tellwe.com'da bakılan fallar!

Geçmiş asa dörtlüsü
Şimdi kupaların ası
Gelecek tılsım beşlisi. Googlea yazıp çektim eğer sen çekebilirsen belki daha doğrudur bilmiyorum 🙈 hemen sorup çekmiş oldum denk gelir bakmak istersen diye kusura bakma😔
Benimki ile nasıl ilerleyecek, geçmişte çok sıkıntı yaşattı bana ama bu sıkıntılar artık güzel şeylere bırakacak mı yerini yoksa bitecek mi ben nasıl davranayım gibi gibi :) Evita1907 Evita1907
Tılsım beşliside kötü galiba:KK43: kendi kendime yazdım durdum ahahaha

Kizlar benim adimasa biri bakabilir mi kartlara, rica etsem?
Acaba ömrümde hic evlilik olacak mi ?
34 yasindayim, böyle mi gidecek hayatım.
Kismetim mi kapali😬
Allah rizasi icin biri baksa? 🙏
Canım ben senin icin kart cektim, bir tane cektim kupa dokuzlusu çıktı. Anlamı cok guzel bence, yeni bir ilişki arefesinde olabılırsınız diyor, aşk hayatında evet cevabı alabılıreınız, ve iyiye işaret diyor💕bence sen yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin, su an her şeyden doymuş ve zirvede gibisin. 2 seneye bir evlilik olabılır gibi hissettim ben sana. 36 yasında. Sen yengec Burcu musun veya evleneceğin kişi yengec Burcu bırı olabılır

Canım ben senin icin kart cektim, bir tane cektim kupa dokuzlusu çıktı. Anlamı cok guzel bence, yeni bir ilişki arefesinde olabılırsınız diyor, aşk hayatında evet cevabı alabılıreınız, ve iyiye işaret diyor💕bence sen yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin, su an her şeyden doymuş ve zirvede gibisin. 2 seneye bir evlilik olabılır gibi hissettim ben sana. 36 yasında. Sen yengec Burcu musun veya evleneceğin kişi yengec Burcu bırı olabılır
Bana da,bana daaa🙄.

Kızlar bugün rüyamda acayip bir şey gördüm. Yanıma iki kadın geldi, bana diyorlar ki sen Evita1907 Evita1907 ya kart yorumlattın ücretini vermedin mi? Ben de, ama ücretli yapmıyor ki o, sorabilirsiniz demişti diyorum. Onlar da, olsun bize de öyle baktı ama biz verdik yine 20-30 lira. Bence yaptığın doğru değil ama sen bilirsin dediler. 🤦‍♀️ Evita Iban at, uykumda vicdan azabındaydım 😂 ne hallere geldik

Buyrun bir tatlış insan daha ❤️

Woow cok ilginc.. öncellikle cok tesekkur ederim. Evet herseye doydugumu hissediyorum gercekten dogru bu.
Ilginc dememin sebebi yengec burcu degilim fakat bi astrologtan danismanlik aldigimda, bana tamamen yengec burcu oldugumu söylemisti. Aslinda aslan burcuyum ama yengece daha cok uyuyorum. Gercekten şaşirtici.
Henüz kimseyle tanismadim. Rüyalarimda sürekli kismet rüyalari.
Bakalim bu şişman halimle kim hayatima girecekse artik 😄

Kızlar burayı takip edemedim,ben aslan burcuyum az biraz banada birşeyler yazın.Ama yükselen falan bilmiyorum.
Benimde burcum ve ay burcum aslan...ama her aslan aynı değil mesela benim 12.evim de aslan yani bilinçaltı evi..o bende kendini göstermeme saklama etkisi veriyor..gb..bu arada insan tipi ana olarak 78 adetmiş..bilin bakalım tarot kartları kaç adet? ya bu tarot gerçekten çok gizemli birşey...

Geçmiş asa dörtlüsü
Şimdi kupaların ası
Gelecek tılsım beşlisi. Googlea yazıp çektim eğer sen çekebilirsen belki daha doğrudur bilmiyorum 🙈 hemen sorup çekmiş oldum denk gelir bakmak istersen diye kusura bakma😔
Benimki ile nasıl ilerleyecek, geçmişte çok sıkıntı yaşattı bana ama bu sıkıntılar artık güzel şeylere bırakacak mı yerini yoksa bitecek mi ben nasıl davranayım gibi gibi :) Evita1907 Evita1907
3 kart çok ayrıntı vermez aslında ama
geçmişte bu kişinin sana heyecan verdiğini onunla ilgili hayaller kurduğunu,çok çektirmiş demişsin ama istediğinde kadın dilinden anladığını sözleriyle vs sana hitap ettiğini söylüyor kartın,şu an yeni bir sürece girmişsiniz umut dolusunuz ama partnerin hayatında maddi sıkıntı veya eksiklik hissettiği durumların çıkabileceğini bununda ilişkiniz yansıma potansiyeli olduğunu söyleyebilirim..
bu bir bitiş değildir ama kendini çok değerli çok mutlu hissetmeyebilirsin özel hayatındaki sorunları sana yansıtabilir çokça bu kişi..

ama dediğim gibi 3 kart çok belirlemez..ilişki açılımı daha belirleyici olur..ne yapmam lazım vs diye yine bir 3 kart çek istersen..

Aslında çok güçlü bir insanım evet ama aslan burcu genelde en narsist burç olarak biliniyor☺.
ama özünde çok saf ,dürüst olduğu için bu narsistlik onu korur,kalkanıdır yani..o olmasa aslanların hali çok fena olurdu...
bu kadar iyi kalpli,vicdanlı,dürüst biri çok çekerdi..dozunda egoyu kullan onu kaybetme..

Ama duzgun olsun,temiz olsun istersin...durumun varsa tişört bile marka olsun istersin...ne bileyim hiçbirşey yapamazsan %100 pamuk olsun dersin mesela...illaki bir seçiçiliğin vardır...
Evet,mutlaka bir tarzı olmalı.Kaliteli olmalı vs.,mesela herkesin çok severek giydiği şeyleri ve ya kullandığı aksesuarları kullanamam.Kıyafetlerim tek tiptir,genelde eşofmanla dolaşırım çünkü rahatlığıma aşırı düşkünüm.Modayı asla takip etmem,herşey herkese yakışacak diye bir kaide yok😄.

X