• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

telefonumun ekrani kirildi:(

sinos

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
83
2
296
Diğer
Merhabalar samsung s3 telefonumun ekrani kirildi simsiyah simdi ses var goruntu yok,tamir ettiririm mecbur ama icindeki fotolar ne olur bileniniz var mi arkadaslar?

Fotoğrafla ekranın ilgisi yok, sorun sadece ekranda olursa onu değişirler. İçindekiler aynen kalır.

nereye kayıtlıydılar? hafıza kartına attıysanız kurtarırsınız rahatça, öteki türlü sadece telefon hafızasındaysa belli olmaz, hasara bağlı.

Fotoğrafların cervevesi kırıldı..kağıdı sağlam merak etme..

Evet kalir fakat yaptiracaginiz yere mutlaka bildirin. Ayni sey 3 defa basima geldi soylemedigim icin ilkinde silindi hepsi.
Birde kirilmaz cam filmo var ondan taktirin.

Tesekkurler arkadaslar insaallah fotolar kurtulur henuz yedeklemediklerim var cunku.ben servise verirken soyleyeyim o halde.

benimde telefonumun başına aynısı geldi maalesef ama ben yaptırmadım telefonsuzum :( ve evet belirtmezseniz format atıp gönderiyolar bütün uygulamalar, resimler gidiyor

Fotolar kaybolabilirde kaybolmayabilirde

Ekranı takar tel açılmaz makinaya bağlamak zorunda kalır hopp herşey gider

Merhabalar tekrar.bugun esim goturdu telefonumun ekrani degisti.neyse ki fotolar videolar duruyo.fikir veren herkese tesekkur.

Back