tellwe.com'da bakılan fallar!

İsim bilmesi şaşırtıcı gerçekten ama bende pek birşey bilemedi

Kısa bakıyor aldığı ücrete göre yorum yapmıyor bence

Ben bugün bir falcıya gittim ama isim verme konusunda kararsızım gerçekten dediğiniz gibi burayı takip edip ücretlerini katlandırıyorlar.Fena değildi kahve falı baktırdım ücreti şuan oldukça uygun 10 kredi .Demet88888 her zaman fal bakımında oluyor daha öncede gittim genel geçer yorum yapıyor dediklerinin geneli tutmadı zaten kahinabla isimli falcıda o zaten aynı bakım tarzı ve yazış şekilleri her iki hesapta her zaman aynı insanlara fal bakıyor sayfasında hep aynı kişilerden gelen yorumlar var zaten
Demet8888 onda da var bi dalavere dümen gibi sanki.fal siralarina bakiyorumda bayagida cok kisi fal atiyor.bana hep öğüt vermişti.normal sıradan bir faldi.genelleme.hangisi tutarsa

Merhaba, Ben 2 sene önce çok fal baktırdım ve ne yazık ki hepsi hepsi boş arkadaşlar. Tellwede tek düzgün falcı Yesilcingene. Fal olayını çoktan bıraktım ama önemli bir konu ile ilgili kendisiyle danışmak istedim. Bu ara bakım yapmayacağını söylediler. Boşa kredi aldım. Bir sorayım sizden ya bu Tellwede başka düzgün falcı var mı? Yada Tellweden kredilerimi nasıl geri alabilirim Mihriyee iyi olduğunu gördüm ama 100 kredi vermem. Elifsucan bende pek bilemedi.

Sizi hatırlıyorum çok eskilerdensiniz sizde.ben de cingeneye bir defa baktirdim.bende uzun zamandır kredili baktirmiyorum sadece promosyon o da çok nadir.

Sizi hatırlıyorum çok eskilerdensiniz sizde.ben de cingeneye bir defa baktirdim.bende uzun zamandır kredili baktirmiyorum sadece promosyon o da çok nadir.
Evet bir ara gaza gelip çooook baktırdım Şükürler olsun 2 sene baktırmıyorum hiç. Ama bu ara hayatta sorunlar var ve biraz duru görüsü iyi olan biri ile danışmak istedim. Tek Yeşilçingene aklıma geldi. Şimdi kredilerimi ne yapacağımı bilmiyorum. Keşke iade etseler. Birde baktırdıklarımdan Alex aklıma geldi. O da haklı çıkmıştı bende. Bilemedim

Cingeneye baktım şimdi duvarına yazmış haftaya görüşmek dileğiyle diye.krediinizi boşa harcamanın ona atarsanız haftaya.bende çok baktirdim eskiden ciddi anlamda paralar gitti bilende yok yani

Ona hep aynı üyeler baktırıyor her gün fal mi olur aynı falciya.bana da çok anlamsız geliyor.hic fal atasim gelmedi ona duvarına bakinca.enerji alamadım Demet8888 den.
bir kaç hesapta onun gibi kurmaca ve çete gibiler aynı laf ve dualar bu yönü bile güvensiz kılıyor.Hatta burda bir arkadaş agnora birsen67 karadede aynı hesap vs diye yazmıstı bır ara aynı onun gibi

Tobeee belliydi zaten genç biri olduğunu dusunmustuk konusmustuk o zaman.cidden de çoklu biri bu kadın demet bile olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…