Telepatiye inaniyormusunuz?

Sholarus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2019
4
0
37
Telepatiye inaniyormusunuz? Bunu yaparsk eski sevgilimi yada hayat arkadasini hayatina davet edebilirsin diyorlar, dogrumu?

Telepatiye inaniyormusunuz? Bunu yaparsk eski sevgilimi yada hayat arkadasini hayatina davet edebilirsin diyorlar, dogrumu?
Ben telepatiye inanıyorum ama tek taraflı olana değil daha doğrusu öyle bişey yaşamadım ama sevdiğim insanlarla ve beni sevenlerle karşılıklı telepatik iletişime gecebildigimi düşünüyorum ama bunun için özel bı çaba harcamiyorum. Örnek veriyim çok istediğim ama almadığım biseyi hiç konusu acilmamasina rağmen eşim alıp geliyo o beğendiğim şeyi gördüğümde yanımda bile olmuyo eşim ben telepatik iletişim derken bu tip şeylerden bahsediyorum belki bu telepati değildir bilmiyorum . Mesela bugün yemek yapmasam eşimi arayıp dışarda yiyelim mi desem diye düşünüyorum eşim akşama doğru arayıp yemek yapma dışarda yiyelim diyo

Bende inananlardanım. Karşındaki kişinin sana algısı açıksa telepati başarılı oluyor bence. Eski sevgilime denedim ses çıkmadı. Aynı şekilde bende @dgdin inkine benzeyen durumlar yaşıyorum. Örneğin ben bir işle meşgulken "x te ne yapıyor işim bitsin arayayım" desem ben aramadan o beni arıyor. Ya da arıyorum bende seni düşünüyordum diyor. Veya "y eve gelirken şunu da getirse" desem haber vermeden almış getiriyor oluyor. Bu durumunda etrafımızdakilerle ruhen iletişim ağımız olduğu için olduğuna inanıyorum.

Konuyu görünce başıma gelen bi olayı yazmak istedim:)
Dün akşam nedense 2 buçuk ay önce ayrıldığım eski sevgilim aklıma geldi. Normalde hiç aklıma bile gelmiyor. Onu özlediğimi hissettim bir an nedense. Sonra o günün akşamında rüyamda gördüm onu, konuşuyorduk. Ama ne konuştuğumuzu hiç hatırlamıyorum.
Ertesi gün mesaj attı, ben şok. Hiç beklemiyordum. Telepati gibi birşey oldu sanırım:)

X