tellwe.com'da bakılan fallar!

Ooo Zeyder im ya baya bilmiş nasıl bilmiş diş ağrısını
Medyum Fatima yı denemedim hiç aslında merak da etmiyor değilim ama dinleyince anlamazsam şimdi sinir basar

isimler zaten tanıdık gelmedi pek o yüzden sordum oraya bir kere attım güvenilir gelmedi orasıda bana ama deneyeceğim kredileri uygun ise söylediğiniz falcıları
50 tl ama kdv hariç, dahil olunca 59 tl oluyor. Site olarak ben fazla muhatap olmadım, bir kere falcı soruma cevap vermeyince mesaj atmıştım onunla da ilgilendiler. Orada popüler 3 isim var zaten zeyder, fatima ve rezzan abla. Bir ara Banu doğru da vardı konuşulan, falı çıktı denilen ama uzun zamandır rastlamıyorum ismine.
Rezzan abla ve banu doğru bana hiç bilememişti. Zeyder de yüzde 50 diyebilirim.

Aaaaa Nobel’le ye üzüldüm yavrum şimdi

zeyderi deneyeyim o zaman sağol tavsiyeniz için

Kahinablamıdır nedir ilimimle ve aldığım eğitimle yazmış paylaşımına resmen insanlarla dalga geçiyorlar dua ediyor ama fal bakıyor ilkokul usulü bölük pörçük yazımı var çarpılacaklar yakında bu ve bunun gibiler ha birde yeni adet canlı falda süre olayı ben o durumada inanmıyorum sitenin süre koyma durumuna falcıların kurmacası

google a tellwe forum yaz, çıkan foruma girip oku, falcılar canlı falda çok uzun kalmak istemediklerini bu yüzden siteden süre sınırı koyulmasını talep ediyor ama site öyle bir şey yapılamayacağını söylüyor. Diğer falcılar da "siz fala gelen kişiye süre sınırı var deyin yine de" diyor. Açıp okuyabilirsiniz bunları. Bildiğin insan kandırıyorlar.

formu ben bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…