Telefonumu kurcalayan görümcem

Okumasaymis yaaa
Kpinize cok sasirdim,esek kadar adam bir de kizini savunuyor be. Demiyor ki yanlis yapmis kusura bakma,bir daha telefonunu ortada birakma,cantasi esyani da bu kiza emanet etme diye. Oturmus bir de kritigini yapmislar sizin ozel gorusmelerinizin saka gibi.
Ay lutfen alttan almayin boyle yuzsuzlere yaaa cok sinirlendim. Bu ne gereksiz bir samimiyet

Bunlardaki bağ başka. Kaynvaldem aile apartmanında oturuyor 2 eltisininde çocuğu olmamış devamlı indirmisler hemde sormadan. Yeri gelmiş uyutmuşlar emzirmişler banyosunu bile yaptirmislar bunları normal algılamami bekliyorlar. Görümcem bebek sevdalısı. Eltisi cocugunu uyutur mesela pat uyandırır sevecem ben onu diye. Abla korona var öpme küçücük bebek derim inadına sap sap öper. Başka bir bebeğin annesi çikolata verme daha 2 yaşında çocuk abla vermiyorum ben der inadına kıyamıyorum ama bak çikolata istiyor der çocuğun ağzına tıkar.

Kadının telefon kurcalaması, ekran görüntüsü atması çok basit bir hareket. Kim bilir belki arkadaşlarınızla olanlara da baktı, galeriye de baktı. Ne malzeme varsa hesabı. Ben o mesajı bile görmezdim ama kadın bakmış kimden geldi, ne oldu diye. Aynı odada telefonu çalan birine verirken bile kim arıyor diye bakmam kv, görümce, elti kişilerinin. Alır direkt ellerine veririm. Orada en kötü anneniz arasaydı cevap verirdim. Kadın utanmadan mesajları okumuş hadi gözü kaydı diyelim de eşinizle olanı okumak çok hadsizce. Sizin orada cinsel sohbetiniz de olabilirdi. Ben bazen fotoğraf atarım mesela cinsel içerikli ya da karikatürler vs. Bunları başkası niye görsün... Kıyamet kopardı. Siz bir de alttan almışsınız.

Alındığınız konuda da kimse zorla çocuğunuzu alamaz. Emin olun olunca biri 2 saat baksa da kafa dinlesem diyeceksiniz. Alsa gezdirse vs. Şaka yollu bir laf işte. Sizinki ona bırakan kim filan diye saygısızca konuşmuş. Benimkiler bunu daha nazik ifade eden insanlar. Sizin sorununuz da zaten size saygı duymamaları. Araya mesafe koyarsanız bu sorun çözülür.

Eşinizin dediği başıma bela ettin kelimesi daha kırıcı sizden. Buna laf ettiler mi mesela çok merak ettim? Siz dertleşmişsiniz, eşiniz resmen istemiyorum evimde demiş. Size yüklenilmesi saçma ama sizin yüzünğz yumuşak.

ben şok ben iptal çocuğu bir başkasının emzirmesi yazısından sonra gözüm karardı okuyamiyorum gerisini

Bir baksaydınız hakikaten o gün ve saatte anneniz mesaj atmış mı yoksa yalan mı. Ya da annenize sorun, belki görümce sildim der diye.

Çok iyi olmuş böyle. Yüzüne söyleyemediklerinizi kendi okumuş oh olsun. Biraz haddini bilir işte ne güzel.

Ben kardeşimin bile mesajlarına falan bakmam. Bu resmen art niyet.

Yaa onları mi okudunuz:) Eşimde dün o konuda savundu beni saolsun. Sünnette de efulimi aglattginiz zamanlari ben unutmadim kimse 4 4luk değil dedi
Eski konuları okumayı severim
Şaka bir yana başta iyi diye övdüğünüz görümce gerçekten iyi olsa ne annenizle mesajlarınızı okur nede o yetmez gibi eşinizle olan mesajları okuyup, ekran görüntülerini annesine almaz. Öyle cici minnoş bir görümce yok zaten ortada.
Eşinizin sizi savunması da güzel olmuş.

Evet. Onuda görmüş onada alınmış ama şöyle demiş kiii "kardeşimin hatrı için durdum orda" sonra kaynvaldem de demiş ki "kızım Onun bi ucu da senin kardeşin konuyu kapat uzatma" . Yani bide ağladığı için anlatırken benim kızım elinde ne varsa sana vermeye çalıştı oturalim kalkalım gezelim edelim istedi içinde bi kötülük yok biz sana bisey yapmadık evine gelen seni sıkan bi insan değiliz ki bize sık boğaz ediyolar sıkıyorlar demissin kafami agrittilar demissin dedi . Asla kendimi hakli göremedim orda çünkü ben yazdıklarımı bile unutmuşum. Ayrıca eşimle yazılanları okuduğunu da sonradan anlıyorum eve gelince. Üzüldüm dedim ki kendi kendime annemden mesaj gelince meraklanmasın die açmış üstte de bunları görmüş neler yazdım acaba diye suçlandım baya

Ya gerçekten iyidir. Allah var ben hakkını yiyemem üzülürüm. Ama söyle bisey gerçekten 2 sene bitti evliyim heeer gittiği yere beni zorlar hadi sende gel sende diye bigun gördüm sabahtan akşama kadar ya ertesi gün sabahtan arar suraya gidelimmi diye. Bigun sabah 9 dan akşam 8e kadar beraberdik eve gittik eşlerimiz yoktu aksam beni aradı napıyorsun die yatıcam uyuyacağım çok yorgunum dedim he bende sana gelecektim de dedi. Yani bu kadar sıkılga ben gelemiyorum ama yüzüne de diyemiyorum

Cocuklara veririm ben telefonu oyun oynayacaklarinda dayanamam da o sayede öğrendi. De bende onunkini biliyorum. Ama hiç bakma gereği duymadım
Bende veirirm çocuklara telefon ama kapanınca gelin açarım derim. Bir daha kulağınıza küpe olsun söylemeyin kimseye

Bi sevindiğim konu varsa o. Yüzüne söyleyemedim öğrendi

Siz içerde narkoz altindayken mesajlarınızı mi okumuş?pes diyorum terbiyesizlik başka bisey değil bu arada ben de tüp bebek tedavisindeyim içeri girerken telefonumu kapatıp veriyorum kim olursa olsun şifrelerde var .Bu arada ona telefonu verirken yazışmalar aklınıza gelmedi mi

Aklıma gelmedi yazışmalar ki gelse bile tahmin etmezdim okuyacağını whatsapp mesajlarımı. Güveniyorum ya çünkü

Açıkçası görümcenizin yaptığı tek yanlış mesajlarınızı okumak olmuş. Görümceniz için üzüldüm birazcık. Umarım en kısa zamanda hayırlı bir evlat sahibi olursunuz.

Telefonunuzdakı mesajları okumaya cesaret edıp, hatta okuduğunu bile gizlemeye gerek duymıcak kadar fazla samımı olmussunuz.. Yaptıgı şey cok yanlıs, eşler bile birbirinizin telefonu alıp kurcalamazken, ona ne oluyor.. Ama ona sorsanız efulım için bu sorun deıldı diyebilir, haddındennfazla yuzgoz oldugunuz ııcn..

Yok artık. Sakinliğinizi şaşkınlıkla karşılıyorum. Telefonunuzu karıştırıp, özel mesajlarınızı okumasına sinirlenmediniz mi, “tamam, kırdığımın farkındayım” yazmışsınız bir de. Siz onu kırmadınız, o terbiyesizin teki. Birinin özelini karıştırmak o kişiyle ilişkiyi kesme sebebidir, net bilgi. Haklı gibi gidip anne babasına ağlamış bir de, pes diyorum.
Yazdıklarınızda da haksız değilsiniz ayrıca, “çocuğu olsa ona bırakan kim kendi dönsün dursun evin içinde biz alır gideriz” demek münasebetsizliktir. Sen kimsin de alıp alıp götürüyorsun başkasının çocuğunu? En doğal hakkı gibi konuşmuş, siz de cevabını vermemişsiniz. Böyle diyen birinin ağzının ortasına tuvalet terliğiyle vuracaksın, bak bir daha söyleyebiliyor mu?
“Aman niyeti kötü değil, zaten size sormadan alamaz kimse” falan diye minnoş düşünceler beslemiyorum ben bu konuda. Gayet kötü niyetli bir cümle. Birinin bu fikri aklında taşıması, bir bebeği anneden alıp alıp gitmenin iyi bir şey olduğunu düşünmesi ve bunu ağzını yaya yaya söylemesi o insanın son derece saygısız olduğunu gösterir.
Zaten üzüldüğünüzden annenize anlatmışsınız ki son derece haklısınız.
Lütfen dik durun biraz.
Siz böyle minnoş minnoş devam ederseniz, çocuğunuzu da onlar büyütürler, siz de rahat edersiniz, şayet istediğiniz buysa.
Acilen ilişkinize ya ciddi bir sınır koymanızı ya da tamamen kesmenizi öneririm. Size de genel olarak insan ilişkilerinde sınırlarınızı net belirlemenizi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…