tellwe.com'da bakılan fallar!

Evet canım seni hatırlıyorum zor şeyler yasadiniz.sn çok güçlüsun.ister bakar ister bakmaz bana da şartlı bakmisti.hic takilmadim yani.
inanki onada uzuldum bacim...insan oda hata yapabilir....anlayisli olmak lazim...tesekkur ederim allah razi olsun gecti sukur ogunler allah bidaha yasatmasin....hic uzulme bscim falebu tutar turmaz allahtan iyi bilen yokki...

Pes içiniz fesat

inanki onada uzuldum bacim...insan oda hata yapabilir....anlayisli olmak lazim...tesekkur ederim allah razi olsun gecti sukur ogunler allah bidaha yasatmasin....hic uzulme bscim falebu tutar turmaz allahtan iyi bilen yokki...
Orası öyle canım gaybi Allah bilir.yok hiç uzulmedim tutar tutmaz takılmiyorum..ama Çingene emek vererek bakıyor.bakmak için değil.

Orası öyle canım gaybi Allah bilir.yok hiç uzulmedim tutar tutmaz takılmiyorum..ama Çingene emek vererek bakıyor.bakmak için değil.
kesinlikle oyle....ben hic pisman olmadim ona gidipte allah razi olsun...insanale bi tuhaf olmuslar benim aklim almiyo bacim...neyse isteyen olursa gecen hafta yesil bakim yapamiyodu demete gittim gene oda cok iyi bi insan biliyoda biseyleri denemek isteyen olursa tafsiye ederim....

Neyse daha önce dediğim gibi bu fal filan yalan dolan masal dinlemeyi seviyoruz ahiret için çalışmalara başladım ben bari orda mutlu olalım znxnxnx yeşilçingene sen yine kart çek bana ne zaman aşk geliyor diye sjjsjs neyse iyi geceler daha fazla saçmalamadan gideyim

Cingene bakıyor ama demet88 ise baktirdiginiz pek samimi gelmiyor burda konuşulmuştu çoklu hesap olabileceği.

Cingene bakıyor ama demet88 ise baktirdiginiz pek samimi gelmiyor burda konuşulmuştu çoklu hesap olabileceği.
dogrudur bacim babam vefat etti bayadir gelmiyodum buralara iki ay gecti internete donus yaptim bilmiyodum ben baska bi hesabi varmi yokmu...ozaman gitmiyim bidaha ona icime kurt dustu şimdi...ben hep yesile gidiyom hastaysa baskasina gidiyom..baska yeni falci gelirse denemek icin gidiyom anca...hani fala inanmak degil allah gunah yazmasin amaki gonul eglendiriyom...

Allah rahmet eylesin başınız sağolsun canım sabırlar diliyorumÇingene ye gidiyorsan deneme bile diğerlerini zaten bilen yorumcuda yok telwede en iyisi Çingene orda.

Allah rahmet eylesin başınız sağolsun canım sabırlar diliyorumÇingene ye gidiyorsan deneme bile diğerlerini zaten bilen yorumcuda yok telwede en iyisi Çingene orda.
allah razi olsun bacim cok tesekkur ederim ...artik bizi tanimiyodu ayzaymirmi neyse iste adi bizi unutmustu zaten...o degil biz uzulduk hayat iste yeri geliyo baba evladini tanimiyo...neyse senide uzmiyim simdi...dogru diyosin yigidi vur hakkini yeme....ben gene yesilden devam

Ne demek canım ama sen onun baban olduğunu biliyordun yattığı yer incitmesinkır çiçekleri acsin toprağında.hepimiz gelip geciciyiz.iyi ki anılar var.bir gün bir başka hayatta yeniden kavusulacak

Çok eski üyelerdenim bacılar hesabım bazı gayıplardan dolayı kapatıldıDemet pek yahşi ben giderim ona hep bacımdır severim güzel yorumlar mutlu olurum benim çingene kızanda on numaradır sezarın hakkıcığı sezara

zuzu....ben seni hatirliyom bacim eski hesapta zuzuydu dimi....neden kapandi senin hesap...gitme bidaha bi yere

allah razı olsun roz425bacı derdimize derman arıyoruz tatlı dil arıyoruz dillerine sağlık hepicinin yapan kendine yapar diyer bayanı kınıyorum yazıktır çingene iyi oğlandır

allah razı olsun roz425bacı derdimize derman arıyoruz tatlı dil arıyoruz dillerine sağlık hepicinin yapan kendine yapar diyer bayanı kınıyorum yazıktır çingene iyi oğlandır
hay yasa bacim dogru diyin...hepimiz allah kuluyuz derdimiz ayni....ben bayadir yoktum yeni geldim bi bakayim falci tavsiyesi varmi diye....onlari görünce hemen yorum yaptim yesil buralara gelmez kendi hakkini savunmwz birakalimda yalan yalnismi bilinsin ustumde hakki var icim razi gelmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…