Çoklu hesabı var. Şöyle söyleyeyim size kızlar, kahve falı için isim yaş istenmemesi lazım çünkü fincana-telvelere bakılır kahve falında. Ama bu ve bunun gibiler (Ör. Sardunya) kahve falında isim, doğum tarihi, yaş falan istiyor saçma sapan. Sanki duru görü falı baktırıyoruz. Hem isim-yaş istiyor hem de sorularımıza "fincan onu vermemiş" diye cevaplar verebiliyorlar. Madem fincana bakacaktın isim-yaş niye istiyorsun? Bunların çoklu hesapları var, isim ve yaşı da öteki hesaplardan size baktığı fallardan kontrol ediyorlar. Sizi tanımak için kullandıkları yöntem yani. Ben kimseye isim yaş vermiyorum şahsen. Sonuçta duru görü, yıldızname falan baktırmıyorsam, kahve falına ismimi almaması gerekiyor. Bir keresinde bu Havadisi denemek için fal attım, tabi ki isim istedi, sonra bana 1 saat sonra fala bakacağını söyledi. Muhtemelen o 1 saat içinde hesapları kontrol edip bakıyor önceki fallara, oradan da önceki verdiğimiz bilgileri alıp harmanlayıp fal yapıştırıyor işte. Neyse 1 saat dedi üstünden 2 gün geçti ama asla falıma bakmadı, üstelik de o 2 gün boyunca hep online oldu ama falıma bakmadı, duvarına yazıyorum cevap vermiyor falan. Ben daha önce kimseye isim veya yaş vermediğim için beni bulamadı geçmiş fallardan ve öteki hesaplarından. Bu sebeple falıma bakmadı. Bir şey diyecek bahane de bulamadı tabi öyle online olup falıma bakmadı ben de iptal ettim. Yalan dolan yani bu tipler de. Duru görü ve yıldızname baktırmıyorsanız kimseye isim, doğum tarihi vs gibi özel bilgilerinizi vermeyin derim.