tellwe.com'da bakılan fallar!

Ronana bende gittim önceden laf salatası yapıyor uzatıyor ama boş yorumlar beğenmedim tavsiye etmem

Kızlar selam ben de geçen gün tellwe de ruyaazel diye birine fal attım. Beklentim çok düşüktü aslında ama enteresan bir şekilde tüm geçmişi ve anı tutturdu. Buna bayağı şaşırdım. Aslında esas soruma çok cevap vermeden başka konudan bahsetmiş ama söyledikleri gerçekten yaşadığım spesifik olaylardı, herkese uyacak şeyler değildi. Gelecekle ilgili çok az şey söylemiş ona da bakacağım çıkarsa yazarım.

Ronan aslında hiç bir falcının bilemediği şeyleri bilmişti hakkını yemeyeyim gelecek çıkmadı sadece ama tersi durumda olmadı askıda hala vade vermemişti zaten

Ronan aslında hiç bir falcının bilemediği şeyleri bilmişti hakkını yemeyeyim gelecek çıkmadı sadece ama tersi durumda olmadı askıda hala vade vermemişti zaten
Bekar değilim aslında ama siteye eksik bilgi girdim birisi çıkacak karşına falan dedi evlilik vadesi verdi bilgilerim tam değildi sitede maalesef evliyim :)))))))) patladı bende :))))))

kötü olmuş kimsenin bilmediği şeyleri bilmişti falda benimle ilgili,evli olduğunuzu Bilmesi gerekirdi sanki
ya çakallık yapayım dedim bir ara hiçbiri gerçekten faldan anlamadığı için :))))) sonra düzelttim tabii çocuk konusunuda bilemedi mesela çocuğum olmuyor gibi gibi şeyler söylemedi

Sardunya evet olumsuz görmüşde ben zaten olumsuz gibi anlattığım için ve ben bitirdim dediğim için sanırım o dönecek sen istemiceksin falan dedi
Rezzan abla falı geldi tam dinleyemedim açıkcası biraz tavsiye gibi kaderde ne varsa yaşanır gibi konuştu baika kız yok ama ailesi birini ona yapmaya calısıyor onunda hosuna gidecek koz dedi eğer konusursak bunu muhakkak sorarım ama rezzan ablyı da burada arattıgımda cok memnun olan yok gibi 1-2 kişiye çıkmış zeydere baktırmadıgıma üzüldüm diyebilirim

Ben fal baktırırken hiç ayrıntı vermiyorum falcılara

Ha bu arada ben ilk iş durumu ile ilgili sarmıştım dedikleri çıkmadı ama sonra aşk için gittiğimde anlık olarak olacak dedikleri olmadı buraya yazmıştım baktırdıklarımı biraz ara verdim gene burada takipte olacağım memnun kaldıklarınızı deneyeceğim .

Arkadaşlar yakında Yesilcingeneye baktıran olursa yorum yazabilir mi? Kendisini bekliyorum. Ne zaman dönecek acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…