- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.021
Ben çok istiyorum ama çok derin işler ya ciddi vakit ayırıp çalışmak lazımBazı insanlara evlilik vermiyor kısmet açmak saçmalık mesela Ben kendi haritamı araştırdığımda Satürn’ün 7. Evimde yani evlilik evimde olması bir dönüş tamamlamadan evlenmesi zor oluyormus olsa da boşanma ve bunu öğrendiğimde 28 yaşında hiç evlenmemiş ama hep ilişkililerle sınanmış bir insandım bu dönüşü de 28 32 yılları arasında tamamlıyormuş teknik olarak doğruyduyani tamamen benim haritamda Satürn’e borçluyum kendisi beni insan ilişkilerinde sınamaya gelmiş sağolsun :) şu an zaten doğum haritasını yorumlamak hepimizin yapabileceği bir şey azıcık araştırırsanız herkes bir şeyler bulabilir
Valla baya eskiden bir nisan attı.O zamanlar beraber gittiğimiz bir falcı eski nişanlısının ona büyü yaptırıp kısmetini kapattığını söylemişti.O yüzden evlrnrmezsin demişti,cidden bütün ilişkileri evlenmeden bitiyor.Izmir'de falan çok ünlü medyumlara bile gitti ama sonuç alamadı.Bazı insanlara evlilik vermiyor kısmet açmak saçmalık mesela Ben kendi haritamı araştırdığımda Satürn’ün 7. Evimde yani evlilik evimde olması bir dönüş tamamlamadan evlenmesi zor oluyormus olsa da boşanma ve bunu öğrendiğimde 28 yaşında hiç evlenmemiş ama hep ilişkililerle sınanmış bir insandım bu dönüşü de 28 32 yılları arasında tamamlıyormuş teknik olarak doğruyduyani tamamen benim haritamda Satürn’e borçluyum kendisi beni insan ilişkilerinde sınamaya gelmiş sağolsun :) şu an zaten doğum haritasını yorumlamak hepimizin yapabileceği bir şey azıcık araştırırsanız herkes bir şeyler bulabilir
Evet belkı de o yuzden burada hepımız çoğu falcı ıcın ılk yorumu çıktı ılk yorumunda her seyımı bıldı diyoruz hepAynen öyle. Sıkıldıkça yeni falcı hesabı açıp, eski hesaptan baktıkları kişilere güya nokta atışlı fal bakıp kısa yoldan yine para alıyorlar.
Ohaa, anaaa! Ay böyle şeyler duyunca çok tırsıyorum yaValla baya eskiden bir nisan attı.O zamanlar beraber gittiğimiz bir falcı eski nişanlısının ona büyü yaptırıp kısmetini kapattığını söylemişti.O yüzden evlrnrmezsin demişti,cidden bütün ilişkileri evlenmeden bitiyor.Izmir'de falan çok ünlü medyumlara bile gitti ama sonuç alamadı.
Evet cidden çok derin çok inanılmaz çalışma gerekiyor. Bir kaç kitap aldım terimleri falan öğrendim en azından kendi haritamı nasıl yorumlayacağımı öğrendim ama devamı gelmedi öyle öngörü yapmak falan çok ciddi bilgi gerektiriyor. Kaderimizin gökyüzüne çizili olmasını bilmek değişik geliyor ama gerçek şu ki astroloji yanılmıyor sadece iyi yorumlanamıyor olabilir hayran olmamak elde değil gibi :)Ben çok istiyorum ama çok derin işler ya ciddi vakit ayırıp çalışmak lazım
Evet ksnka ya,bir de adam öldü.Çok korkunç birşey düşününceOhaa, anaaa! Ay böyle şeyler duyunca çok tırsıyorum ya
bayağıda kazanıyorlardır valla haram ama yazık gerçi giden bizlerdede suç var bile bile ahh o umutlarımız ben zaten dilediğim gerçek olsun bırakırım bu fala para yatırma işleriniAynen öyle. Sıkıldıkça yeni falcı hesabı açıp, eski hesaptan baktıkları kişilere güya nokta atışlı fal bakıp kısa yoldan yine para alıyorlar.
Eskiden forumda çoğunun üniversite öğrencisi olduğunu söylemişti.Tellwe'de denetleme yok,her önüne gelen hesap açıyor.bayağıda kazanıyorlardır valla haram ama yazık gerçi giden bizlerdede suç var bile bile ahh o umutlarımız ben zaten dilediğim gerçek olsun bırakırım bu fala para yatırma işlerini
büyü gerçek ya ben büyüye inanıyorum kısmet bağlama ayırma kötü şeylerValla baya eskiden bir nisan attı.O zamanlar beraber gittiğimiz bir falcı eski nişanlısının ona büyü yaptırıp kısmetini kapattığını söylemişti.O yüzden evlrnrmezsin demişti,cidden bütün ilişkileri evlenmeden bitiyor.Izmir'de falan çok ünlü medyumlara bile gitti ama sonuç alamadı.
Evet çok ürkütücü birşey,yapanın da yaptıranin da yatacak yeri yok.büyü gerçek ya ben büyüye inanıyorum kısmet bağlama ayırma kötü şeyler
aaa o zaman gerçek kişi harbiden yok yazık işte boş umutlar yersiz vaatlerEskiden forumda çoğunun üniversite öğrencisi olduğunu söylemişti.Tellwe'de denetleme yok,her önüne gelen hesap açıyor.
Her hoca medyum da işinin eğli değil ben çok gittim hani büyü varmı nazar varmı herhangi birşey varmı diye geneli kayınvalidemi işaret ediyordu evde tuhaf yazılar değişik yağ gibi şeylerde bulmuşluğum var birde çok dindar günahı boynuna artık bazı analizler hayat bile etkileyecek kadar büyük oluyorEvet çok ürkütücü birşey,yapanın da yaptıranin da yatacak yeri yok.
Ayy çok yaşayın, bende bot olduğunu biliyordum yinede yanılıyor olabilirim diye yazmadımCanım o bot falcı değil mi Sibelkız çok güldüm o sistemden otomatik bakıyor yani faalladin gibi sen şimdi onun mu reklamını yapmış oldun o zaten bot falcı:)))))
Çoklu hesabı var. Şöyle söyleyeyim size kızlar, kahve falı için isim yaş istenmemesi lazım çünkü fincana-telvelere bakılır kahve falında. Ama bu ve bunun gibiler (Ör. Sardunya) kahve falında isim, doğum tarihi, yaş falan istiyor saçma sapan. Sanki duru görü falı baktırıyoruz. Hem isim-yaş istiyor hem de sorularımıza "fincan onu vermemiş" diye cevaplar verebiliyorlar. Madem fincana bakacaktın isim-yaş niye istiyorsun? Bunların çoklu hesapları var, isim ve yaşı da öteki hesaplardan size baktığı fallardan kontrol ediyorlar. Sizi tanımak için kullandıkları yöntem yani. Ben kimseye isim yaş vermiyorum şahsen. Sonuçta duru görü, yıldızname falan baktırmıyorsam, kahve falına ismimi almaması gerekiyor. Bir keresinde bu Havadisi denemek için fal attım, tabi ki isim istedi, sonra bana 1 saat sonra fala bakacağını söyledi. Muhtemelen o 1 saat içinde hesapları kontrol edip bakıyor önceki fallara, oradan da önceki verdiğimiz bilgileri alıp harmanlayıp fal yapıştırıyor işte. Neyse 1 saat dedi üstünden 2 gün geçti ama asla falıma bakmadı, üstelik de o 2 gün boyunca hep online oldu ama falıma bakmadı, duvarına yazıyorum cevap vermiyor falan. Ben daha önce kimseye isim veya yaş vermediğim için beni bulamadı geçmiş fallardan ve öteki hesaplarından. Bu sebeple falıma bakmadı. Bir şey diyecek bahane de bulamadı tabi öyle online olup falıma bakmadı ben de iptal ettim. Yalan dolan yani bu tipler de. Duru görü ve yıldızname baktırmıyorsanız kimseye isim, doğum tarihi vs gibi özel bilgilerinizi vermeyin derim.
Evet dunku soyledigim kiside beriaydi sesli bakmis banada sonrada sorularin varsa tarota gelebilirsin demiş. Sadece enerjisi iyi gibi sonrasi hep ayni seyleri söylemiş. Bi tek bi saglik sorunu vardi babamin onu tutturmuşBeria olabilir mi ismi? Bugün 7 kişi vardı onun sırasında noluyoruz dedim
Falcinin birisi niye boyle birseyi size soyledi kiVar onlarda da kalıyor. Silinme falan yok. Falcının biri söylemişti
nesini övdüm kumsal hanım taktınız bot diye bana baktıklarından tuttuğu oldu siz bence bir kendinize gelin alay etme istiyorsanız tutarsız yazdıklarınızı bir okuyun geçmişe dönüpAyy çok yaşayın, bende bot olduğunu biliyordum yinede yanılıyor olabilirim diye yazmadımArada bot falcıları da övmek lazım yazık
geçen birisi olivia ya sormuş oda cevap vermemiş net şekilde yanlız bende demette görümüştüm hayır kayıtlı durmuyor diye yazmıştı kesin bilinmesi banada tuhaf geldi tabiiFalcinin birisi niye boyle birseyi size soyledi ki
bende bildikleri oldu neden beğendiğimi yazmıyımki senin yazdığın kişiler asıl reklam ve övgü mihriyeye çok iyi demişsin sakız falı gibidiAyy çok yaşayın, bende bot olduğunu biliyordum yinede yanılıyor olabilirim diye yazmadımArada bot falcıları da övmek lazım yazık
Böyle bir şey dediğiniz atla deve değil ki. Falıma bakarken, daha önce de fal atmışsınız orada da söylemiştim.... Şeklinde bir cümle. Gayet açık zaten. Bir de tellwe forum diye Google a yazın. Falcıların, kullanıcılar için eleştiriler yazdığı forumu göreceksiniz. Orada da bir çok konuda bahsedilmiş.Falcinin birisi niye boyle birseyi size soyledi ki