- 26 Ocak 2021
- 1.290
- 2.218
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #36.061
:) komik gerçekten beriayı denicem o zaman ses kaydı atıyorsaEvet bide duvarina yazmis.nazar boncugum olsun buda diyekendini aklamaya çalışıyor güya
Kızlar beria ya ben de baktırdım dün, 4 dakika ses kaydı göndermiş fena gelmedi bana, bildiği şeyler de oldu.
Sanırım alınacak birşey arıyorsunuz, taktınız derken neye takmışım? Sırf zan altında bırakmak için açık arıyorsunuz, geçmişe bakacak mışım ben ne zaman ne yazdığımı çok iyi biliyorum okumama gerek yok :) Ayrıca sizinle alay etmedim, tartışmaya bahane aramayın!nesini övdüm kumsal hanım taktınız bot diye bana baktıklarından tuttuğu oldu siz bence bir kendinize gelin alay etme istiyorsanız tutarsız yazdıklarınızı bir okuyun geçmişe dönüp
Cidden Mihriyeye çok iyi mi demişimbende bildikleri oldu neden beğendiğimi yazmıyımki senin yazdığın kişiler asıl reklam ve övgü mihriyeye çok iyi demişsin sakız falı gibidi
bot ta bot arkadaş ben baktırdım yazdım benım bıldı yanı yalancı yapıyorsunuz insanı ona tepki verdim yoksa senle neden tartışayım yorumlarınızı gayette beğeniyorumSanırım alınacak birşey arıyorsunuz, taktınız derken neye takmışım? Sırf zan altında bırakmak için açık arıyorsunuz, geçmişe bakacak mışım ben ne zaman ne yazdığımı çok iyi biliyorum okumama gerek yok :) Ayrıca sizinle alay etmedim, tartışmaya bahane aramayın!
yaaa buğraya ilk zamanlarında bende baktırdım yeni bir falcı bana çok olumlu şeyler söyledi :) hiçbiride tutmadı pembeci oda eşin sana tapıyor dedi eşimle boşanma aşamasına gelmiştik fal baktığı sıralarMerhaba arkadaşlar, sitede yeniyim. Tellwe de aktif olarak fal baktiriyorum. Mihriye, alcerut ve baktirdigim bir kaç falcı daha aşk durumum hakkında olumlu yorum yaptı. Medyum Buğra diye bir falcı ise olumsuz yorum yaptı. Size sorum medyum Buğra ya fal baktirdiniz mi hiç, dedikleri çıkar mı çıkıyorsa ne oranda çıktı? Yardımcı olursanız çok sevinirim kafam allak bullak.
Arada botları da övmek lazım derken arkadaşın yorumu hoşuma gitti ona güldüm. Seninle bir alıp vermediğim yok, kimin yazdığına bile bakmamıştım.bot ta bot arkadaş ben baktırdım yazdım benım bıldı yanı yalancı yapıyorsunuz insanı ona tepki verdim yoksa senle neden tartışayım yorumlarınızı gayette beğeniyorum
Aslında geneli bottan farkı yokta işte iş gene dönüp dolaşıp zevkine umut bağlamaya geliyor al birini vur ötekineArada botları da övmek lazım derken arkadaşın yorumu hoşuma gitti ona güldüm. Seninle bir alıp vermediğim yok, kimin yazdığına bile bakmamıştım.
Buğrayı denemedim ama tavsiyem hiçbir falcının olumsuz yorumuna kaptırıp üzmeyin kendinizi. Çoğu ne iyiyi ne kötüyü bilemiyor zaten ki biraz takip ettiyseniz burayı çoğunluğun şikayeti de bu falcılar konusunda.Merhaba arkadaşlar, sitede yeniyim. Tellwe de aktif olarak fal baktiriyorum. Mihriye, alcerut ve baktirdigim bir kaç falcı daha aşk durumum hakkında olumlu yorum yaptı. Medyum Buğra diye bir falcı ise olumsuz yorum yaptı. Size sorum medyum Buğra ya fal baktirdiniz mi hiç, dedikleri çıkar mı çıkıyorsa ne oranda çıktı? Yardımcı olursanız çok sevinirim kafam allak bullak.
Ben uç yil önce faln baktirdim canlı falına önermem.sadece akıl veriyor pollyanna gibi biri.herseye iyi yönden bakıyor akıl veriyor fal gibi degilBugün fal atacağım son kez bayrama bitene kadar bir daha atmam arzu bacı nasıl öneren olurmu giden varmı ona
Yeşilcingene pembeci değildir ama baktir diyemem herkese bakmıyor kredi yükleyip kredin kalabilirBen hakikati öğrenmek istiyorum pembe yorum istemiyorum gerçekten iyi olan dediği çıkan falcilar var mı önerirseniz sevinirim zira çok ihtiyacım var.
aaa onada baya talep var ondan bir sizede sorayım dedim yüksek bakım ücreti zaten gitmem o halde eski ama oda pembeci o zaman beria mıdır nedir onu bir deneyeyimBen uç yil önce faln baktirdim canlı falına önermem.sadece akıl veriyor pollyanna gibi biri.herseye iyi yönden bakıyor akıl veriyor fal gibi degil
tellwede yenilerden önerdiğiniz biri var mı