- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.545
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.301
Teşekkür ederımHavadisss'e genelde Ateş Bakım Falı göndermiştim. Ama tabi enerjimi de temizledi bu bakımda bakım ile birlikte. Kendisi Tarot yorumunda çok başarılı. En spesifik detayları Tarot falında söylemişti bana kendisiSardunya0 ise tek soru falı vardı iki üç hafta önceye kadar. Bilinçaltı için hep ona giderdim 15 krediydi. Ve Tarot gitmiştim onun dışında. Tarot atabilirsiniz güncel enerjiyi de güzel bir şekilde yansıtır.
Ben de epey merak ederek gitmiştim iyi ki gitmişim çünkü verdiği vade de tutmuştu zaten çok uzak bir gelecek değildi. Özel enerji taşlarının desteği ile telepatik bağ kuruyormuş öyle yazıyor açıklamada :) Zaten Labdor falında güncel enerjiyi ve olabilecekleri en net şekilde aktaran açıklamasında da bahsettiği gibi net bir şekilde yansıttı kendisi banaSu labrador falını baya merak ediyorum asılılk defa duydum
Labrador falımı baktırdınız?fotoğraf istiyor gibi fal atarken o kısma ne attınızKızlar anlık olarak şunu diyebilirim baktırdım memnun kaldım vadelerinide olursa gene söylerim buraya suan anlık olarak memnun kaldım
Canım kendi resmimi o davarın resmini beraber resimlerimizi attımLabrador falımı baktırdınız?fotoğraf istiyor gibi fal atarken o kısma ne attınız
Canım kendi resmimi o davarın resmini beraber resimlerimizi attım
Canım senın tercihin ben çok takılmıyorum öyle şeylere :) nasıl istersen ama baktırırsan da muhakkak yorumunu söyleeeeresim atmak istemiyorum pek
kime atmıstınız acaba?Kızlar anlık olarak şunu diyebilirim baktırdım memnun kaldım vadelerinide olursa gene söylerim buraya suan anlık olarak memnun kaldım
Eysan hanıma atmıştımkime atmıstınız acaba?
Eysanfal - labrador falıkime atmıstınız acaba?
Olur ben genelde kahveciyimCanım senın tercihin ben çok takılmıyorum öyle şeylere :) nasıl istersen ama baktırırsan da muhakkak yorumunu söyleeee
Bende baktirdim maalesef 3 dk bir ses kaydı geldi ve hep aynı şeyi tekrarlamış durmuş KESINLIKLE TAVSIYE ETMIYORUMBen de epey merak ederek gitmiştim iyi ki gitmişim çünkü verdiği vade de tutmuştu zaten çok uzak bir gelecek değildi. Özel enerji taşlarının desteği ile telepatik bağ kuruyormuş öyle yazıyor açıklamada :) Zaten Labdor falında güncel enerjiyi ve olabilecekleri en net şekilde aktaran açıklamasında da bahsettiği gibi net bir şekilde yansıttı kendisi banadiğer fal çeşitlerine de gitmiştim de Labdor daha başarılı bulmuştum hem güncel olarak hem de vade olarak
Tavsiye etmiyorum bana çok çok kötü idiOlur ben genelde kahveciyimama denersem yazarım
Tavsiye edebileceğiniz birş var mıTavsiye etmiyorum bana çok çok kötü idi
Enerji meselesi tabiBende baktirdim maalesef 3 dk bir ses kaydı geldi ve hep aynı şeyi tekrarlamış durmuş KESINLIKLE TAVSIYE ETMIYORUM