- 18 Şubat 2018
- 11.954
- 53.339
- 44
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.861
Aynen öyle kankito,ben de illa bakınıyorum.Ben orayı bırakali çok oluyor ama haftada bir falcilara bakıyorum alışkanlık olmuş bağımlılık gibi bisey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen öyle kankito,ben de illa bakınıyorum.Ben orayı bırakali çok oluyor ama haftada bir falcilara bakıyorum alışkanlık olmuş bağımlılık gibi bisey
O duyguya karşı konulamıyor işte. Nasıl ki online da bağımlılık yapıyor bırakıp gidemiyoruz, gerçekte de öyle o mekana girilecek o kahve içilecekBenim ablam genelde hep haklı çıkıyor:))bir kere de biz arkadasimla baktirdik İskenderun da arkadaşım da hukukcu yani öyle korktukki kaçacak delik aramistikmerak çok fena ben ona baktirmayalim dedikce baktiralim diyor
Kız ben sadece bakıyorum bide sürekli aynı üyeler falcilara gidiyor o da kafamda takılıyorAynen öyle kankito,ben de illa bakınıyorum.
Ben hepsine gidiyorum kanka.Kız ben sadece bakıyorum bide sürekli aynı üyeler falcilara gidiyor o da kafamda takılıyor
Evet kanka bir tahminim var hep gizli mesaj yazıyorsun sankiBen hepsine gidiyorum kanka.
Benim hersey ortada ama gizli yorum yapıyorum.Evet kanka bir tahminim var hep gizli mesaj yazıyorsun sanki
Hepsinin lafi aynı canımBen kahve atıyorum, detay için tarot da at diyorlar. Başka zaman da tarot atıyorum. Tarot bu sorulara cevap vermez, kahve at diyorlar. Iyice saçmaladılar cidden
Bunda görünmez,özel falıma gel kuzum.Ben kahve atıyorum, detay için tarot da at diyorlar. Başka zaman da tarot atıyorum. Tarot bu sorulara cevap vermez, kahve at diyorlar. Iyice saçmaladılar cidden
Resmin var mı orda da benim tahmin ettiğim değil o zaman laa yanlış tahmin etmiştim o zamanBenim hersey ortada ama gizli yorum yapıyorum.
Aynen ya, bir kere de özel falları detaylı sanıp birine özel fal atmıştım, 3dklık ses kaydı yollamıştı. Cidden allahlıklar artık özel fal falan atmıyorum kimseye. Aç kurt gibi bekliyorlarBunda görünmez,özel falıma gel kuzum.
Bide özel fal daha detaylı olurdu hani uç dk mi uç dk dan fal mi olur yavAynen ya, bir kere de özel falları detaylı sanıp birine özel fal atmıştım, 3dklık ses kaydı yollamıştı. Cidden allahlıklar artık özel fal falan atmıyorum kimseye. Aç kurt gibi bekliyorlar
Bu Mihriye ne ayak,çok merak ediyorum bak.Kesin çoklu hesaptan biti.Bide özel fal daha detaylı olurdu hani uç dk mi uç dk dan fal mi olur yav
Yok laa,orada da resim kullanmam artık.Resmin var mı orda da benim tahmin ettiğim değil o zaman laa yanlış tahmin etmiştim o zaman
Uğraşıp bulurdum da şu an enerjimi iş aramaya harcadığım için o çakallara vaktim yokBu Mihriye ne ayak,çok merak ediyorum bak.Kesin çoklu hesaptan biti.
Benim de orda resmim var burda yokYok laa,orada da resim kullanmam artık.
Boşver kanka,isteyen,parası bol olan atsin.Uğraşıp bulurdum da şu an enerjimi iş aramaya harcadığım için o çakallara vaktim yok
Aynen yaa bu ara bayaga turediler hepsi 100kredi bu ne ya.Boşver kanka,isteyen,parası bol olan atsin.
Konuşuluyor nasılsa çıkar yakında bence. Mihriyeyi arayan, bulan ve bulduğunu sanan olmak üzere 3 ayrı kategoride falseverler mevcut Elbet içlerinden biri bizi de uyandıracakBu Mihriye ne ayak,çok merak ediyorum bak.Kesin çoklu hesaptan biti.