- 12 Temmuz 2011
- 4.830
- 1.854
-
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #35.381
Tılsım beşliside kötü galibaGeçmiş asa dörtlüsü
Şimdi kupaların ası
Gelecek tılsım beşlisi. Googlea yazıp çektim eğer sen çekebilirsen belki daha doğrudur bilmiyorumhemen sorup çekmiş oldum denk gelir bakmak istersen diye kusura bakma
Benimki ile nasıl ilerleyecek, geçmişte çok sıkıntı yaşattı bana ama bu sıkıntılar artık güzel şeylere bırakacak mı yerini yoksa bitecek mi ben nasıl davranayım gibi gibi :)Evita1907
Bende biri 2 kisisiniz sandim basta okuyuncaTılsım beşliside kötü galibakendi kendime yazdım durdum ahahaha
Canım ben senin icin kart cektim, bir tane cektim kupa dokuzlusu çıktı. Anlamı cok guzel bence, yeni bir ilişki arefesinde olabılırsınız diyor, aşk hayatında evet cevabı alabılıreınız, ve iyiye işaret diyorKizlar benim adimasa biri bakabilir mi kartlara, rica etsem?
Acaba ömrümde hic evlilik olacak mi ?
34 yasindayim, böyle mi gidecek hayatım.
Kismetim mi kapali
Allah rizasi icin biri baksa?
Bana da,bana daaaCanım ben senin icin kart cektim, bir tane cektim kupa dokuzlusu çıktı. Anlamı cok guzel bence, yeni bir ilişki arefesinde olabılırsınız diyor, aşk hayatında evet cevabı alabılıreınız, ve iyiye işaret diyorbence sen yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin, su an her şeyden doymuş ve zirvede gibisin. 2 seneye bir evlilik olabılır gibi hissettim ben sana. 36 yasında. Sen yengec Burcu musun veya evleneceğin kişi yengec Burcu bırı olabılır
Buyrun bir tatlış insan dahaCanım ben senin icin kart cektim, bir tane cektim kupa dokuzlusu çıktı. Anlamı cok guzel bence, yeni bir ilişki arefesinde olabılırsınız diyor, aşk hayatında evet cevabı alabılıreınız, ve iyiye işaret diyorbence sen yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin, su an her şeyden doymuş ve zirvede gibisin. 2 seneye bir evlilik olabılır gibi hissettim ben sana. 36 yasında. Sen yengec Burcu musun veya evleneceğin kişi yengec Burcu bırı olabılır
Yaa canımBuyrun bir tatlış insan daha
Sorun gelsin o zamanBana da,bana daaa.
Ben de isteyeceğim de korkuyorum vicdan azabı olup rüyama girer diyeSorun gelsin o zaman
Ayy ne sorayım ki?Aile,aşk,iş,paraSorun gelsin o zaman
Woow cok ilginc.. öncellikle cok tesekkur ederim. Evet herseye doydugumu hissediyorum gercekten dogru bu.Canım ben senin icin kart cektim, bir tane cektim kupa dokuzlusu çıktı. Anlamı cok guzel bence, yeni bir ilişki arefesinde olabılırsınız diyor, aşk hayatında evet cevabı alabılıreınız, ve iyiye işaret diyorbence sen yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin, su an her şeyden doymuş ve zirvede gibisin. 2 seneye bir evlilik olabılır gibi hissettim ben sana. 36 yasında. Sen yengec Burcu musun veya evleneceğin kişi yengec Burcu bırı olabılır
Benimde burcum ve ay burcum aslan...ama her aslan aynı değil mesela benim 12.evim de aslan yani bilinçaltı evi..o bende kendini göstermeme saklama etkisi veriyor..gb..bu arada insan tipi ana olarak 78 adetmiş..bilin bakalım tarot kartları kaç adet? ya bu tarot gerçekten çok gizemli birşey...Kızlar burayı takip edemedim,ben aslan burcuyum az biraz banada birşeyler yazın.Ama yükselen falan bilmiyorum.
Çılgın mısın? en iyi burç bence be...bu hayatta hep yırttım ben içimdeki güç sayesinde...ben burcuma aşığımPek iyi bir burcum yokmuş.
işte diğer evlerin ne durumda ona bakmak lazım...benim yükselenim başak mesela bende sadelik severim..genelde tek renk giyinirim vs..Aslan burcu dobra olur,yalanı dolanı sevmez.Evet böyle bir liderdik vasfım var ama gösterişi falan hiç sevmem.
Aslında çok güçlü bir insanım evet ama aslan burcu genelde en narsist burç olarak biliniyor☺.Çılgın mısın? en iyi burç bence be...bu hayatta hep yırttım ben içimdeki güç sayesinde...ben burcuma aşığım
Ben de ya,sadelik benim yaşam tarzım.Takı bile kullanamıyorum.işte diğer evlerin ne durumda ona bakmak lazım...benim yükselenim başak mesela bende sadelik severim..genelde tek renk giyinirim vs..
3 kart çok ayrıntı vermez aslında amaGeçmiş asa dörtlüsü
Şimdi kupaların ası
Gelecek tılsım beşlisi. Googlea yazıp çektim eğer sen çekebilirsen belki daha doğrudur bilmiyorumhemen sorup çekmiş oldum denk gelir bakmak istersen diye kusura bakma
Benimki ile nasıl ilerleyecek, geçmişte çok sıkıntı yaşattı bana ama bu sıkıntılar artık güzel şeylere bırakacak mı yerini yoksa bitecek mi ben nasıl davranayım gibi gibi :)Evita1907
ama özünde çok saf ,dürüst olduğu için bu narsistlik onu korur,kalkanıdır yani..o olmasa aslanların hali çok fena olurdu...Aslında çok güçlü bir insanım evet ama aslan burcu genelde en narsist burç olarak biliniyor☺.
Ama duzgun olsun,temiz olsun istersin...durumun varsa tişört bile marka olsun istersin...ne bileyim hiçbirşey yapamazsan %100 pamuk olsun dersin mesela...illaki bir seçiçiliğin vardır...Ben de ya,sadelik benim yaşam tarzım.Takı bile kullanamıyorum.
Evet,mutlaka bir tarzı olmalı.Kaliteli olmalı vs.,mesela herkesin çok severek giydiği şeyleri ve ya kullandığı aksesuarları kullanamam.Kıyafetlerim tek tiptir,genelde eşofmanla dolaşırım çünkü rahatlığıma aşırı düşkünüm.Modayı asla takip etmem,herşey herkese yakışacak diye bir kaide yokAma duzgun olsun,temiz olsun istersin...durumun varsa tişört bile marka olsun istersin...ne bileyim hiçbirşey yapamazsan %100 pamuk olsun dersin mesela...illaki bir seçiçiliğin vardır...