tellwe.com'da bakılan fallar!

Anladım banada güzel yorum yapmıştı henüz olmadı ama
İlgisini alakasını sevdim ben diğerleri gibi burnu büyük değildi bana dediği de oldu çok detaya girmiyorum ama 10 kredi için başarılıydı daha yüksek kredilere baktırıp da memnun kalmadığım da oldu bu arada bunu tavsiye olarak değil görüş olarak yazıyorum yanlış anlaşılma olmasın

Evet tatlı dilli cana yakın biri bende önermiyorum kimseyi

nobel uzun saçlı olan falcımı erkek galiba hiç denemedim kötüdür diye :) denemek istiyorum kredisi hala aynı ise

nobel uzun saçlı olan falcımı erkek galiba hiç denemedim kötüdür diye :) denemek istiyorum kredisi hala aynı ise
Evet uzun saçlı erkek olan falcı bende burada memnun kalan güvendiğim bir arkadaşım baktırmıştı bende memnun kaldım tekrar söyleyim çekinir olduk ben memnun kaldım ama tavsiye olarak değil kendi düşüncemi paylaşıyorum

Zeyder e çok da üzülmeyin, evet arada bildikleri oluyor bana da çıkan falları oldu ama sonradan olaylar uzadıkça gördük ki o da biraz nabza göre şerbet moduna geçiyor. Mesela benim 3-4 ay içinde evlenmem lazım Zeyder in falına göre ama hayatımda kimse yok

Bu hatuna ben de baktırdım, bildiği 1-2 şey olmuş. Falı çok pozitif geldi o yüzden iyi mi kötü mü karar veremedim

Sezgiselruh ta ehhh ilte diyebileceğim fal bakmış 2 ay önce atmıştım
bayadır girmiyorsunuz sanırım :) oda yan hesap diye konuşuldu benim tahminimce de öyle zaten ondan ehhh iştedir bildiği için önceden ama nobeli hiç bilmiyorum dediğim gibi deneyceğim

bayadır girmiyorsunuz sanırım :) oda yan hesap diye konuşuldu benim tahminimce de öyle zaten ondan ehhh iştedir bildiği için önceden ama nobeli hiç bilmiyorum dediğim gibi deneyceğim
Bir ara diyete girdim bi süre baktırmadım ondan sonra işte Nobel’lere baktırdım sonra bir daha ona baktırdım burada bide yan başlık var ya İstanbul’daki falcılar diye orada bi öneri ile telefonda baktırdım hani çok baktırmadım gelirse eskisi gibi sık bakın yaptırmıyorum ama gene takipteyim konuları aklıma yatan olursa yorumuna güvendiğim üyelerin memnun kaldıklarını deniyorum

Evleneceksin diyen falcılara net inanmıyorum artık ben aslında sadece anlık karşı tarafın duygu düşüncelerini okuyan birini istiyordum zeydere bu gece baktırabilirm

Evleneceksin diyen falcılara net inanmıyorum artık ben aslında sadece anlık karşı tarafın duygu düşüncelerini okuyan birini istiyordum zeydere bu gece baktırabilirm
Anlık bildiklerine de emin olamıyorum ki adamla iletişimim yok teyit edemiyorum veya görüşsem de soramıyorum. O yüzden beklentim hep yakın da olsa geleceğe dair bişeyler duymak yani, illa evlilik olması gerekmiyor tabii Zeyder anlıkta iyi gelebilir ama bana bilemediği de çok şey oldu. Yine de deneyin boş bir falcı da sayılmaz.

Zeyder, medyum Fatima rezzane abla şubatta 3 üne de baktırdım ben en çok uyan medyum Fatima oldu bana sonucunu bilmiyorum ama cidden anlamak çok zor sıkılıyorsun dinlerken aynı kelimeler böyle nasıl desem keywords gibi fal bakıyor Zeyder olumsuz rezzane abla çok belirsiz bir fal bakmıştı zeyder diş ağrısı demişti bir ay sonra falan dişim ağrıdı ama çok hafif yani tuttu mu oluyor bu şimdi

Sardunyalardan bahsetmişler 2 3 falım vardır o an aaa bana ne kadar uyuyor diyorsun ama gelecek kesinlikle yok yani bende çıkmadı umarım sizde cıkar. Rüyazel dikkate bile almadım da Nobelle de çoklu hesaplar gibi geldi bana neden derseniz onun falında geçen bir saçı topuz bir kadını başka bir falda gördüm tıpkı şu gibi askeri personel rütbeli bir asker olayı gibi ahahhahaa yorumlardada herkese demişler sonradan farkettim senadoğru hesapında sonra carlos mu neydi o da farklı üslup konuşma tarzı aynı rütbeli asker çıktı yine

Sardunya kötü zaten ben baktırdım yazdım birisi tepki vermişti sakız falı deyince ama gerçekten öyleydi rüyazel berbat sena doğru ve carlosta birbirine benzer hesaplar nobellde bende sınıfta kaldı beğenmedim oda çoklu hesap yanılmıyorsam yaaa doğru kimse yok gerçekçi orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…