tellwe.com'da bakılan fallar!

Daha önce söylemişmiydim bilmiyorum, Uyumsuz ve Banuyılmaz da aynı kişi:)) İkisi de aynı anda geri döndü
evet onuda tahmin ediyordum birde erkek vardı birtane medyumcoskun mu ne:) oda kayboldu sonradan bir kere bakıma gittim hakaret etmişti yıldız düşük verince baya vasattı

evet onuda tahmin ediyordum birde erkek vardı birtane medyumcoskun mu ne:) oda kayboldu sonradan bir kere bakıma gittim hakaret etmişti yıldız düşük verince baya vasattı
MedyumCoskun ah ah ona giden parama yanarım:)) Kuzenim de fal yolladı, ona da aynı şeyleri söyledi Soytarıları kral yapmayın la başlıyor zaten Dediklerinin birtanesi de tutmadı, bu medyumlar daha bir yalancı

Kizlar bide yeni bi falci daha gelmiş dun farkettim fal sirasindan.duvarinda yorumlarida cok iyi. Dun fal gonderdim kahve fali bugune salladi. Bugunluk fal alamicam diye yoruldum diye mesaj atti simdi kendisinin yorumunu bekliyorum.

Kizlar bide yeni bi falci daha gelmiş dun farkettim fal sirasindan.duvarinda yorumlarida cok iyi. Dun fal gonderdim kahve fali bugune salladi. Bugunluk fal alamicam diye yoruldum diye mesaj atti simdi kendisinin yorumunu bekliyorum.
Kim acaba o falcı? Yorumu gelince düşüncenizi paylaşır mısınız? :)

mesela ben sitede yeniyim ama objektifim fakat siz dönem dönem birilerini övüyorsunuz medyum petek vs bence siz falcılardan birisiniz benim memnun kaldığım falcı sibeldi bu arada güneş gözlüklü fotorafı var geçen gün bahsettiğim

Neden böyle bir algiya düştünüz ki sonucta burasi iyi falcilarla kötü falcıları ayıran dusuncelerimizi ve tavsiyelerimizi paylastigimiz bir platform değil mi ? Yoksa bütün falcilari iyi olsa dahi kötülemeye yada karalamaya çaliştigimiz bir platform mu ? Eğerki öyleyse ona göre bi başlık açalım forumda. Ayrica medyum petek neden olayim ki medyumpetek sitede bile yok denk gelmiyorum hiç. Siz medyumpetekin aktifliğini görüyorsaniz ekran resmi atabilirsiniz.

Sizde şimdi sibel diye falciyi övmüsünüz ve sizde dönem dönem birileri ovüyor yada kotuluyorsunuz. Sanirim sizde sitedeki falcilardan birisiniz. Sibel vs vs sizin de bana dediginiz gibi yargisiz infaz yapayim bende size birazcik belki nedemek istedigimi anlarsiniz.burda yeniyim diye heemen falci yakistirmasi ve önyargili davranisiniz bana yanlis geldi

bir sürü falcı ismi verdim yanlız ben falcı olsam bir adet iki adet isim yazardım siz rotayı çok farklı yerlere çekiyor dönem dönem giriyor belli başlı isimler beyan ediyorsunuz çok güzel laf kalabalıklığı yapıyorsunuz benim düşüncem bu şekilde saygı duyun yada duymayın

sibeli değil bir sürü kişiyi yazdım memnunum yada değilim diye eski yazılarımı bir okuyun

Çünkü buraya yeni gelenleri hemen dışladiginiz icin veya hemen yanlis anlayip falci yakistirmasi yaptigniz icin mecburen her konuya hakim olamiyorum yada cevap yazmiyorum. Ee bende yeniyim burda hemen tek seferde bircok falciyimi yazayim.konusu aciliyor bende tecrubemi paylasiyorum. Hemen yok medyum petek misin yok bumuyum şumuyum demeye ne gerek varki. Iyi ozaman memnun kaldigimiz falcilari paylasmayalim sadece dedikodu yapalim kotuleyelim boyle olsa daha mi iyi yani.Ben anlamadim bu sitenin basligini. Hic birsey demeye gelmiyor.agizdan cikan ufak bir kelimeyi hmn falci yakistirmasi yapiyorsunuz.siz bi falciyi överken falci algisi olusmuyor ama ben yapincami okustu. Inanin cok sacma bir dusunce gereksiz kuruntudan baska birsey degil bu

Aksama dogru yorumlarim diye mesaj atti bakalim bende bekliyorum eğer iyi bi kahve fincanimi yorumlar çozerse tecrubemi paylasacagim
Teşekkür ederim.

Bu arada arkadaşlar son zamanlarda falcı övme tartışmalarına çok sık denk geliyorum, evet forumda reklam yapmak yasak fakat bunun önüne geçmenin yolu tartışma yaratmak değil şüpheniz varsa şikayetçi olmaktır diye düşünüyorum.
Onun dışında zaten burada beğendiğimiz/beğenmediğimiz falcıları paylaşalım diye bulunuyoruz. Yorumlarda aklınıza yatmayan biri olursa da fal baktırmazsınız olur biter.
Fikir alalım diye girdiğimiz ortamda sürekli tartışma olması hoş değil.

Son düzenleme:
Eski üyelerden acaiplik görmedim ama gerçekten siz bir garipsiniz buda benim düşüncem dönem dönem yine tekrar ediyorum birilerini sabit övüyorsunuz saçma olan sizsiniz formada fikir yada paylaşım için değil resmen meth için giriyorsunuz dahada üstüne birşey yazmayın bana yaranız var ise şikayet edebilirsiniz bu arada bende yeniyim ama eski bir arkadaşım forma üye zaten burayıda o önerdi

Oturdukları yerden para kazanıyorlar valla bide ustune insanlarla dalga geçiyorlar o paradan hayır mı gelir ?çok yanlış bu çoklu hesaptan bakanlara çok gıcık oldum
evet aynen öyle, o kadar dalavere cevirip hala sürünüyorlar ki akılları anca cakallıga calısıyor. hallerine sasırmamak lazım

aynı fikirdeyim. herkese reklam diye sen falcısın diye saldırmak, tartısmak ne kazandırır ki. supheleniyorsanız baktırmazsanız olur biter. sırf bu paranoyalardan insanlar begendigi begenmedigi falcıları paylasmaktan cekinir oldu artık

Evet bende tam bunu söylemek istiyordum hanimefendi..ama ynlis anlasildi cumlem.

eski yazılanlara bakın benim ne demek istediğimi anlarsınız

Kızlar zırt diye ortaya dalıyorum ama bir şey söylemek istiyorum. Ben bu Havadissi de çok şüpheli buluyorum hatta burayı okuyan biri olduğunu düşünüyorum. Bunun için geçerli sebeplerim de var aslında, şu an bence bunları da okuyordur.

Buradaki son konuşulanlara gelecek olursam da ne yalan söyleyeyim B bilenmadam da F Feminist16 de kendi çapında haklı geldi bana. Şimdi burayı çoğu falcı okuyor ve zaten okudukları için ara ara gelip bize laf sallayıp gidiyorlar. O yüzden bizlerde de arada istemsiz refleks oluşuyor "sadece falcı övmeye" gelenlere karşı. Ama tabi beğendiğimiz bir falcıyı da başkaları da faydalanabilir diye paylaşmak istiyoruz bazen o yüzden yanlış anlaşılmalar oluyor. Unutmayın ki falcı olup burada gizli takılanlar bir süre sonra belli oluyor zaten. Sadece sabırlı olmak lazım. Sürekli bir/birkaç falcıyı öven, ve özellikle o falcılar hakkında yapılan negatif yoruma bile reaksiyon gösterenler bence falcı olma ihtimali yüksek insanlar. Benim de zamanında memnun olduğum falcı olmuştu yazmıştım. Ama bir başkası negatif yorum yazıyorsa o da onun tecrübesidir. Babamın kızı değil hiçbir falcıyı savunmam. Dolayısı ile bence esas turnosol kağıdı bu olmalı. Biri, birini ısrarla savunup, olumsuz yorumumuza bile tepki veriyorsa orada hepimiz olayı anlıyoruz zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…