tellwe.com'da bakılan fallar!

Ona hep aynı üyeler baktırıyor her gün fal mi olur aynı falciya.bana da çok anlamsız geliyor.hic fal atasim gelmedi ona duvarına bakinca.enerji alamadım Demet8888 den.
Demet8888 in sadece ağzı iyi laf yapıyor. İyi dileklerde bulunuyor, psikolojik olarak iyi hissettiriyor yoksa birşey bildiği yok. Kahinabla ve demet aynı kişi, ikisinine gidenler de aynı kişiler olunca ablacım her şeyi bildin diyorlar çok gülüyorum valla

70 yaşında değildir zaten, yaşlıyım tecrübeliyim demek istiyor. Koysun 70 lik fotoğrafını görelim

bir tane arkadaşımıza falında yazmıştı 70 yaşındayım falan diye, ondan dedim :))
Şuan 1960dogumluyum demiş 62yasinda oluyor kesinlikle soyledikleriyle çelişiyor çoklu hesap kesinlikle.bir de şimdi dikkatimi çekti bunları pohpohlayan bir hesap daha var yorumcular dan medyumaysem diye demeti de ovmus medusayida bu ne yav

buda fahremezin annesi yada ablası sanırım yeni hali vardı geçen güne kadar gerçekten çok komikler :)

Çünkü bir ara duvarlarına bakmistim.bu uc hesap birbirlerine yazmıştı güzel kızım diyerek uç hesap kahinabla,demet88 ve medyummedusa idi
aynı modeller hepsi gidenlerde hep aynı kendilerimi hesap açıp yapıyordur bazılarını nedir ama bakın mihriyede bence çoklu hesap yeni türedi kısa bakıyor ama baya giden var onada diğer hesaplardan öğrenip yeni açıp biliyoruz diye geçiniyorlar düzmece yazık verdiğimiz kredilere ama bir umut gidiyoruz

Düşük krediliyken baktirmıştim ona ben.İnşallah ile başlayıp Maşallah ile bitirmiş.100 lira verip fal baktıranlara anlam veremiyorum

Oturdukları yerden para kazanıyorlar valla bide ustune insanlarla dalga geçiyorlar o paradan hayır mı gelir ?çok yanlış bu çoklu hesaptan bakanlara çok gıcık oldum

Sahtekarlık bu kanka,denetim yok birşey yok.
Yazık ya hem maddi hem manevi somuruluyoruz.denetim gelmeli coklu yorumcuları bulmak zor olmamalı ip adreslerinden hesap numaralarından telefon numarasından gayet çabuk bulunur.bu nedir ya bir hesaptan topla bilgileri sonra ac yeni hesap hepsini tuttur

Tellwe tellwe olalı böyle yalkalık görmedi, gördümü siz söyleyin

Medyum petek pes etti sanırım, başka hesap açmak da kurtarmadı kıyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…