tellwe.com'da bakılan fallar!

Teşekkür ederım

Su labrador falını baya merak ediyorum asıl ılk defa duydum
Ben de epey merak ederek gitmiştim iyi ki gitmişim çünkü verdiği vade de tutmuştu zaten çok uzak bir gelecek değildi. Özel enerji taşlarının desteği ile telepatik bağ kuruyormuş öyle yazıyor açıklamada :) Zaten Labdor falında güncel enerjiyi ve olabilecekleri en net şekilde aktaran açıklamasında da bahsettiği gibi net bir şekilde yansıttı kendisi bana diğer fal çeşitlerine de gitmiştim de Labdor daha başarılı bulmuştum hem güncel olarak hem de vade olarak

Bende baktirdim maalesef 3 dk bir ses kaydı geldi ve hep aynı şeyi tekrarlamış durmuş KESINLIKLE TAVSIYE ETMIYORUM

Bende baktirdim maalesef 3 dk bir ses kaydı geldi ve hep aynı şeyi tekrarlamış durmuş KESINLIKLE TAVSIYE ETMIYORUM
Enerji meselesi tabi bana uzun bir ses kaydı gelmişti detaylı bir şekilde anlatılmıştı ve her dediği nokta atışlıydı vadesi de sadece eysanın çıkmıştı. Bu fal işi kişiden kişiye göre değişiyor. Kimi beğeniyor kimi beğenmiyor 3 dakika kısa gelmiş. Labdor mu atmıştın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…