- 9 Nisan 2021
- 1.781
- 1.808
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.161
İlgisini alakasını sevdim ben diğerleri gibi burnu büyük değildi bana dediği de oldu çok detaya girmiyorum ama 10 kredi için başarılıydı daha yüksek kredilere baktırıp da memnun kalmadığım da oldu bu arada bunu tavsiye olarak değil görüş olarak yazıyorum yanlış anlaşılma olmasınAnladım banada güzel yorum yapmıştı henüz olmadı ama
Evet tatlı dilli cana yakın biri bende önermiyorum kimseyiİlgisini alakasını sevdim ben diğerleri gibi burnu büyük değildi bana dediği de oldu çok detaya girmiyorum ama 10 kredi için başarılıydı daha yüksek kredilere baktırıp da memnun kalmadığım da oldu bu arada bunu tavsiye olarak değil görüş olarak yazıyorum yanlış anlaşılma olmasın
Evet böyle bana geçti samimi biri :)Evet tatlı dilli cana yakın biri bende önermiyorum kimseyi
Evet uzun saçlı erkek olan falcı bende burada memnun kalan güvendiğim bir arkadaşım baktırmıştı bende memnun kaldım tekrar söyleyim çekinir olduk ben memnun kaldım ama tavsiye olarak değil kendi düşüncemi paylaşıyorumnobel uzun saçlı olan falcımı erkek galiba hiç denemedim kötüdür diye :) denemek istiyorum kredisi hala aynı ise
Zeyder e çok da üzülmeyin, evet arada bildikleri oluyor bana da çıkan falları oldu ama sonradan olaylar uzadıkça gördük ki o da biraz nabza göre şerbet moduna geçiyor. Mesela benim 3-4 ay içinde evlenmem lazım Zeyder in falına göre ama hayatımda kimse yokSardunya evet olumsuz görmüşde ben zaten olumsuz gibi anlattığım için ve ben bitirdim dediğim için sanırım o dönecek sen istemiceksin falan dedi
Rezzan abla falı geldi tam dinleyemedim açıkcası biraz tavsiye gibi kaderde ne varsa yaşanır gibi konuştu baika kız yok ama ailesi birini ona yapmaya calısıyor onunda hosuna gidecek koz dedi eğer konusursak bunu muhakkak sorarım ama rezzan ablyı da burada arattıgımda cok memnun olan yok gibi 1-2 kişiye çıkmış zeydere baktırmadıgıma üzüldüm diyebilirim
Bu hatuna ben de baktırdım, bildiği 1-2 şey olmuş. Falı çok pozitif geldi o yüzden iyi mi kötü mü karar veremedimKızlar selam ben de geçen gün tellwe de ruyaazel diye birine fal attım. Beklentim çok düşüktü aslında ama enteresan bir şekilde tüm geçmişi ve anı tutturdu. Buna bayağı şaşırdım. Aslında esas soruma çok cevap vermeden başka konudan bahsetmiş ama söyledikleri gerçekten yaşadığım spesifik olaylardı, herkese uyacak şeyler değildi. Gelecekle ilgili çok az şey söylemiş ona da bakacağım çıkarsa yazarım.
Bana da gelecekle ilgili söyledikleri çok pozitifti. Artık iyi hissettirmek için mi yoksa cidden mi pozitif bilemiyorum, yaşayıp göreceğiz.Bu hatuna ben de baktırdım, bildiği 1-2 şey olmuş. Falı çok pozitif geldi o yüzden iyi mi kötü mü karar veremedim
Umarım iyi hissettirmek için değildir diyorumBana da gelecekle ilgili söyledikleri çok pozitifti. Artık iyi hissettirmek için mi yoksa cidden mi pozitif bilemiyorum, yaşayıp göreceğiz.
bayadır girmiyorsunuz sanırım :) oda yan hesap diye konuşuldu benim tahminimce de öyle zaten ondan ehhh iştedir bildiği için önceden ama nobeli hiç bilmiyorum dediğim gibi deneyceğimSezgiselruh ta ehhh ilte diyebileceğim fal bakmış 2 ay önce atmıştım
yaaa paramızla ikilemde kalıyoruz işte ama fal olayından kopamıyoruz oda ayrı bir durumBana da gelecekle ilgili söyledikleri çok pozitifti. Artık iyi hissettirmek için mi yoksa cidden mi pozitif bilemiyorum, yaşayıp göreceğiz.
Gelecekle ilgili her şey ikilem zaten :)yaaa paramızla ikilemde kalıyoruz işte ama fal olayından kopamıyoruz oda ayrı bir durum
Bir ara diyete girdim bi süre baktırmadım ondan sonra işte Nobel’lere baktırdım sonra bir daha ona baktırdım burada bide yan başlık var ya İstanbul’daki falcılar diye orada bi öneri ile telefonda baktırdım hani çok baktırmadım gelirse eskisi gibi sık bakın yaptırmıyorum ama gene takipteyim konuları aklıma yatan olursa yorumuna güvendiğim üyelerin memnun kaldıklarını deniyorumbayadır girmiyorsunuz sanırım :) oda yan hesap diye konuşuldu benim tahminimce de öyle zaten ondan ehhh iştedir bildiği için önceden ama nobeli hiç bilmiyorum dediğim gibi deneyceğim
orasıda doğruGelecekle ilgili her şey ikilem zaten :)
Evleneceksin diyen falcılara net inanmıyorum artıkZeyder e çok da üzülmeyin, evet arada bildikleri oluyor bana da çıkan falları oldu ama sonradan olaylar uzadıkça gördük ki o da biraz nabza göre şerbet moduna geçiyor. Mesela benim 3-4 ay içinde evlenmem lazım Zeyder in falına göre ama hayatımda kimse yok
Anlık bildiklerine de emin olamıyorum ki adamla iletişimim yok teyit edemiyorum veya görüşsem de soramıyorum. O yüzden beklentim hep yakın da olsa geleceğe dair bişeyler duymak yani, illa evlilik olması gerekmiyor tabiiEvleneceksin diyen falcılara net inanmıyorum artıkben aslında sadece anlık karşı tarafın duygu düşüncelerini okuyan birini istiyordum zeydere bu gece baktırabilirm
Zeyder, medyum Fatima rezzane abla şubatta 3 üne de baktırdım ben en çok uyan medyum Fatima oldu bana sonucunu bilmiyorum ama cidden anlamak çok zor sıkılıyorsun dinlerken aynı kelimeler böyle nasıl desem keywords gibi fal bakıyorAnlık bildiklerine de emin olamıyorum ki adamla iletişimim yok teyit edemiyorum veya görüşsem de soramıyorum. O yüzden beklentim hep yakın da olsa geleceğe dair bişeyler duymak yani, illa evlilik olması gerekmiyor tabiiZeyder anlıkta iyi gelebilir ama bana bilemediği de çok şey oldu. Yine de deneyin boş bir falcı da sayılmaz.