- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.201
aaa ne oldu bilenmadam hesabın gitmiş, kapanmış mı ki acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese saldırdı yorumcusun diye şimdide toz oldubelli kimin yorumcu olduğu mühendis yorumcuaaa ne oldu bilenmadam hesabın gitmiş, kapanmış mı ki acaba
bak ben birkaç gün önce ne demiştim, zamana bırakın, falcı olan er ya da geç kendini belli ediyor diye. Buyrun size... :))Herkese saldırdı yorumcusun diye şimdide toz oldubelli kimin yorumcu olduğu mühendis yorumcu
Uydurma sen yeşilcingenenin reklamcisin belli bakmayacagini attığım resimde tersler şekilde söyledi bende ikinci falla güzel bir şekilde hakkını verdim ona bence sen bu siteden yavaştan toz ol derim yoksa eminimki bana hak verenler sana burda yargı dagitacaklardir sensin terbiyesiz!ben ona hep gidiyom coook kibar bi insan yesil ... ben bu sitede hep varım eskilerdenim herkez beni bilir dogruya dogru yanlisa yanlis derim ...her dedigi cikar.. hasta halinle emek veriyo bakmak istemdiii icin neden hakaret yiyo.... bu yazilanlari gorunce yesile ek soru yolladim ona haber ettim... senin yaptigin terbiyesizlik bacim kusura bakma benim sorumu cevaplarken hala ona fal atip ibne pez....nk dedini filan soyledi.... hic allattan korkunuz kuldan utanciniz yok zaar..
Senin çok Allah korkun var fala düşmüşsün bacım neyse iyi geceler...ben ona hep gidiyom coook kibar bi insan yesil ... ben bu sitede hep varım eskilerdenim herkez beni bilir dogruya dogru yanlisa yanlis derim ...her dedigi cikar.. hasta halinle emek veriyo bakmak istemdiii icin neden hakaret yiyo.... bu yazilanlari gorunce yesile ek soru yolladim ona haber ettim... senin yaptigin terbiyesizlik bacim kusura bakma benim sorumu cevaplarken hala ona fal atip ibne pez....nk dedini filan soyledi.... hic allattan korkunuz kuldan utanciniz yok zaar..
Eki Görüntüle 3062660 yeşilcingene adlı vizyonsuz baktırmayin yalandan enerjim tutmadı da diye ego kasıyor i. ne 1 yıl önce yine tutmadıgı enerjisi ile fala bakamazmis p.z.vk
Ben sizi hatırlıyorum yanlış değilse size de bakmamisti ilkin.buyuk acılar yasamistiniz çocuğunuzla ilgili.ben ona hep gidiyom coook kibar bi insan yesil ... ben bu sitede hep varım eskilerdenim herkez beni bilir dogruya dogru yanlisa yanlis derim ...her dedigi cikar.. hasta halinle emek veriyo bakmak istemdiii icin neden hakaret yiyo.... bu yazilanlari gorunce yesile ek soru yolladim ona haber ettim... senin yaptigin terbiyesizlik bacim kusura bakma benim sorumu cevaplarken hala ona fal atip ibne pez....nk dedini filan soyledi.... hic allattan korkunuz kuldan utanciniz yok zaar..
hiiiiiicte yok olamam dagdan gelip bagciyi kovmak bu... ben buranin ilklerindenim ilk hesabim hakaretten engellendii icin bunu acmistim kimsenin reklamcisi degilim allahtan utanan biriyim....her falciyi dener iyiyi over kotuyu yererim sana sorcsk degilim bacim....Uydurma sen yeşilcingenenin reklamcisin belli bakmayacagini attığım resimde tersler şekilde söyledi bende ikinci falla güzel bir şekilde hakkını verdim ona bence sen bu siteden yavaştan toz ol derim yoksa eminimki bana hak verenler sana burda yargı dagitacaklardir sensin terbiyesiz!
Ben bir kez kredi aldım onun için ve iade etti.Bir daha da asla atmadım.Keske baksaydi ama kimseye zorla bakmak zorunda değil.Bakmadi diye hakkında ileri geri konuşmaya da hakkımız yok.Uydurma sen yeşilcingenenin reklamcisin belli bakmayacagini attığım resimde tersler şekilde söyledi bende ikinci falla güzel bir şekilde hakkını verdim ona bence sen bu siteden yavaştan toz ol derim yoksa eminimki bana hak verenler sana burda yargı dagitacaklardir sensin terbiyesiz!
yok bakmisti hata cocugumu o kurtardi bana intiar edecek cocuguna bak demisti cocugumu elinde jiletle buldum yanina ilacta almisti bisuru...allah yesilden bin kez razi olsun...bu baska bisey ama hakaret var icinde ayiptir...soru yazdim simdi cok uzulmus...kimseden haksiz para almak istemem goru alamadiysam bakmiyom sucmu.. hastayim ikihafta once amelyat oldum derdim cok bende insanim bazen gergin oluyorim o benim ayibim amaki kufur etmedim beddua etmedim karsiligi agir oluyo hep demiş....yazik citten....Ben sizi hatırlıyorum yanlış değilse size de bakmamisti ilkin.buyuk acılar yasamistiniz çocuğunuzla ilgili.
Haksız olabilir bakmak istemeyebilir sizi sinirlendirmiş olabilir de ne hakla i.ne deyip homofobiklik yapıyorsunuz??
Sorma zaten!hiiiiiicte yok olamam dagdan gelip bagciyi kovmak bu... ben buranin ilklerindenim ilk hesabim hakaretten engellendii icin bunu acmistim kimsenin reklamcisi degilim allahtan utanan biriyim....her falciyi dener iyiyi over kotuyu yererim sana sorcsk degilim bacim....
Evet canım seni hatırlıyorum zor şeyler yasadiniz.sn çok güçlüsun.ister bakar ister bakmaz bana da şartlı bakmisti.hic takilmadim yani.yok bakmisti hata cocugumu o kurtardi bana intiar edecek cocuguna bak demisti cocugumu elinde jiletle buldum yanina ilacta almisti bisuru...allah yesilden bin kez razi olsun...bu baska bisey ama hakaret var icinde ayiptir...soru yazdim simdi cok uzulmus...kimseden haksiz para almak istemem goru alamadiysam bakmiyom sucmu.. hastayim ikihafta once amelyat oldum derdim cok bende insanim bazen gergin oluyorim o benim ayibim amaki kufur etmedim beddua etmedim karsiligi agir oluyo hep demiş....yazik citten....
Homofobiklik yaptigimi nerden çıkarıyorsun acaba adam kalkmış 1 yıl önce iki kere şansımı denedim bakması için beni tersledi 1 yıl sonra tekrar gittim bugün işte kalkti 1 yıl önceki enerji uyusmadigi bakmadığı falları önüme koyuyor demekki geçmiş fallara bakıp dönüş yapıyorlar millete bu dolandırıcılık
Mesele takılmak değil mesele attığım cevapta bana kalkıp iki falda enerjisi tutmadıgı tersler şekilde cevap vermesi bakamıyorum enerjim tutmadı de geç niye kalkıyorsun 1 yıl önceki falları önüme sürüyorsunEvet canım seni hatırlıyorum zor şeyler yasadiniz.sn çok güçlüsun.ister bakar ister bakmaz bana da şartlı bakmisti.hic takilmadim yani.