-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.141
Ya Ronan anda çok iyiydi vadede vermedi ama henüz dedikleri olmadı banadaRonan bana da gelecekte hiç çıkmadı. Bir de hem şartlı gönderip üstten üstten konuşmaya başlamış gibi geldi, bir daha göndereceğimi düşünmüyorum
Bekar değilim aslında ama siteye eksik bilgi girdim birisi çıkacak karşına falan dedi evlilik vadesi verdi bilgilerim tam değildi sitede maalesef evliyim :)))))))) patladı bende :))))))Ronan aslında hiç bir falcının bilemediği şeyleri bilmişti hakkını yemeyeyim gelecek çıkmadı sadece ama tersi durumda olmadı askıda hala vade vermemişti zaten
Bekar değilim aslında ama siteye eksik bilgi girdim birisi çıkacak karşına falan dedi evlilik vadesi verdi bilgilerim tam değildi sitede maalesef evliyim :)))))))) patladı bende :))))))
Binnazda anda iyi bilen bana eylem tüzün geçmişte çıkmıştı yeni baktırdım memnun kaldım umarım çıkar vadesiBinnazda seval var oda güzel öneririm
ya çakallık yapayım dedim bir ara hiçbiri gerçekten faldan anlamadığı için :))))) sonra düzelttim tabii çocuk konusunuda bilemedi mesela çocuğum olmuyor gibi gibi şeyler söylemedikötü olmuş kimsenin bilmediği şeyleri bilmişti falda benimle ilgili,evli olduğunuzu Bilmesi gerekirdi sanki
Bir çoğu soruya göre bakıp yorum yapıyor zaten bazısıda senaryo döşüyor işteya çakallık yapayım dedim bir ara hiçbiri gerçekten faldan anlamadığı için :))))) sonra düzelttim tabii çocuk konusunuda bilemedi mesela çocuğum olmuyor gibi gibi şeyler söylemedi
Ben fal baktırırken hiç ayrıntı vermiyorum falcılaraSardunya evet olumsuz görmüşde ben zaten olumsuz gibi anlattığım için ve ben bitirdim dediğim için sanırım o dönecek sen istemiceksin falan dedi
Rezzan abla falı geldi tam dinleyemedim açıkcası biraz tavsiye gibi kaderde ne varsa yaşanır gibi konuştu baika kız yok ama ailesi birini ona yapmaya calısıyor onunda hosuna gidecek koz dedi eğer konusursak bunu muhakkak sorarım ama rezzan ablyı da burada arattıgımda cok memnun olan yok gibi 1-2 kişiye çıkmış zeydere baktırmadıgıma üzüldüm diyebilirim
Ama sardunya ne görüyorsa genelde söylüyor çok eğip bükmüyorBen fal baktırırken hiç ayrıntı vermiyorum falcılara
Nobelle çıktımı peki bende baktırmıştımRonan bendede çıkmadı 50 kredi iken baktırmıştım o kadar toz pembe bi faldı ki :) bende telwe de nobelleyi beğendim
Şöyle söyleyim hani bana ileriye yönelik değilde daha çok genel durumla ilgili yorum yapmıştı ve evet çıkmıştı dedikleriNobelle çıktımı peki bende baktırmıştım
Anladım banada güzel yorum yapmıştı henüz olmadı amaŞöyle söyleyim hani bana ileriye yönelik değilde daha çok genel durumla ilgili yorum yapmıştı ve evet çıkmıştı dedikleri