Telefonu saklamasının nedeni ortaya çıktı böyle hobi olmaz olsun

Kendini güzel kandırıyorsun. Bi kız asılacak adama açık açık, bizim türk erkeğimiz de anlamıycak:) hem de gece yarısı 3-4 de muhabete dalcaklar,yine anlamıycak.

Çok iyi dostu ya da ders,iş vb. Gibi acil bi mevzu olmadıkça gece yarısı konuşma normal bi anlam ifade etmez. Kız ne kadar asılıyosa, nişanlın da o kadar çanak tutuyo..

Ay ask olsun.
Ne canagi ne nisanlisi?
Uffff hic anlamiyonuz.

Adamcagiz bizim anlayamadigimiz bir hobiye merak salmis, zaten bunu az kisi biliyormus.
Konu sahibi o kiz bi de nisanlisi bilenler arasinda.

İste ondan sonracigima nisanli o cok kotu kizla da kizin asildigini anlamadan iyi niyetle geceleyin konusmus.
(hobi gece yapilan bir hobi olabilir, anlamayiz biz orayi)
Tek sucu bu mu hı?

Uff simdi oyle bir yazmissiniz ki konu sahibi az kalsin seviyenize neyim inecekti.
Allah korudu.

Ha bi de o kiz cok rererö.

Ben bu kk hatunlarıni anlamıyorum ne vardı yani kötü kız pis kız pitircik nişanlıyi baştan çıkarmaya çalışıyo diyeydiniz, nolur yani bi cümle yazmak bu kadarmı zordu

Ya ben yazdim yaa.
Adamcagiza asilmis didim, kiz rererö didim.

Efenime soyleyeyim, duzelttim yani.
İnsallah konu sahibi aldatilmis falan diyenlerin seviyesine inmeyecek artik.

Olmamış hiç nişanlı bir adam demiyorum bir insan gecenin 4 ünde ne konusurki uyumak varken. Çok çok acilde olsa aranmaz bilinen birşey bu. Rahatsızsanız adam gibi alın karşınıza konuşun yok hala devam ediyorsa yapacak ne kalır ki. SızlanmaYın alın karşınıza rahatsızlığınızı dile getirin. Bu kadar basit.

Bence ortak bir hobi sebebiyle konuşuyor olmaları daha riskli çünkü ortak uğraş alanları ve beğeniler kişilerin daha yakın hissetmesini sağlar, çekici gelir. Bu aşık olacaklar, sevgili olacaklar demek değil fakat erkeğin gözünün dışarıya yönelmesine neden olan bir başlangıç olabilir. İlişki zaten uzun sürelikmiş, bu da sıkılmış olabileceğini düşündürüyor.

kızın sevgilisi olsa ne olur.. şimdiki zamanı biliyoruz neler dönüyor :KK70: o senin erkeklerle görüşmeni istemiyorsa oda kızlarla görüşmemeli..eğer o görüşüyorsa sende kendini boşuna kısıtlama.

Ne demek " etkinlikte çok erkek varsa katılmama izin vermiyor " ; bunu size yapmasına nasıl izin verdiniz ?

O kız sevgilinize yazıyorda sevgilinizin elinde ne var ? Size sözü olan nişanlınız, ayağını o denk alsın. Gece 3 te olan bir konuşmayı asla hafife almayın. Buna aldatma denilmezse bile saygısızlık yapıyor size.Üstelik istemediğinizi belirtmenize rağmen.

Nişanlınıza deyin ki , o zaman bütün sevgilisi olan kişiler benim abim ; konuşayım onlarla sabaha dek.

Linguistik üzerine

Ahhaha işe bak konu döndü dolaştı benim seviyeme geldi, madem dilbilim alırım bir dal. Ee anlatın bakalım hangi dilbilim teorilerini konuşup hangi dilbilimcinin tartışmalarını yeniden alevlendiriyorlar gecenin bir körü. Merak etmeyin anlamayan herkes için tercümanlık yapabilirim artık.

canım eğerki o kız gelip konu açsaydı sevgilim var ama ben gece yarısı bi erkekle konuşuyorum diye emin ol o zaman kız taşlanırdı burda ama konuyu sen açtığın için nişanlında suç bulunuyor haklı olarak,sinirini anlıyorum kızmakta çok haklısın

Adam az bile yapıyo. Ben olsam bulmuşum böyle sevgiliyi bi kaç kızla daha konuşurdum ne de olsa her şey linguistik için.

"O kadar çok erkek varsa gitme o etkinliğe" diyen bi adam var elimizde. Yani sizin merhaba bile demeyeceğiniz, hiçbi iletişim kurmayacağınız insanları bile potansiyel tehdit olarak görüyo ve sizi kısıtlamaya çalışıyo.

Siz de buna uymakla gurur duyuyosunuz!

Ama aynı adam gecenin 4 ünde bi kızla gayet rahat ve düzenli bi şekilde iletişim kuruyo. Basit bi üniversite etkinligini kıskançlık sebebi haline getiren adam gece 4 de bi kızla tamamen kültürel gelişim amaçlı konuştuğunu iddia ediyo.

Siz de bu ne perhiz bu ne lahana turşusu, 2 dk tutarlı ol demiyosunuz. Çok haklısınız bence de kız suçlu, gidin bi saçını başını da yolun "nisanlımı whatsapp dan sileceksin" diye tam olsun şu hikayede bi o eksik.:KK53:

Hangi ırktan onu merak ettim ben kız da mı yabancı, Avrupa erkekleri höt zöt erkek var gitme demez gemelde Arap falan mı ki

Ahhaha işe bak konu döndü dolaştı benim seviyeme geldi, madem dilbilim alırım bir dal. Ee anlatın bakalım hangi dilbilim teorilerini konuşup hangi dilbilimcinin tartışmalarını yeniden alevlendiriyorlar gecenin bir körü. Merak etmeyin anlamayan herkes için tercümanlık yapabilirim artık.
Yok hayır anlayamazsınız, Türkiye'de yok derken ben bambaşka bir şey bekliyordum çıka çıka Linguistik çıktı komik. #DirenKK

Yok hayır anlayamazsınız, Türkiye'de yok derken ben bambaşka bir şey bekliyordum çıka çıka Linguistik çıktı komik. #DirenKK

Ay en azından tahminlerimiz olur ya, ülkemizde malesef zor şartlarda da olsa dilbilim yapılıyor :KK70: Bizim de sürtünmeli ünsüzlerimiz var :KK42: bu çocuk ne biçim konuşuyor yahu, kesin babaannesi öğretmiştir diye teorilerimiz de mevcut:KK49:

Son düzenleme:
X