- 23 Mart 2022
- 67
- 92
- 33
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.921
Ben de bu demetten çok şüpheleniyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çünkü bir ara duvarlarına bakmistim.bu uc hesap birbirlerine yazmıştı güzel kızım diyerek uç hesap kahinabla,demet88 ve medyummedusa idiBen de bu demetten çok şüpheleniyorum
Demet8888 in sadece ağzı iyi laf yapıyor. İyi dileklerde bulunuyor, psikolojik olarak iyi hissettiriyor yoksa birşey bildiği yok. Kahinabla ve demet aynı kişi, ikisinine gidenler de aynı kişiler olunca ablacım her şeyi bildin diyorlar çok gülüyorum vallaOna hep aynı üyeler baktırıyor her gün fal mi olur aynı falciya.bana da çok anlamsız geliyor.hic fal atasim gelmedi ona duvarına bakinca.enerji alamadım Demet8888 den.
Harikasın ya benim fark ettiğimi sende etmişsin, yazıları yorumları kesinlikle çok benziyorÇünkü bir ara duvarlarına bakmistim.bu uc hesap birbirlerine yazmıştı güzel kızım diyerek uç hesap kahinabla,demet88 ve medyummedusa idi
70 yaşında değildir zaten, yaşlıyım tecrübeliyim demek istiyor. Koysun 70 lik fotoğrafını görelimBu meydum medusa hani 70 yaşındaydı, öyle söylemişti, herkese evladım, kuzum diyordu. Şimdi de fotoğrafı yenileyip argüman değiştirmiş, genç gibi konuşuyor. Ayrıca yüzü de falcı Fahremez e benziyor ama bilemedim
bir tane arkadaşımıza falında yazmıştı 70 yaşındayım falan diye, ondan dedim :))70 yaşında değildir zaten, yaşlıyım tecrübeliyim demek istiyor. Koysun 70 lik fotoğrafını görelim
Şuan 1960dogumluyum demiş 62yasinda oluyor kesinlikle soyledikleriyle çelişiyor çoklu hesap kesinlikle.bir de şimdi dikkatimi çekti bunları pohpohlayan bir hesap daha var yorumcular dan medyumaysem diye demeti de ovmus medusayida bu ne yavbir tane arkadaşımıza falında yazmıştı 70 yaşındayım falan diye, ondan dedim :))
buda fahremezin annesi yada ablası sanırım yeni hali vardı geçen güne kadar gerçekten çok komikler :)Bu meydum medusa hani 70 yaşındaydı, öyle söylemişti, herkese evladım, kuzum diyordu. Şimdi de fotoğrafı yenileyip argüman değiştirmiş, genç gibi konuşuyor. Ayrıca yüzü de falcı Fahremez e benziyor ama bilemedim
aynı modeller hepsi gidenlerde hep aynı kendilerimi hesap açıp yapıyordur bazılarını nedir ama bakın mihriyede bence çoklu hesap yeni türedi kısa bakıyor ama baya giden var onada diğer hesaplardan öğrenip yeni açıp biliyoruz diye geçiniyorlar düzmece yazık verdiğimiz kredilere ama bir umut gidiyoruzÇünkü bir ara duvarlarına bakmistim.bu uc hesap birbirlerine yazmıştı güzel kızım diyerek uç hesap kahinabla,demet88 ve medyummedusa idi
Düşük krediliyken baktirmıştim ona ben.İnşallah ile başlayıp Maşallah ile bitirmiş.100 lira verip fal baktıranlara anlam veremiyorumDemet8888 in sadece ağzı iyi laf yapıyor. İyi dileklerde bulunuyor, psikolojik olarak iyi hissettiriyor yoksa birşey bildiği yok. Kahinabla ve demet aynı kişi, ikisinine gidenler de aynı kişiler olunca ablacım her şeyi bildin diyorlar çok gülüyorum valla
Oturdukları yerden para kazanıyorlar valla bide ustune insanlarla dalga geçiyorlar o paradan hayır mı gelir ?çok yanlış bu çoklu hesaptan bakanlara çok gıcık oldumaynı modeller hepsi gidenlerde hep aynı kendilerimi hesap açıp yapıyordur bazılarını nedir ama bakın mihriyede bence çoklu hesap yeni türedi kısa bakıyor ama baya giden var onada diğer hesaplardan öğrenip yeni açıp biliyoruz diye geçiniyorlar düzmece yazık verdiğimiz kredilere ama bir umut gidiyoruz
Sahtekarlık bu kanka,denetim yok birşey yok.Oturdukları yerden para kazanıyorlar valla bide ustune insanlarla dalga geçiyorlar o paradan hayır mı gelir ?çok yanlış bu çoklu hesaptan bakanlara çok gıcık oldum
Yazık ya hem maddi hem manevi somuruluyoruz.denetim gelmeli coklu yorumcuları bulmak zor olmamalı ip adreslerinden hesap numaralarından telefon numarasından gayet çabuk bulunur.bu nedir ya bir hesaptan topla bilgileri sonra ac yeni hesap hepsini tutturSahtekarlık bu kanka,denetim yok birşey yok.
tuturduğu şeyler spesifikmiydi?Yeşilçingene gerçekten hisli ben ona baktırdım enerji konusunda zorlada olsa ikinciye bakıma kabul etti.Bir kaç nokta tam anlamı ile etkileyiciydi
Tellwe tellwe olalı böyle yalkalık görmedi, gördümü siz söyleyinŞuan 1960dogumluyum demiş 62yasinda oluyor kesinlikle soyledikleriyle çelişiyor çoklu hesap kesinlikle.bir de şimdi dikkatimi çekti bunları pohpohlayan bir hesap daha var yorumcular dan medyumaysem diye demeti de ovmus medusayida bu ne yav
Medyum petek pes etti sanırım, başka hesap açmak da kurtarmadı kıyamamTahmin ettiğimi birçok arkadaş yazmış doğru sanırım analizler medusa weelanur sultanabla fahremez,kahinabla aysemm demet bencede mihriyede birinin yan hesabı ama çözemedik onu yakında çözülür oda medyum petek yok artık sanırım çok denk gelmiyorum ona
olumsuz olarak söylediği bir durum doğruydu olmayacak bir durum olmadıda bir konuyuda bildi gerçekten olan bir durumdu ama nazlanarak bakıyor zorla bakıma almıştıtuturduğu şeyler spesifikmiydi?