- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.841
Ben 10tl iken baktırmıştım falaleme, şimdi artmış. Ama bence yine de birçok falcıdan iyi. Mihriyeyi ben sevmedim. Ona daha normal falcı iken, ücreti 10tl iken yollamıştım. Ben kahve bakmıyorum özel fallardan seç demişti ki özel falları da 100dü. Sonra vip+ olunca baktım kahve falı açıp 100 yapmış. E hani bakmıyordun? Böyle çakal tiplerden hoşlanmıyorum.Denemedim ama senin için kendimi feda edebilirim bebeğimbu arada mihriye hakkında Ankara’da falcılar başlığında da güzel bahsedilmiş ama ücreti yüksek, kısa da bakıyor demişsiniz kararsız kaldım. Başka baktıran oldu mu mihriye ye?
Mihriye nedense bana hiç güven vermiyor ya,100 lira online fal için çok fazla bir rakamDenemedim ama senin için kendimi feda edebilirim bebeğimbu arada mihriye hakkında Ankara’da falcılar başlığında da güzel bahsedilmiş ama ücreti yüksek, kısa da bakıyor demişsiniz kararsız kaldım. Başka baktıran oldu mu mihriye ye?
Ben 10tl iken baktırmıştım falaleme, şimdi artmış. Ama bence yine de birçok falcıdan iyi. Mihriyeyi ben sevmedim. Ona daha normal falcı iken, ücreti 10tl iken yollamıştım. Ben kahve bakmıyorum özel fallardan seç demişti ki özel falları da 100dü. Sonra vip+ olunca baktım kahve falı açıp 100 yapmış. E hani bakmıyordun? Böyle çakal tiplerden hoşlanmıyorum.
100 TL bence de fazla o yüzden emin olamadım ama siz de beğenmediyseniz atmam valla. Çok sık atmadım son zamanlarda, bi uğrayayım dedim biraz bütçe ayırabilirim diye. Falalem i denerim belkiMihriye nedense bana hiç güven vermiyor ya,100 lira online fal için çok fazla bir rakam.
Ankara da bakiyirmus ben ankaraya çok gider gelirdim bir sure önceye kadar.kizilayda her adımda fal cafe vardıMihriye nedense bana hiç güven vermiyor ya,100 lira online fal için çok fazla bir rakam.
Kızılay hala öyledir sanıyorum, ben uzun zamandır gitmiyorum. Birisi de Mihriye-Fikriye diye 2 falcıdan bahsetmiş yine Ankarada bakan ama tellwedekinin o Mihriye olmadığını söylüyor. Çok genel bir isim de değil Ayşe Fatma gibi yani Ankarada Mihriye isminde iki falcı mı varmış anlamadım, ilginç...Ankara da bakiyirmus ben ankaraya çok gider gelirdim bir sure önceye kadar.kizilayda her adımda fal cafe vardıyoldan çevirip deneyin bir derlerdi hiç de denemedim.oralarda mi bakıyor aceba?
Yoksa taklidi miKızılay hala öyledir sanıyorum, ben uzun zamandır gitmiyorum. Birisi de Mihriye-Fikriye diye 2 falcıdan bahsetmiş yine Ankarada bakan ama tellwedekinin o Mihriye olmadığını söylüyor. Çok genel bir isim de değil Ayşe Fatma gibi yani Ankarada Mihriye isminde iki falcı mı varmış anlamadım, ilginç...
Onu ben de beğendim kuzum ama o da baya arttırmış fiyatları100 TL bence de fazla o yüzden emin olamadım ama siz de beğenmediyseniz atmam valla. Çok sık atmadım son zamanlarda, bi uğrayayım dedim biraz bütçe ayırabilirim diye. Falalem i denerim belki
Olabilir de olmayabilir de, zamanla çıkar kokusuYoksa taklidi miKızılay kesinlikle öyledir olmazsa olmaz yoldan kesmeler fal bakalım demeler:)))fali seviyoruz
Oyle bir yere gitsem denemediğim falcı kalmaz kankaYoksa taklidi miKızılay kesinlikle öyledir olmazsa olmaz yoldan kesmeler fal bakalım demeler:)))fali seviyoruz
Valla öyle olmuyor ablam beni yolar her gün Müge Anlı izlediği içinOyle bir yere gitsem denemediğim falcı kalmaz kanka.
Bataklık gibi ya yolda yürürken Türk kahvesi içerseniz fal bedava diye çeviriyorlardıOyle bir yere gitsem denemediğim falcı kalmaz kanka.
Ya 100kredi çok yüz kusur fal yorumlamış biri içinOlabilir de olmayabilir de, zamanla çıkar kokusu
Tam benlik ortamBataklık gibi ya yolda yürürken Türk kahvesi içerseniz fal bedava diye çeviriyorlardıFal tabii ki bedava evet
Çıkar onun kokusu kanka,neler gördük şu ana kadar.Ya 100kredi çok yüz kusur fal yorumlamış biri için
Öyle diyorlar başta ama sonra daha detay için tarot diyor en az 100tl ni alıyorlarBataklık gibi ya yolda yürürken Türk kahvesi içerseniz fal bedava diye çeviriyorlardıFal tabii ki bedava evet
Daha neler gorecez acep :)Çıkar onun kokusu kanka,neler gördük şu ana kadar.
Ablan haklı valla kanka, biz nerelere girdik arkadaşımla fal uğruna sonra nasıl kaçacağımızı bilemedikValla öyle olmuyor ablam beni yolar her gün Müge Anlı izlediği içintanimadigin insanlarla nasıl oturursun nasil fal baktirirsin ya sana bisey yapsalar bla blaa
Tellwe de takılmaya devam ettikçe burnumuz moktan kurtulmayacakDaha neler gorecez acep :)
Benim ablam genelde hep haklı çıkıyor:))bir kere de biz arkadasimla baktirdik İskenderun da arkadaşım da hukukcu yani öyle korktukki kaçacak delik aramistikAblan haklı valla kanka, biz nerelere girdik arkadaşımla fal uğruna sonra nasıl kaçacağımızı bilemedik
Ben orayı bırakali çok oluyor ama haftada bir falcilara bakıyorum alışkanlık olmuş bağımlılık gibi biseyTellwe de takılmaya devam ettikçe burnumuz moktan kurtulmayacak.