- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.881
Bence 100kredilik başka falcilardan biri geliyor aklıma ama sadece şüphe yani çünkü aynı kişiler ona da baktirmisBu Mihriye ne ayak,çok merak ediyorum bak.Kesin çoklu hesaptan biti.
Aynen ya artık hepsi 100, iyice bku çıktıAynen yaa bu ara bayaga turediler hepsi 100kredi bu ne ya.
Hangi gamzeli o?Bu arada gamzeli bilmem ne diye bir falcı var onu da bir ara denedim. Çok pembeci direkt her şey harika oluyor her şey çok güzel oluyor, hepsi düzeliyor falan diye girmiş, bir sakin hacı ya kimin hayatında her şey birden pasparlak olabilir ki. Sırf laf salatası. Ama çok enteresan bir şekilde bir harf söyledi ve harf gerçekten hayatımdaki çok önemli bir olayın baş harfiydi.
Kanka burayı şuan okuyup kriz geçiriyor da olabilirKonuşuluyor nasılsa çıkar yakında bence. Mihriyeyi arayan, bulan ve bulduğunu sanan olmak üzere 3 ayrı kategoride falseverler mevcutElbet içlerinden biri bizi de uyandıracak
Gamzeli4510 muydu neydiHangi gamzeli o?
Birazdan hesap acip gelecek,hissediyorumKanka burayı şuan okuyup kriz geçiriyor da olabilir
Gelsinler bekliyoruzBirazdan hesap acip gelecek,hissediyorum
Cevap hakkımı kullanıyorum sayın x üyesi sayın y üyesi diye giriş gelişme sonuç şeklinde kompozisyon yazarlarBirazdan hesap acip gelecek,hissediyorum
Ahali lokaline bakın az kanka.Gelsinler bekliyoruzçakalovskiler
Shayla korkunç ya hiç gitmeseydin keşkeGeneli canım kuzum tam sokak falcısı ve geneli pembeci falcı shaylaya gittim onuda beğenmedim
Shyla mi?Yenisjniz daha öğreneceksiniz hepdiniGeneli canım kuzum tam sokak falcısı ve geneli pembeci falcı shaylaya gittim onuda beğenmedim
bende gittim bendede harf vermişti doğruydu pembeci gibi anlıkta bildikleri olmuştuBu arada gamzeli bilmem ne diye bir falcı var onu da bir ara denedim. Çok pembeci direkt her şey harika oluyor her şey çok güzel oluyor, hepsi düzeliyor falan diye girmiş, bir sakin hacı ya kimin hayatında her şey birden pasparlak olabilir ki. Sırf laf salatası. Ama çok enteresan bir şekilde bir harf söyledi ve harf gerçekten hayatımdaki çok önemli bir olayın baş harfiydi.
Aynen anı bildi bende de. Peki sizde gelecek ile ilgili söylediği bir şey tuttu mu?bende gittim bendede harf vermişti doğruydu pembeci gibi anlıkta bildikleri olmuştu
Tedavi görüyor musunuz?Gideli bayağı oldu birşeyin vadesi geçti diğer şeyin beklemedeyim çocuk konusu için 2023 dedi bebeğim olmuyor o yüzden fal işine sardım
Maalesef, çaresizlik çok zor gerçekten.Biryolun var falsepeti falalem binnaz abla özel falcılar herkezi deniyorum ama bir umut olarak kalıyor para kaybıda cabası
tipindende korktum syhlayı bir deniyim dedim uyguna bakıyor ama beğenmedimShyla mi?Yenisjniz daha öğreneceksiniz hepdini.