tellwe.com'da bakılan fallar!

geçen birisi olivia ya sormuş oda cevap vermemiş net şekilde yanlız bende demette görümüştüm hayır kayıtlı durmuyor diye yazmıştı kesin bilinmesi banada tuhaf geldi tabii
Falcılar, bizlere baktıkların falın ekran görüntülerini alıp koyuyor bazen. Fallar silinse böyle bir şey olamazdı. Ayrıca bu işin yazılım kısmı var. Bizde kayıtlı kalanın karşı taraftan silinmesi gibi bir şey olamaz ikili olarak eşleniyor fallar. Sizde duran karşı tarafta da duruyor. Demetin şahsen yalan söylediğini düşünüyorum. Böyle şeyleri yemeyin kızlar.

Kendine güvenen gelen fala bakar geçer :) burda takılmaz diye düşünüyorum ama demagoji yapanların öyle olduğunu düşünüyorum artık herşeye cehpe yada bir görüşü ısrarla çürütme garip olaylar

geçen birisi olivia ya sormuş oda cevap vermemiş net şekilde yanlız bende demette görümüştüm hayır kayıtlı durmuyor diye yazmıştı kesin bilinmesi banada tuhaf geldi tabii
Bu arada oliviayı da patlatmıştık burada, gördünüz mü bilmiyorum ama o da yalancının teki

Bu arada oliviayı da patlatmıştık burada, gördünüz mü bilmiyorum ama o da yalancının teki
hayır ben o zamanlar üye değildim sanırım denk geldim patladı deniyordu ama görmedim detaylı bir şekilde yazışma vs mi nasıl çözüldü ki

Aaa öylemiydi tellwe forum diye birseyi bilmiyordum. Anladim canim evet dogru haklisin. Bende size oyle soyleyince neden boyle soylediki diye şaşırdim

hayır ben o zamanlar üye değildim sanırım denk geldim patladı deniyordu ama görmedim detaylı bir şekilde yazışma vs mi nasıl çözüldü ki
Evet insanlara fallarda söyledikleri (sesli fal atamıyorum çünkü türkçem iyi değil vs gibi) ile tellwe forumda yazdıkları çok çelişkiliydi. Bir de bir arkadaşımızın burada yazdığı bir sıkıntısını aynı şekilde falda yazmıştı. Ve olay şu arkadaşın sadece burada yazdığı sıkıntısından bahsediyor, ne hikmetse diğer sıkıntılarını göremiyor sadece bu forumdaki yazdığı şeyleri konu etmişti falda. Bu yüzden o da aramızda bunu biliyoruz, fal bakmadan önce gelip buradan bakıyor okuyor. Sesli fal atmama sebebi de Türkçesi falan değil, bildiğiniz çoklu hesap. Sesi eşleşecek öteki hesapla diye atmıyor işte.

bende bildikleri oldu neden beğendiğimi yazmıyımki senin yazdığın kişiler asıl reklam ve övgü mihriyeye çok iyi demişsin sakız falı gibidi
Mihriyeye bende baktirdim ama gercekten hisli bir kadin olduğunu düsünuyorum hakkini yemek istemem tutturdugu bircok noktalari oldu.yiğidi öldür hakkini yeme misali yani yanlis anlamayin simdi övme değil bu. Sadece gercekten hisli oldugunu gordugum icin soylemek istedim.

Aaa evet seslerden anlamayalim diye sesli bakmamistir bencede katiliyorum bu konuda size

ya birine başkası diğerine başkası uyuyor olabilir tabii ama hepsi atıyor şansa tutuyor bot dedikleri falcı bile genel geçer şeylerle bildi hisli desem topa tutarlar mihriye çoklu hesap bence ondan biliyor ama memnun kalan gider tabi orası kişiye kalmış

Son düzenleme:
detaylı şekilde çözülmüş o zaman ayağına dolanmışta diyebiliriz bencede burdan birisi olabilir bilemeyiz kontrolde eden baya kişi vardır zaten burayı nick olarak yabancı isim kullanmış diye düşündüm bildiğin yabancı uyrukluyum demiş komik işler çoklu hesap o zaman olivia da

Ben küçük bir yerde yaşıyorum ilçe illaki yüz yüze bakım daha özenli ve güzel oluyor
bence fotoğrafları bile gerçek olmama ihtimali var

Merhabalar
Öncelikle bir süre baya fal baktırdım çıkanları ve yorumumu yazacağım.
Demet8888 eğitim hayatım ile ilgili Nisan da bir şeyler olacağını söyledi çıkmadı, okuduğumda da inanmamıştım zaten. Uzun ve samimi yazdırdığı için herkese iyi geliyor bence. Aman aman bildiği şeyler olmadı.
Fahremez 15 krediyken baktırdım dedikleri çıkmadı. Soruma göre şu çıkmış şöyle böyle yazdı. Onu bende biliyorum.
Eysanfal 10 krediyken baktırdım, 3 dakikalık ses atmış, beğendim bu kişiyi. İlişkim ile ilgili şu şu olacak dedi 1 ay sonra yaşadım. Eğitim ile ilgili olan beklemede.
Yeşil çingene çok samimi bana, gerçekten bir abim gibi danışırım. Dedikleri beklemede.
Mihriye merak ediyorum ama yazdıklarınızı görünce baktırmama kararı aldım.

Bugün fal atacağım son kez bayrama bitene kadar bir daha atmam arzu bacı nasıl öneren olurmu giden varmı ona

Demet’in yalan söylediği zaten baktığı fallardan belli diye dusunuyorum

Demet’in yalan söylediği zaten baktığı fallardan belli diye dusunuyorum
Yalan dolan ama allah lafını ağzından eksik etmiyor üç kağıt Burayı takip ediyormu acaba oda olivia gibi yüzdesi düşmüş ilk defa ordan şüphe duydum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…