- 18 Şubat 2018
- 11.953
- 53.332
- 44
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.981
Kahve falı atıyorum,kadın diyor ki tipik bir aslan kadinidininiz,çok güçlüsünüz falanBurç uyumunu öğrenmek istesek astrologa gideriz. Kahve falı atıyoruz kanka ya isim soyad yaş falan ne alaka. Burcum zaten sistemde görünüyor. Ayrıca burç uyumu için o kadar para vermem
Yüz yüze baktirdıklarim isim ve anne ismi soruyordu kuzum ama soyad ve doğum tarihi asla verilmemeli.
Bundan sonra tövbeee vermem isim falan. Ben soyadı vermiyordum da doğum tarihi vermişliğim çokBurç uyumunu öğrenmek istesek astrologa gideriz. Kahve falı atıyoruz kanka ya isim soyad yaş falan ne alaka. Burcum zaten sistemde görünüyor. Ayrıca burç uyumu için o kadar para vermem
Beria olabilir mi ismi? Bugün 7 kişi vardı onun sırasında noluyoruz dedimBugün yeni birine attim,yorumları falan baya güzeldi ama ismini hatırlamıyorum.B ile başlayan biri,neyse sesli bakmış ve falin yarısı yok,kayıt olmamış yani.Ben de destek masasına yazdım vd iade istedim.Falciya da durumu bildirdim iptal edin tekrar atayım diye.Neyse fal iptal olmuş ama tekrar atmak istediğimde falcınin beni kara listeye aldığını öğrendim.Falcinin duvarı da kapalı olduğu için tekrar destek masasına yazdım ve durumu anlattım.Bana ne deseler beğenirsin?Falcı istediğini kara listeye alabilirmis,bu onun kendi tercihiymis ve birsey yapamazlarmiş.Bu kadar çözüm odaklılar yani.Bir de falcı tribi çekiyoruz işe bakın,paramızla rezil oluyoruz.
Siteye üye olurken giriyoruz ki doğum tarihini,soyad çok sakıncalı bence.Bundan sonra tövbeee vermem isim falan. Ben soyadı vermiyordum da doğum tarihi vermişliğim çok
Bir de kanka yüzyüze baktırdıklarımız zaten sadece kahve bakmıyor farkındaysan. Duru görü kullanıyor o yüzden isim istiyor. Ben yüzyüze baktırmıştım, adam fincanı açmadı bile :) aslında kahve falı değil yani o, adı kahve ama.Yüz yüze baktirdıklarim isim ve anne ismi soruyordu kuzum ama soyad ve doğum tarihi asla verilmemeli.
Heee evet o ksnks,bir de kara listeye almış beni yaBeria olabilir mi ismi? Bugün 7 kişi vardı onun sırasında noluyoruz dedim
Soyadım fake ya sıkıntı yok. Aslında doğum tarihini de 1 ay kadar sapmalı girmiştim de sonra değiştirdim, eski ayarına getireyim bariSiteye üye olurken giriyoruz ki doğum tarihini,soyad çok sakıncalı bence.
Benim de böyle bir deneyimim var kanks,anlattım ya sana.Dumur olmuştum o günBir de kanka yüzyüze baktırdıklarımız zaten sadece kahve bakmıyor farkındaysan. Duru görü kullanıyor o yüzden isim istiyor. Ben yüzyüze baktırmıştım, adam fincanı açmadı bile :) aslında kahve falı değil yani o, adı kahve ama.
Manyağa bak güzelce açıklama yapmışsın ona bile atarlanmışHeee evet o ksnks,bir de kara listeye almış beni ya
Evet biliyorum. Beni bilen falcı da kahve adı altında bakıyordu ama dediğim gibi fincanı açmadı bile. Duru görü falına isim verilir ona lafım yok. Ama fincan fotosu yolluyorum, isim yaş istiyor, çakalBenim de böyle bir deneyimim var kanks,anlattım ya sana.Dumur olmuştum o gün.
Var onlarda da kalıyor. Silinme falan yok. Falcının biri söylemiştiBaktırılan falların geçmişi onlarda mevcutmu acaba birisine sormuştum siliniyor kalıcı değil demişti ama inanmamıştım
Beria diye biri olabilir mi acabaBugün yeni birine attim,yorumları falan baya güzeldi ama ismini hatırlamıyorum.B ile başlayan biri,neyse sesli bakmış ve falin yarısı yok,kayıt olmamış yani.Ben de destek masasına yazdım vd iade istedim.Falciya da durumu bildirdim iptal edin tekrar atayım diye.Neyse fal iptal olmuş ama tekrar atmak istediğimde falcınin beni kara listeye aldığını öğrendim.Falcinin duvarı da kapalı olduğu için tekrar destek masasına yazdım ve durumu anlattım.Bana ne deseler beğenirsin?Falcı istediğini kara listeye alabilirmis,bu onun kendi tercihiymis ve birsey yapamazlarmiş.Bu kadar çözüm odaklılar yani.Bir de falcı tribi çekiyoruz işe bakın,paramızla rezil oluyoruz.
Ahahaha bu yorumu. Çok sevdim kesinlikle biri lacivertse biri mor yani bu sitelerin hepsi aynıBinnazı bilme boşver, tellwedeki paraların 5-10 katını verip aynı zırvaları duyuyorsun. Aynı b.kun laciverti hiç farkı yok
Aynen kanka,o sırada sosyal medya hesaplarını taratacak işteEvet biliyorum. Beni bilen falcı da kahve adı altında bakıyordu ama dediğim gibi fincanı açmadı bile. Duru görü falına isim verilir ona lafım yok. Ama fincan fotosu yolluyorum, isim yaş istiyor, çakal
O kadar amatör bir site ki,suç bizde gidip duruyoruz işte.Beria diye biri olabilir mi acabab diyince dün ona baktırdım çok yorum yapıldığı için. Bu şeylere şaşırmıyoruz 200 e yakın fal bakılmış benim hesabımda bir kere iade istemiştim onda da vermediler kolay kolay istemem sinir oldum ben de iade istiyorum o kadar fal yolluyorum dedim öyle ettiler bir de geçen bir falcı fal alımını kapatıyordu bunu bilinçli yapmadığını düşündüm falcıya bilgi gönderirmisiniz fal alımı açarsa ona atacağım diye cevap olarak bilgilendirme gönderdik yazmışlar ilk defa istediğim bir şey olmuştu şaşırdım yani bende
Kesinlikle öyle senelerdir kırdılar parayı ciddenO kadar amatör bir site ki,suç bizde gidip duruyoruz işte.
Hayır suç bende,bıkmadım senelerdir şu salak siteye para yedirmeyeManyağa bak güzelce açıklama yapmışsın ona bile atarlanmış
Ben de kendime çok kızıyorum ama yine de kendimi orada buluyorum lanet olsun şu çaresizliğeH
Hayır suç bende,bıkmadım senelerdir şu salak siteye para yedirmeye.
Kanka bağımlılık işte ya,başka bir açıklaması var mı?Ben de kendime çok kızıyorum ama yine de kendimi orada buluyorum lanet olsun şu çaresizliğe