- 18 Şubat 2018
- 11.953
- 53.338
- 44
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.901
Bot gibi birsey o,uzak durulması gerekenlerden.tipindende korktum syhlayı bir deniyim dedim uyguna bakıyor ama beğenmedim
Tedavi görüyor musunuz?
İnşallah bir an önce kavuşursunuz bebeginizeEvet gidiyorum birçok kez düşük yaptım hep sevinmiştik hep hüsrana uğradık
hemde nasılMaalesef, çaresizlik çok zor gerçekten.
ay o cok kötü, baska hesaplar acıp millete bulasıyordu falanGeneli canım kuzum tam sokak falcısı ve geneli pembeci falcı shaylaya gittim onuda beğenmedim
İsim bilmesi şaşırtıcı gerçekten ama bende pek birşey bilemediSezgisel güçlerin biosunda tv de de calistim filan yazmiş. Medyum cetinin cok gecmis biosunda da buna benzer birsey yaziyordu sen söyleyince şimdi girdim baktim sezgisel guclerin profiline ordan doğruluk payinin oldugunu cikarttim. Mihriyeye ben de baktirdim ama hakkini yemek istemem detay verdigi seyler oldu nisanlimin annesinin ismini söyledi. Hic bu detayi veren olmamişti.Enerjisi iyi geldi sanki mihriyenin.
Kısa bakıyor aldığı ücrete göre yorum yapmıyor benceDenemedim ama senin için kendimi feda edebilirim bebeğimbu arada mihriye hakkında Ankara’da falcılar başlığında da güzel bahsedilmiş ama ücreti yüksek, kısa da bakıyor demişsiniz kararsız kaldım. Başka baktıran oldu mu mihriye ye?
Demet8888 onda da var bi dalavere dümen gibi sanki.fal siralarina bakiyorumda bayagida cok kisi fal atiyor.bana hep öğüt vermişti.normal sıradan bir faldi.genelleme.hangisi tutarsa
Ona hep aynı üyeler baktırıyor her gün fal mi olur aynı falciya.bana da çok anlamsız geliyor.hic fal atasim gelmedi ona duvarına bakinca.enerji alamadım Demet8888 den.Fal sırasıda kurmaca gibi baktıkları kişilerden bile şüpheliyim
Sizi hatırlıyorum çok eskilerdensiniz sizde.ben de cingeneye bir defa baktirdim.bende uzun zamandır kredili baktirmiyorum sadece promosyon o da çok nadir.Merhaba, Ben 2 sene önce çok fal baktırdım ve ne yazık ki hepsi hepsi boş arkadaşlar. Tellwede tek düzgün falcı Yesilcingene. Fal olayını çoktan bıraktım ama önemli bir konu ile ilgili kendisiyle danışmak istedim. Bu ara bakım yapmayacağını söylediler. Boşa kredi aldım. Bir sorayım sizden ya bu Tellwede başka düzgün falcı var mı? Yada Tellweden kredilerimi nasıl geri alabilirimMihriyee iyi olduğunu gördüm ama 100 kredi vermem. Elifsucan bende pek bilemedi.
Evet bir ara gaza gelip çooook baktırdımSizi hatırlıyorum çok eskilerdensiniz sizde.ben de cingeneye bir defa baktirdim.bende uzun zamandır kredili baktirmiyorum sadece promosyon o da çok nadir.
Cingeneye baktım şimdi duvarına yazmış haftaya görüşmek dileğiyle diye.krediinizi boşa harcamanın ona atarsanız haftaya.bende çok baktirdim eskiden ciddi anlamda paralar gitti bilende yok yaniEvet bir ara gaza gelip çooook baktırdımŞükürler olsun 2 sene baktırmıyorum hiç. Ama bu ara hayatta sorunlar var ve biraz duru görüsü iyi olan biri ile danışmak istedim. Tek Yeşilçingene aklıma geldi. Şimdi kredilerimi ne yapacağımı bilmiyorum. Keşke iade etseler. Birde baktırdıklarımdan Alex aklıma geldi. O da haklı çıkmıştı bende. Bilemedim
bir kaç hesapta onun gibi kurmaca ve çete gibiler aynı laf ve dualar bu yönü bile güvensiz kılıyor.Hatta burda bir arkadaş agnora birsen67 karadede aynı hesap vs diye yazmıstı bır ara aynı onun gibiOna hep aynı üyeler baktırıyor her gün fal mi olur aynı falciya.bana da çok anlamsız geliyor.hic fal atasim gelmedi ona duvarına bakinca.enerji alamadım Demet8888 den.
Tobeee belliydi zaten genç biri olduğunu dusunmustuk konusmustuk o zaman.cidden de çoklu biri bu kadın demet bile olabilirBu meydum medusa hani 70 yaşındaydı, öyle söylemişti, herkese evladım, kuzum diyordu. Şimdi de fotoğrafı yenileyip argüman değiştirmiş, genç gibi konuşuyor. Ayrıca yüzü de falcı Fahremez e benziyor ama bilemedim