- 2 Ağustos 2018
- 2.722
- 7.353
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski konularıniza da şöyle bir baktım da ,çok fazla ciddiye almayın bu kayınvalideyi, görümceyi, sizinle küsüp sünnet düğününde ki tavırları sonra üzerine ettikleri laflar belli. Çok yumuşak bulmuşlar sizi herhalde. Alttan almayın bu sefer.Bende dedim aynısını ki şöyle görümcem devamlı kayinvaldesini annesine eşine çekiştirir yanımızda ama yüzüne gidince gayet iyi. Çünkü bu böyledir ya insanlar böyledir. Doğru bisey olduğunu asla savunmuyorum ama malesef fitratimizda var sinir olup alindigim biseyi yuzune soyleyemedim annemle paylastim ki ben eşimle 7 senedir beraberim evliliğimiz 2 yıl bitti. Ve Ben çocuklara aşık bi insanim devamlı hayalini kurduğum bisey olmuyor bana gelinip de o tedavi sırasında çocuğu biz bu evde durdurur muyuz o akşama kadar dönsün dursun evin içinde biz alıp gideriz ki onu derse. Ben ister istemez alınganlık yaparım. Sadece alınacağı şudur "Beni şimdiden boyle sıkan kadın yiğeni olunca ne yapmaz, sık boğaz ediyolar" kelimeleri. Ki eşimle konuşmamda da eşime ablamlar yemeğe kalacak dediğimde o gine başımıza bela ettin demesine karşılık ben aman nolacak sanki yazmam kardeşinin bile istemeyip benim istediğimi gösterir. Ben O kadar kötü bi insan degilim
Neden ki? Biraz dik durun. Böyle insanların sizi ezmesine izin vermeyin. Gitmiş bir de annesine ağlamış. Bildiğin ortalık karıştırıyor. Sizinle bir sorunu var da gerçekten kırıldıysa ben böyle böyle bir şey yaptım. Kusura bakma. Mesajları da gördüm. Yanlış anlaşıldım senden de beklemezdim dese konuşup sizinle sorunu halletmeye çalışsa neyse. Ama anasına babasına duyuruyor. Belki eşinizle bile kavga edeceksiniz bu yüzden. Ayıp yaptığı.Aglayacagim yorumunuza
Kendi adima soyleyim Ben görümce olucam ve tesadüf eseri benimle ilgili annesiyle konuşmasını yakalıycam zaten direk abim le mesajlaşmalarına da bakarım. Herkes dedikodu yapar ama herkes yakalanmaz. Özel adı altında çekiştirilen bensem valla özel falan dinlemem.Sonra da eşiyle olan mesajlara da bakar mıydınız? Ki annesiyle olan mesajlarda da hiçbirsey yok. Sanarsiniz kimse görümcesiyle, kayinvadesiyele ilgili yorum yapmıyor, eşiyle annesiyle dertlesmiyor.
Yaa onları mi okudunuz:) Eşimde dün o konuda savundu beni saolsun. Sünnette de efulimi aglattginiz zamanlari ben unutmadim kimse 4 4luk değil dediEski konularıniza da şöyle bir baktım da ,çok fazla ciddiye almayın bu kayınvalideyi, görümceyi, sizinle küsüp sünnet düğününde ki tavırları sonra üzerine ettikleri laflar belli. Çok yumuşak bulmuşlar sizi herhalde. Alttan almayın bu sefer.
Tüp bebek tedavisi gördüğünüz zamanda görümce kaprisi falan çekmeyin. Suçlu olan tatamiyle o
Ya öyle, çünkü üzüldüm. Mesajlar hoş değil ama kendimde dedim "anne sana kızın gelip hiç kayınvalidesi hakkında konuşmuyor mu ama yüzüne gidince gayet iyi. Ben birseye alınganlık edip annemle paylaştıysam bu gorumcemi sevmiyorum anlamına gelmez" . Kırılmıştır hak veririm ben ameliyathanede olunca onda da telefon olmayınca belki gerçekten annem meraklanmasın diye mesajına cevap vermek amacıyla girdi onlara gözü çarptı ve şeytan dürttu belki eşimle mesajları da okumak istedi. Tamam normal bisey değil. Afedersiniz belki belaltı konuşuyoruz eşimle. Ne bileyim belki annemle bi aile sırrımız var. Banada bu zamana kadar çok şey yapıldı ama ben sustum ve ben gittim yanına. Benim söylemediğim herkesten sakladığım çocuğumun olmayışını akraba ortamında herkesin icinde annesine "oğlunun çocuğu olmadığı, benim olduğu için beni kıskanıyorsunuz" bende bu konuda cok kirildim agladim ama yinede ben uzatmadim meseleyi. Ben konuştum. Onunda bi kerelik büyüklüğünü bilmesi gerek diye düşünüyorum
Yooook anlatmakla kalmamis fotograflarini cekmis kendisine atmis. Kaynvaldem aynilarini bana at bende de dursun demis onada atmış oda daha yeni silmis 10gun sonra.Neden ki? Biraz dik durun. Böyle insanların sizi ezmesine izin vermeyin. Gitmiş bir de annesine ağlamış. Bildiğin ortalık karıştırıyor. Sizinle bir sorunu var da gerçekten kırıldıysa ben böyle böyle bir şey yaptım. Kusura bakma. Mesajları da gördüm. Yanlış anlaşıldım senden de beklemezdim dese konuşup sizinle sorunu halletmeye çalışsa neyse. Ama anasına babasına duyuruyor. Belki eşinizle bile kavga edeceksiniz bu yüzden. Ayıp yaptığı.
Amiin saolun. Olmadi bizim tedavi. Bide böyle şeylerle uğraşmak yoruyor:/Valla çok güzel konusmussujiz anlayana. Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah. Sağ sağlim kavuşun bebeğinize.
Benim anladığım telefonu alıp direk kurcalamadı. Anneden gelen mesajı yanıtlarken yukarıda yazılı olanları gördü. Bir-kac mesaj aynı sayfaya düşer ya. Ben kendimle ilgili bu tarz bir ifade yakalarsam daha ne kadar ileri gitmiş diye bütün mesajlarını didiklerdim. Bu onun özeli demezdim sanırım.
Hayır mesela sizin bir melek olmadığınızı biliyorum. Hatta çoğu insanin melek ya da şeytan oldugunu düşünmüyorum. Herkesin iyi veya kötü davranışları vardır. Konu sahibi kendisi konunun en başında söylüyor zaten görümcem iyi niyetli, herşeye karışmaz, gelip gidip durmaz vs. diye. Ben de ona dayanarak böyle bir yorum yaptım.
Mesele ilgilenmesi değil tabiki ilgilensin oda hala. biz çocuğu bu evde Ona bırakmayız alır gideriz o evinde dursun demesiDün ben konu açtım. çocuklarimin yaramazligini anlattım. Ay keşke benim de cocuklarimi 1 günlüğüne goturse ben de ev işi yapsam biraz uyusam . Misafir agirlayabilsem.
O bakan kişi de güvenilirse ne dualar ederim yaaa ama benim çocuklarıma Annem bile bakmıyor arkasına bakmadan kaçıyor
Malzeme çıkarmış. Görümceniz iyi niyetli falan değil.Yooook anlatmakla kalmamis fotograflarini cekmis kendisine atmis. Kaynvaldem aynilarini bana at bende de dursun demis onada atmış oda daha yeni silmis 10gun sonra.
Ya dese bile yapamaz ki canım her denileni bu kadar ciddiye almayın. Insanlar laf olsun diye konuşmayı seviyorlar.Mesele ilgilenmesi değil tabiki ilgilensin oda hala. biz çocuğu bu evde Ona bırakmayız alır gideriz o evinde dursun demesi
Amiin saolun. Olmadi bizim tedavi. Bide böyle şeylerle uğraşmak yoruyor:/
Ben ilgisine tabiki bisey demiyorum. Ilgilenecek,sevecek yiğeni. Daha şimdiden ona battaniye örüyordu ne kadar istediği belli. Bende kendisini severim zaten ama söyle düşünün. "Çocuğu olursa biz çocuğu bu evde ona bırakmayız ki alır gideriz o evinde dursun" bu çocuk isteyen çocuğu olmayan birine söyleniyor. Şaka kaldırabilecek durumda değil psikolojim. Annem şehir dışındaydı eşim yanımdaydı o hasta odasının kapının önündeymiş. Telefonumdaki ekran kilidini biliyor bende onunkini biliyorum ama bir kere bile açıp bakma ihtiyacı duymadımBurada herkesi anlattığı kadarıyla biliyoruz.
Ben henüz bebek isteme aşamasında değilim, ailelerimizde bu konuyu yeğen sevmek istiyorum, yeğenimle şuraya gideceğiz bunu alacağız diye dillendirmeye başlayan tek kişi görümcem.
Halalarım bana gram sevgi vermemiş, düğünüme bile gelmemiş insanlar olduğu için ben görümcemin bu tutumundan içten içe mutlu oluyorum. Buna istinaden görümcenizi annenize şikayet etme sebebiniz çok saçma geldi bana. Ayrıca eşinizin ve annenizin bile yanınızda olmadığı bir anda görümce varmış yanınızda.
Aynı ortamda bulunan iki kişinin whatsapptan kafam şişti öyle oldu böyle oldu diye yazışması da çok çirkin. Ayrıca diliniz başka söylerken bu tutum çok yapmacık. Burada da haklı bulamam sizi.
Görümce de telefon karıştırma konusunda son derece haksız. Ona hiçbir şey diyemem. Bir de telefonuna ekran kilidi koymayan var mı ya diye de şaşırdım açıkçası.
Ben melek olduğumu düşünmüyorum zaman zaman kötü ve yanlış düşüncerlere de sahip olabilirim herkes gibi. Ama anladıgım kadariyla sizin için melek ve şeytanin ortası yok. Ya kusursuz olacak ya da korkunç. Kendimle ilgili bir ifade ararım demedim. "Benimle ilgili yazılmış mesajlaşmalara tesadüf denk gelirsem özel falan dinlemem hepsine bakarım" dedim. Görümce annenin mesajına cevap verirken sayfa üzerindeki mesajlarda kendisiyle ilgili yazılanları görmüş ya hani ona istinaden söylüyorum. Bu görümcenin şansı mı şanssızlığı mı bilemedim ama neyse.Su yukarida yazdiginiz, sizin melek oldugunuzun tescilidir. Ben kendimle ilgili bir ifade yakalasam..diye baslamissiniz. Kendinizle ilgili bir ifade arayacaginiz bir insana, insan neden guler yuz gosteriri ki? Bu tarz insanlar bana gore ikiyuzludur net! Ve boyle insanlar sayesinde de herkesin melek olmadigini gorebiliyoruz.
Yalvarmışlar kızım onun bi ucuda senin kardeşin büyüklüğünü göster kapat konuyu die tövbe YarabbimMalzeme çıkarmış. Görümceniz iyi niyetli falan değil.
Ben abimin eşiyle iyi anlaşırım. Kız kardeşim var pek anlaşamaz. Kavgaları yoktur ama samimi bir sohbetleri de yok. Nasılsın? İyi misin? O kadar. Yeri geldi birbirleri hakkında bana bir şeyler anlattılar. Asla ondan ona laf taşımadım. Mesafeli de olsa bir ilişkileri var. Niye aile huzurumuzu bozayım? Sizin görümceniz bildiğiniz fesatmış. Kvnin de bir farkı yok. Olayı yatıştıracağına olayı da çok fitillemiş.
Ben melek olduğumu düşünmüyorum zaman zaman kötü ve yanlış düşüncerlere de sahip olabilirim herkes gibi. Ama anladıgım kadariyla sizin için melek ve şeytanin ortası yok. Ya kusursuz olacak ya da korkunç. Kendimle ilgili bir ifade ararım demedim. "Benimle ilgili yazılmış mesajlaşmalara tesadüf denk gelirsem özel falan dinlemem hepsine bakarım" dedim. Görümce annenin mesajına cevap verirken sayfa üzerindeki mesajlarda kendisiyle ilgili yazılanları görmüş ya hani ona istinaden söylüyorum. Bu görümcenin şansı mı şanssızlığı mı bilemedim ama neyse.