tellwe.com'da bakılan fallar!

Ahahaha bu yorumu. Çok sevdim kesinlikle biri lacivertse biri mor yani bu sitelerin hepsi aynı 😆birazcık ona da dadanmıştım ama çok pahalı olunca vazgeçtim 🤪
Ben bu batağa bir yolun varla düştüm, sonra tellwe, fal sepeti, falalem derken olaylar ilerledi. Binnaz da fiyatlar aşırı uçuk o yüzden hep mesafeli durdum ama oradan da 2-3 kişiyi denedim. Binnaz başlığında adı geçen çoğu isme baktırmaya kalbim dayanmadı 200 - 300 tl paralar, ona baktırana kadar 4-5 kişi rahat sallar bana fal niyetine. Nasılsa hiçbiri çıkmıyor :KK70::KK70:

Çoklu hesabı var. Şöyle söyleyeyim size kızlar, kahve falı için isim yaş istenmemesi lazım çünkü fincana-telvelere bakılır kahve falında. Ama bu ve bunun gibiler (Ör. Sardunya) kahve falında isim, doğum tarihi, yaş falan istiyor saçma sapan. Sanki duru görü falı baktırıyoruz. Hem isim-yaş istiyor hem de sorularımıza "fincan onu vermemiş" diye cevaplar verebiliyorlar. Madem fincana bakacaktın isim-yaş niye istiyorsun? Bunların çoklu hesapları var, isim ve yaşı da öteki hesaplardan size baktığı fallardan kontrol ediyorlar. Sizi tanımak için kullandıkları yöntem yani. Ben kimseye isim yaş vermiyorum şahsen. Sonuçta duru görü, yıldızname falan baktırmıyorsam, kahve falına ismimi almaması gerekiyor. Bir keresinde bu Havadisi denemek için fal attım, tabi ki isim istedi, sonra bana 1 saat sonra fala bakacağını söyledi. Muhtemelen o 1 saat içinde hesapları kontrol edip bakıyor önceki fallara, oradan da önceki verdiğimiz bilgileri alıp harmanlayıp fal yapıştırıyor işte. Neyse 1 saat dedi üstünden 2 gün geçti ama asla falıma bakmadı, üstelik de o 2 gün boyunca hep online oldu ama falıma bakmadı, duvarına yazıyorum cevap vermiyor falan. Ben daha önce kimseye isim veya yaş vermediğim için beni bulamadı geçmiş fallardan ve öteki hesaplarından. Bu sebeple falıma bakmadı. Bir şey diyecek bahane de bulamadı tabi öyle online olup falıma bakmadı ben de iptal ettim. Yalan dolan yani bu tipler de. Duru görü ve yıldızname baktırmıyorsanız kimseye isim, doğum tarihi vs gibi özel bilgilerinizi vermeyin derim.
Ya bir de iyi dediğimiz burada olumlu yorum yapılan falcıların bunu yapması asırı buyuk bir güvensizlik

Ay ben de bana döktürdü sesli de bakmıştı diye çok mutlu olmuştum. Baya baya adamın ağzından konuşmuştu falan ah Havadiss ya seni bir şey sandığıma yanmayayım da ne yapayım :KK70:
Bu arada ben o isim doğum tarihi vs kısmını burçlara uyumlara falan bakıyorlar diye hiç sorgulamadan veriyordum. Hiç bilgim de yok, yıldızname bakıyorsa mesela soyadı olmadan bakılabiliyor mu?
Ben hic soyad vermedim simdiye kadar hıcbır yerde instagramdan falan bakar stalklar musallat olur Benım anlattıklarımı sorduğum kişiye anlatmakla tehdit eder vs bunlardan her sey beklenir

Benim de 1,5 yıl oldu işte. Bakalım kaç yılı daha devireceğiz :KK70:
Ben bu batağa bir yolun varla düştüm, sonra tellwe, fal sepeti, falalem derken olaylar ilerledi. Binnaz da fiyatlar aşırı uçuk o yüzden hep mesafeli durdum ama oradan da 2-3 kişiyi denedim. Binnaz başlığında adı geçen çoğu isme baktırmaya kalbim dayanmadı 200 - 300 tl paralar, ona baktırana kadar 4-5 kişi rahat sallar bana fal niyetine. Nasılsa hiçbiri çıkmıyor :KK70::KK70:
Açıkçası ben de öyle düşünüyorum binnazda çok paralar vermedim ben baktırdığım dönemde daha makuldü 😀 canlı olarak bir kafeye gitsen bile su an 60 TL falan 200 TL bilinmeze vermek çok geliyor en azından yüzyüze gidince biraz terapi gibi oluyor. Açıkçası hiç bir falım çıkmadı diyemiyorum ucundan kıyısından bir yerinden çıkanlar oluyor bazen ama benim artık beklentim de yok aman fal işte diyorum alışkanlık oldu artık sürekli farkındayım ah bir kırsam

Ben hic soyad vermedim simdiye kadar hıcbır yerde instagramdan falan bakar stalklar musallat olur Benım anlattıklarımı sorduğum kişiye anlatmakla tehdit eder vs bunlardan her sey beklenir
kesinlikle hatta bilgileri dahi aslında net vermeyeceksin doğum tarihi soyad

Binnazı bilme boşver, tellwedeki paraların 5-10 katını verip aynı zırvaları duyuyorsun. Aynı b.kun laciverti hiç farkı yok :KK70:
Evet gercekten öyle ya. Ben Binnazı indirmiştim fiyatları görunce sok oldummmm, sanırım coook eskiden kredi hedıye etmişler herjalde ya da kazanmışım bir sekilde sonra silmisim appi gecen sene yüklediğimde kredi görunce sevınıp bitsin diye birkac fal göndermiştim. Bir tanesi gerçekten iyi bakmıştı hatırlamıyorum ama söylediği her sey doğruydu sanki olayları bilen şahit olan biri gibi anlatmıstı. Bence online faldan bir sey çıkmaz ınsan karsı karşıya olmalı gözüne bakmalı ki gerçekten bir şeyler gelsin hissetsin o yuzden online falın da bu kadar pahalı olması asırı anlamsız geliyor

Bir de doğum haritası yorumlatanlar var çevremde 1500 2000 3000 verip 2 3 ay sıra bekleyenler bile duyuyorum sonra içime bir rahatlama giriyor 🤪en azından bunu yapmıyorum diye
Benim arkadaşım neredeyse bir servet harcadi bu şarlatanlara.Kiz 46 yaşında ve evlenemiyor.Yok kısmet açacağız,yok bilmem ne.Betetin beteri var işte.

Benim arkadaşım neredeyse bir servet harcadi bu şarlatanlara.Kiz 46 yaşında ve evlenemiyor.Yok kısmet açacağız,yok bilmem ne.Betetin beteri var işte.
Bazı insanlara evlilik vermiyor kısmet açmak saçmalık mesela Ben kendi haritamı araştırdığımda Satürn’ün 7. Evimde yani evlilik evimde olması bir dönüş tamamlamadan evlenmesi zor oluyormus olsa da boşanma ve bunu öğrendiğimde 28 yaşında hiç evlenmemiş ama hep ilişkililerle sınanmış bir insandım bu dönüşü de 28 32 yılları arasında tamamlıyormuş teknik olarak doğruydu 😀yani tamamen benim haritamda Satürn’e borçluyum kendisi beni insan ilişkilerinde sınamaya gelmiş sağolsun :) şu an zaten doğum haritasını yorumlamak hepimizin yapabileceği bir şey azıcık araştırırsanız herkes bir şeyler bulabilir

X