı belkı anlasırsın ...daha yeşilcıngeneye tövbeliyim değil mi benı aglattı kehanetlerını de ıstemuorum
bacim bide gamzeli diye bi kiz var tellwede oda güzel bakiyodu...ne kadar oldu gitmiyom ucreti artmismi bilmem aylar oncesinde uygundu bi ona bak istersen....Merhaba, seneler olmus fali birakali.Falsepeti veya Tellwede uygun fiyatli oneriniz var mi? Spesifik bir sorum yok oyle ne var ne yok diye baktirmak istiyorum.
ay evet ne kadar saçma bir konusmaydı o oyle, komik de diilsiz hangi yöredensiniz böyle, trakya ağzı ile doğu anadolu ağzını birbirine harmanlamışsınız çok enteresan, cahalım diyorsunuz ama nickiniz ingilizce, ben sizden medyum medusa ve kahinabla enerjisi aldım, hadi hayırlısı
Havadis Ronan ve sardunyadan bende memnun kaldım Ronan kimsenin bilemediği durumu bildi bende ama vadesizdi sonuç beklemede halaÖncelikle herkese merhaba. Bende tüm baktırdığım falları ve düşüncelerimi sizinle paylaşmak istedim. Belki bir nebze de olsa size yardımcı olabilirim. Çünkü anlık enerjiyi net bir şekilde bilenleri tespit edebiliyorum ilişkim devam ettiği için.
Tellwe uygulaması:
- Havadisss : Üç ay önce keşfettim kendisini iyi ki keşfettim diyorum. Bilinçaltı düşüncelerini gerçekten nokta atışlı okuyor. Hatta ve hatta erkek arkadaşımın ailesinin çevresinin benim hakkımda erkek arkadaşıma söylemiş oldukları kelimelere kadar nokta atışı yaptı. Erkek arkadaşımın bana söylediği birebir ağzından çıkan cümleleri de birebir söyledi kendisi. Zaten tek sefer baktırmadım epey olmuştur. Onun dışında an enerjisini de çok iyi şekilde aktarıyor. Aynı zamanda ateş bakımına 2 3 kez gitmiştim enerjimi de temizledi kendisi.
Gozdenur_27 : Kendisinin an enerjisinde güzel yakaladığı noktalar oldu. Tabi bir kısmı gelecek odaklı olduğu için bekleyip göreceğiz. Yani genel olarak beğendim tabi 100 yapmış fiyatları.
Mihriyeee: Kesinlikle hem geçmiş hem an enerjisinde çok farklı beklemediğim yerlerden şaşırttı kendisi. Dediği gibi durumlar söz konusu. Erkek arkadaşım ve benim aile yapısına kadar detaylı şekilde doğru söyledi kendisi. Benim için çok önemli bir konuda nokta atışı yapıp beni aydınlattı. Spesifik bir detayı da bildi. Kesinlikle hisli birisi ve aynı zamanda naif.
Ronan: Kendisi epey emek harcayarak bakan bir yorumcu. Saygısına hayranım epey de emek harcayıp bakar her seferinde. Biraz bekleyebilirsiniz ama sonucunda memnun kaldım ben her defasında. Detay vermeden hiç kimsenin söylemediği şeyler söyledi kendisi. Zaten okurken şok geçirdiğim noktalar olmuştu. Yanıldığı noktalar da oldu ve bana vermiş olduğu vadeler patladı. Sadece sonuç konusu tutmadı diyebiliriz.
Sariella2: Hislerinin olduğunu düşünmüyorum böyle lüzumsuz sıcakkanlı kalpler havada uçuşuyor samimiyet fazlaydı. Nokta atışı yoktu ve aşırı pembeci birisi. Tavsiye etmem şahsen.
ecemedyum (venusadire) : Ne dediğini cidden anlamadım böyle attıkça atmış ha şunu atayım tutar belki hesabı. Kötü yorum yapınca da zoruna gitti. Beğenmedim kesinlikle.
sardunya0: Kimsenin söylemediği bir konuda ki benim için önemli bir detaydı emin olmak istiyordum. Başarılı şekilde bildi. Erkek arkadaşım ile ayrıldığım süreçlerde ona giderdim çoğunlukta ve anı geri dönüş olup olmayacağını net şekilde söylerdi onun söylediği gibi de oldu. Kısa ve öz anlatır ama nokta atışlıdır her biri. Olumsuz da görse söyler pembe tablo cizmiyor kendisi.
Loneer: Kendisi düşük kredili hisli yorumculardan bence. Erkek arkadaşımı vs çok başarılı aktardı çevresindeki birkaç detayı da bildi. Memnun kaldım.
lydian: Ortalama bir yorumdu. Ama böyle sanki çok sakin konuşuyordu isteksiz gibiydi o yüzden kendimi dinlerken pek istekli olamadım açıkçası ve birkaç nokta atışı vardı kötü diyemem hakkını da yemem.
medyum_medusa: İnanılmaz kötüydü atmış da üstüne atmış. Zaten bana hiç samimi gelmemişti hesabı.
villrose: Hiç beğenmedim benimle hiç alakası yoktu gerçekten.
falcisevgi22: Dikkat edin derim hissi kesinlikle olduğunu düşünmüyorum. İlk kayıt olduğum sıralarda bilmiyordum platformu kullanmayı. Herkese açık şekilde başka bir yorumcuya yorum yapmıştım orada yazdıklarımı bana geri iletmiş. Aşırı kötü bir yorumdu.
tutankammon: Bildiği güzel noktalar vardı çok güzel enerjisi var indirim de yapmıştı sağolsun :) analizleri harikaydı.
Afranaz: Ortalama diyebilirim. Kredisi düşük ve buna göre denenebilir. Nokta atışı birkaç tane vardı.
purplemoon: Benim için en en en önemli ve nasıl sonuçlanacak diye düşündüğüm hatta belki kafayı bile yediğim bir olay hakkında nokta atışı yaptı, erkek arkadaşımın da gelecek planına kadar ki özel bir plandı bunu bile bildi. Tekrar gittiğimde enerjisini yine başarılı okumuştu. Ama şuan uzakta. Keşke gelse.
medyumpetek: Hisleri kesinlikle fazlasıyla var. Benden daha iyi anlattı erkek arkadaşımı :) benden ne istiyor vs birebir söyledi.
seruven: Abartıldığını düşünüyorum. Birkaç küçük nokta atışları harici beğenmedim. Kredisi bu yoruma göre fazlasıyla yüksekti. Tekrar denemem. Ama pembe tablo çizmiyor kendisi.
Falalem: Kendisinin hislerinin olduğunu düşünüyorum ve oldukça naif bir bayan. Ama tabi yanıldığı konular da var bence. Nokta atışları da epey fazlaydı.
Beria_ : Düşük kredili bir yorumcu kendisi ama tabi erken gitti. Ben beğenmiştim nokta atışları vardı.
Ahryatu: Düşük kredili ve nokta atışlı olan bir yorum yapmıştı kendisi. Tavsiye de vermiş mantıklıydı bana göre.
Eysanfal: Enerjisine bayılıyorum bu kadının inanılmaz pozitif. Bende gülüyorum dinlerken istemsizce. Erkek arkadaşımı en iyi anlatan ve anı en iyi aktaran ilk 4 içinde kesinlikle. Ve bana verdiği vade çıkmıştı sebebi ile beraber. ( Labdor Falı )
elifsucan: Bir nokta atışı vardı sadece, onun dışında abartıldığını düşünüyorum. Ama hakkını da yiyemem. Nokta atışı vurduğu nokta da benim için önemliydi.
alioth: Başarılıydı ama biraz karmaşık yorum olmuştu. Pembe tablo çizmiyor kendisi. Düşük kredili denenebilir.