• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefondan yumruk atılabilse keşke 😤

Sizde olayı alevlendirmeyin..yanima gelsin nedemek?
İnsan yerine konmamış
Sus otur mu deseydim?
Sahipsiz sanmasınlar arkasındayız her daim
Tabi kardeşim internet sitelerinden şunu bunu sipariş edip kredi kartına abanan biri olmadığı için ailemin aldığı parfüm ıvır zıvır gözüne battı pis damadın. Borç içinde yüzseydi ailemin yardımına ihtiyaç duyardı belki de. Kardeşim hep gerek yok sonra alırz masraf yapmayalım diyen biri o yüzden damada rahatlık batmış olabilir diye düşünüyorum. Her gördüğünü alan biri olsaydı keşke o zaman kıymetli olurdu ailem. Nankör adam

İnsan yerine konmamış
Sus otur mu deseydim?
Sahipsiz sanmasınlar arkasındayız her daim
Tabi kardeşim internet sitelerinden şunu bunu sipariş edip kredi kartına abanan biri olmadığı için ailemin aldığı parfüm ıvır zıvır gözüne battı pis damadın. Borç içinde yüzseydi ailemin yardımına ihtiyaç duyardı belki de. Kardeşim hep gerek yok sonra alırz masraf yapmayalım diyen biri o yüzden damada rahatlık batmış olabilir diye düşünüyorum. Her gördüğünü alan biri olsaydı keşke o zaman kıymetli olurdu ailem. Nankör adam
Birazda damadı bu hale kizkardesiniz getirmiş mesela.
O kadar fedakarlık yapmış damat bunu kar olarak görmüş.
Kendi değerini insan kendi belirleyecek.
O tutumlu oldukça damadın hoşuna gitmis.
Alıştırma ile alakali.
Karısına ailesinin aldığı hediyeye dahi laf soyleme curetinde bulunmuş.
İleride daha çok maddi konularda sorun yaşayacaklar.
Bence kizkardesiniz oturup evde eşinin para getirmesini beklerse çok sorun yaşar.

Sinir krizi geçirmek, kendine bıçak dayamak saçma sapan hareketler. Sebep ayrı bir saçmalık. İkisi de evlenecek olgunlukta değilmiş maalesef. Siz karışmayın yoksa kötü olursunuz. Her seferinde bayilmasin. Bayildigi yerden kendi ayilir kalkar sonra. Kolonyayla koşan falan da olmaz. Azıcık güçlü olsun bu ne be?
Normalde güçlü biridir ama bıçak olayında bende çok kızdım ya saplansaydı yanlışlıkla diye. Çok da üstüne gidemedim eleştirirsem anlatmazdı başka birşey

Kızlar elim ayağım titriyor şu an.
Daha birkaç aylık evli kardeşim aradı 2saat önce. Bağırmaktan sesi değişmiş tanıyamadım afalladım. Kızkardeşimle ailem aynı şehirdeler ben başka şehirdeyim. Ailem kasaba gibi bi yerde otururlar organik alırlar meyve sebzesini peynirini vs. Kardeşime de o oraya gittikçe paket yapıp veriyorlardı hatta bana da kargolarlar arada. Kardeşim tutumlu ekonomik bi insan saçmaz savurmaz, nişan alışverişinde bile uygun olsun diye kaç mağaza gezdi. Düşünün abiye modelleri 500den başlıyor 3bine kadar diyelim, 275tllik birşey aldı. Ki kvsi pahalı buldu almaktan vazgeçiyordu kvsi, kardeşim üzülünce nişanlısı hayır alıyoruz diye atılmıştı.
Bunları anlatıyorum ki şimdi olayı yazınca daha hakim olun. Kardeşim kvsi ile aynı semtte yaşıyor 10 dk falan var aralarında. Daha evleneli kaç ay olmuş çok sorun yaşadılar kardeşim hep alttan aldı bazen çok kırıldı çekildi kabuğuna benle dertleşti sonra eşinin hatrına barıştı ama çok yıprandı hep. Şimdi ben uzaktayım şükür durumum da iyi ama kardeşim iş bulamadı arıyor, eşi çalışıyor fena da kazanmıyor. Bizimkiler kardeşime yine organik şeylerden gönderirler düzenli. Telefon hattı annemin üzerine olduğu için kendi faturasını ödemeye gittiklerinde onunkini de öderler o da şöyle olmuş, kendi nosunu söyleyince annem karşıdaki yetkili bir fatura daha gözüküyor demiş onlar da jest olsun diye ödemişler birkaç kez. Birde kardeşimin sürekli kullandığı parfüm indirime düşmüş onu almışlar damat olacak adam o an ses çıkarmamış ama sonrasında çok büyük kavga etmişler neden ailen paralarıyla gösteriş yapıyor ben alamıyor muyum diye delirmiş, kardeşim de bi ayakkabı alırken bile hesap yapıyoruz demiş damat iyice fıttırmış kardeşim de oturmuş kahvaltısını yaparken kahvaltı masasındakileri avuclayıp sıkmış bırakmış damat aptalı.
Kardeşim de ağlaya ağlaya masayı toparlamış. Adam çıkmış hava almaya gitmiş gelmiş hala laf yapıyormuş kardeşim de eşyalarını toplamaya başlamış damat kapıyı kilitleyip anahtarı almış gidemezsin demiş kardeşim sinir krizi geçirmiş damat ellerinden tutmuş duvara yaslamış bunu bağrışmışlar açmış kapıyı eşyalarını merdivenlere fırlatmış terbiyesiz adam, kardeşim almış bıçağı kendimi öldürcem demiş kendinden geçmiş nefes alamadım diyor:'( damat paniklemiş hayatım herşeyim nlur kendine gel demiş ağlamış koşmuş su getirmiş kolonya getirmiş sürmüş vs. Sonra da tamam olmuyor ayrılalım demiş kardeşime demiş aileni arayalım.
Kardeşim de aramak istememiş ailem tansiyon hastası ve yarın bi seyehate çıkacaklar 2 günlüğüne, morallerini bozmak istememiş ben ablamı ararım demiş. Ağlayarak senin derdin ne hayatı zehir ettin demiş, amat olacak adam da ben senin kocansam istediğin herşeyi gerekirse kredi çeker yine alırım ama ailen sanki biz alamıyormuşuz gibi bize birşeyler alıyor tarzı birşeyler söylemiş.
Kardeşim de ne güzel işte nesi kötü bunun senin ailen de yapsa hoşuna gitmez mi demiş, gitmez istemiyorum kimsenin yardımını demiş. Ailesi zaten damada birşeye ihtiyacın var mı demeyen tipler onu çokça anladık. Neyse bunlar bu sabah olmuş kardeşim 2 saat önce anlattı bana anca konuşup kendimi bulabildim. Atla gel buraya dedim ailemize birşeyler uydururuz dedim gelemem dedi kvsinin misafirleri varmış şehri gezdiriyorlarmış adamlar yarın gideceklermiş sonrasında gelirim şimdi kime nasıl anlatym derdimi, anlatsam da kendi oğullarını tutarlar biliyorum dedi. Kocası sonrasında gelmiş özür dilemiş çok büyük hata yaptım bi daha olmcak demiş kardeşim donuk vaziyette durdum ben v gidicem dedim diyor. Merdivene saçılan eşyaları makineye atmış damat, asmış evi süpürmüş toparlamış kardeşim duş falan alıp kendini toparlamış öyle bana yazıyor. Aramıyor bile msj yazıyor. Bende çıldırdım çık gel sanane misafirden şu haline bak dedim. Sonra da aradı. Damat nasıl gördüyse ilk msjımı bana msj yazmış kardeşimin telefonundan. Lütfen ailesel meselelerimize karışmayın artık, yardımda da bulunmayın demiş. Ağzımı açmamak için zor duruyorum birşeyler diyin bana..
Aileniz bir süre jest yapmayı kessin mümkünse, belli ki sürekli eve kendi almadığı şeyler gelmesinden rahatsız adam. "kredi çeker yine alırım" diyen adama bunu yapıp yapamayacağını görmek için şans vermek lazım. Boşanın yazdığım çok insan oldu ama burada boşanmalık bir durum göremedim ben. İlk aylarda yaşanan ev kuralları oturtma süreci sadece

Birazda damadı bu hale kizkardesiniz getirmiş mesela.
O kadar fedakarlık yapmış damat bunu kar olarak görmüş.
Kendi değerini insan kendi belirleyecek.
O tutumlu oldukça damadın hoşuna gitmis.
Alıştırma ile alakali.
Karısına ailesinin aldığı hediyeye dahi laf soyleme curetinde bulunmuş.
İleride daha çok maddi konularda sorun yaşayacaklar.
Bence kizkardesiniz oturup evde eşinin para getirmesini beklerse çok sorun yaşar.
Ya kaç kere dedim harca al kendine birşeyler diye. En basiti sutyenlerini koruma aparatı ile makineye atmış aparat açılmış sutyenler yamulmui 1 tane düzgün sutyeni kalmış onu giyiyormuş yıkaya yıkaya. Şok oldum duyunca. Dedim neden almıyorsun saf mısın. Damat al diyormuş da penti menti pahalı diye almıyormuş kardeşim. Hep ikaz ettim ama ne kadar karışabilirdim ki sonuçta. Damat mühendis bir projede çalışıyor küçük bir evde kalıyorlar kasaba tarzı bir yer iş imkanı pek yok kadınlar için, altın günü yapılan bir semt gibi. Kardeşim de evde oturmaktan bunaldı daha şimdiden. Şimdiye kadar süt liman sanıyordum ben onları. Duyunca başımın ağrısı geçmedi hala. Damadı da engelledim şimdilik, çenemi tutamam diye.

damat tam bir ezik egoist. misafirden kardeşine ne , kimseye bir hesap vermek zorunda değil.. ya siz gidin alın gelin ama damadın da ağzına edin, ya da çeksin gelsin. he ne adar doğru bilmiyorum ama böyle bir durumda ben olsam toplar 2 kişiyi gider o kapıyı adamın kafasına yıkarak basarım orayı o ayrı

damat tam bir ezik egoist. misafirden kardeşine ne , kimseye bir hesap vermek zorunda değil.. ya siz gidin alın gelin ama damadın da ağzına edin, ya da çeksin gelsin. he ne adar doğru bilmiyorum ama böyle bir durumda ben olsam toplar 2 kişiyi gider o kapıyı adamın kafasına yıkarak basarım orayı o ayrı
Kardeşimde şu an o kararlılığı göremedim. Gitsem gelmese ben kalcam sap gibi. Aileme de yansır bu. Gitsem gelse yuva bozdun derler. Gel dedim o bile suç oldu. Otur kocandır ses etme desem alkışlanırdım gibi hissediyorum. Gelceksen bilet ayarlym dedim bekle dedi bana. Bende sesimi çıkarmıyorum, karı koca yarın barışır kurban ben seçilirim tamam kardeşim ama ortadaki manyak suçu ben üstlenmek istemiyorum. Onlar tom jerry ben evdeki önlüklü kafası görünmeyen zenci kadın gibi birşey oldum.

Şimdi benimde evimin işine karışılması hoşuma gitmez ve benim de eşimin ailesinden bir şeyler gelse hoşuma gitmezdi ve evet artık onlar bir aile. Sorunlarını kendileri çözmeli zaten adam açık açık karışmayın demiş. Fakat; ikisi de hiç kontrollü değil. Benim bu konuda verebileceğim tek tavsiye onları bir evlilik danışmanına yönlendirmeniz. Bu iş böyle olmaz çünkü ikisi de çocuk gibi davranıyor.

Ya kaç kere dedim harca al kendine birşeyler diye. En basiti sutyenlerini koruma aparatı ile makineye atmış aparat açılmış sutyenler yamulmui 1 tane düzgün sutyeni kalmış onu giyiyormuş yıkaya yıkaya. Şok oldum duyunca. Dedim neden almıyorsun saf mısın. Damat al diyormuş da penti menti pahalı diye almıyormuş kardeşim. Hep ikaz ettim ama ne kadar karışabilirdim ki sonuçta. Damat mühendis bir projede çalışıyor küçük bir evde kalıyorlar kasaba tarzı bir yer iş imkanı pek yok kadınlar için, altın günü yapılan bir semt gibi. Kardeşim de evde oturmaktan bunaldı daha şimdiden. Şimdiye kadar süt liman sanıyordum ben onları. Duyunca başımın ağrısı geçmedi hala. Damadı da engelledim şimdilik, çenemi tutamam diye.
Burada kardeşiniz hatalı, bozulan iç çamaşırını adam al demesine rağmen almayıp ailesinden her geleni gözü kapalı kabul ediyorsa adam haklı olarak kızar. Kardeşiniz saçmalamasın

Burada kardeşiniz hatalı, bozulan iç çamaşırını adam al demesine rağmen almayıp ailesinden her geleni gözü kapalı kabul ediyorsa adam haklı olarak kızar. Kardeşiniz saçmalamasın
Damat beyin politikası al al diyip sonra da kağıt kalem alıp giderleri hesaplamak. Ben haşladım alemin enayi sen misin neden sefil gibi yaşıyorsun hayatı varken dedim. Sonra da yetirebilecek miyiz diye giderleri hesaplayınca elimizde pek birşey kalmıyor bende almıyorum diyor. Kredi ödüyoruz daha da artmasın diyor. Dedim bi don atlet nedir ya karttan çeksin 50 50 ödesin çok zorluyorsa nakit olayı. Üzülüyorum haline.

Evet bu da güzel bir bakış açısı adam kardeşinizin evliliği kabullenemediğini düşünüyor belki de.

Adam al diyormuş, e adamın al demesine rağmen almayıp, bir şeyleri ailenizin alması adamın gururuna dokunmuş. Yaptıkları doğru değil ama belli ki bunlar birikmiş.
Sütyen için penti pahalı değil, en pahalı sütyeni ikiyüz küsür, üstelik sürekli indirimleri var.
Hani küçümsemiyorum, daha ucuzu pazar malı mı almayı düşünüyormuş kardeşiniz.
Kardeşin yaşlı kafasında mıdır nedir anlayamadım?
Yada aileden yokluk görmüş desem, Hani aileniz de belli bir maddi refahta olan insanlar galiba.
Adam mühendis az bir miktar kazanmıyordur, e kasaba gibi küçük yerde parayı harcayacak yerde yoktur.
Ayrıca makinede sütyen topundan çıkıp tek defa yıkanan sütyen ne kadar deforme olabilir.
Adam sorunlu ama kardeşiniz de normal değil, yaptığı tutumlulukta değil, cimrilikte.
İlerleyen zamanda öğrenirsiniz ama bu mesele yalnızca maddi sorunlarla alakalı olmayabilir.

Ya sütyen ayrıntısına kadar size anlatması da çok abes değil mi kardeşiniz evinin içinin mahremiyetini de öğrenmesi lazım, şunu erkek yapınca saydırıyoruz da kız yapınca mı minnoş oluyor. Valla çok müdahilsiniz kardeşiniz de gevşeğin önde gideni

Damat beyin politikası al al diyip sonra da kağıt kalem alıp giderleri hesaplamak. Ben haşladım alemin enayi sen misin neden sefil gibi yaşıyorsun hayatı varken dedim. Sonra da yetirebilecek miyiz diye giderleri hesaplayınca elimizde pek birşey kalmıyor bende almıyorum diyor. Kredi ödüyoruz daha da artmasın diyor. Dedim bi don atlet nedir ya karttan çeksin 50 50 ödesin çok zorluyorsa nakit olayı. Üzülüyorum haline.
13 yıldır evliyim ikimiz de çalışıyoruz, her aldığımızı kalem kalem yazar harcamamızı ona göre planlarız. Ben bu hesabı şaşırtma riski olan iğneyi bile alırken eşime haber veririm, o da aynı şeyi yapar. Bu çok değerli bir özelliktir. İki taraf da geliri gideri birikimi bilir bu sayede ve ona göre hareket eder. Bunda alınacak hiçbir şey yok. Bazı adamlar eşine gelir giderden hiç bahsetmez ve kadın ne alacağını ne vereceğini bilmez ve bundan rahatsız olur. Damadınız eşiyle her şeyi paylaşarak gayet şeffaf bir ev yönetimi gerçekleştiriyor. Bence gayet takdir edilesi bir durum bu. Al diyorsa bu ödemeyi yapacağına inanıyordur. Kardeşiniz alacak şu kadar tuttu taksit yapayım mı diyecek ya da bu ay ne kadarlık alışveriş yapsam zorlanmayız diye sorup alacağını yine alacak. Her ay 1 sutyen alacak mesela ya da pentiden değil daha uygun bir markadan alacak. Ben büyğk beden sutyen kullanmak zorundayım ve her markada bulunmuyor, bulunanların fiyatları da bazı markalarda çok uçuk, araştırıp indirim takip ederek alıyorum. 180e bulduğunuz ürün bazı az tanınmış firmalarda 60a bulunuyor. Almamak marifet değil ihtiyacı uygun fiyatla karşılamak marifet.

Damadınızı iyi tanıyan sizsiniz ama burada anlatılan kadarında ben adamda suç bulamadım

Adam al diyormuş, e adamın al demesine rağmen almayıp, bir şeyleri ailenizin alması adamın gururuna dokunmuş. Yaptıkları doğru değil ama belli ki bunlar birikmiş.
Sütyen için penti pahalı değil, en pahalı sütyeni ikiyüz küsür, üstelik sürekli indirimleri var.
Hani küçümsemiyorum, daha ucuzu pazar malı mı almayı düşünüyormuş kardeşiniz.
Kardeşin yaşlı kafasında mıdır nedir anlayamadım?
Yada aileden yokluk görmüş desem, Hani aileniz de belli bir maddi refahta olan insanlar galiba.
Adam mühendis az bir miktar kazanmıyordur, e kasaba gibi küçük yerde parayı harcayacak yerde yoktur.
Ayrıca makinede sütyen topundan çıkıp tek defa yıkanan sütyen ne kadar deforme olabilir.
Adam sorunlu ama kardeşiniz de normal değil, yaptığı tutumlulukta değil, cimrilikte.
İlerleyen zamanda öğrenirsiniz ama bu mesele yalnızca maddi sorunlarla alakalı olmayabilir.
Konu sahibinin kardeşinde kıtlık bilinci var bence, bunun olması için ille de yokluk çekmek lazım değil zannımca, nedenini bulmak ve tedavi için uzman yardımına ihtiyaç duyulabilir.

Kardeşiniz 12 yaşında mi evlendi?
Bu saçma tavırlar, bir adım sonrasını bile kestirmeden hareket etmeler...daha çok üzülür sizi de üzer kardesiniz. Yetmez peşpeşe iki çocuk doğurur,onları da üzmeye devam eder.
Aile nisanliyken kendini belli etmiş. Ona değerinin altında bir nisanligi bile 'sen bunu hak etmiyorsun' demiş. Kız yine de ağlayarak aldırmış. Bunun gibi tonla şey yaşamış ama yine de o ailenin on dakika uzağına taşınmış, evcilik oynamak için .
Ailenin ekonomik şiddeti daha nisanliyken başlamasına rağmen iş bulamadan tutmuş bu aileye gelin gelmiş .
Nisanliyken tonla sorun görmüş, ama düşünmek için kullanılan organı hiçe sayıp gözlerini kapatmış, işsiz haliyle hemen evlenmiş.
Daha iki aylık evliyken bile defalarca kavga etmiş, yine de 'balık baştan kokar' dememiş, 'bindik bir alamete,gidiyoz kiyamete' modunda devam etmiş , alttan almış
Bu olaya gelirsek; adam zaten dangoz. Adamın elle tutulur bir tarafı yok, o yüzden kardeşten bahsedeceğim .
Bir kavga etmişler, kız Hemen eşyalarını toplamaya başlamış,evden çıkmaya çalışmış. Adam da delirmiş.
Ya evden çıkıp gitmeye karar veren insan böyle tiyatro oynayıp adamın önünde gitmeye çalışmaz. O adam elbet evden çıkacak,ise gidecek er geç. Gerekirse bir gün bekleyip adam yokken rahatça her şeyini kimliğini, ilacını,altınını,elbisesini vs valize doldurup evden çıkar.
Gerçekten niyeti olan...
Ama sizin kardeşin zaten Gitmeye de niyeti yok, sadece adam onu engellesin diye tiyatro çevirmiş.
Sonra kavga büyümüş, adam eşyalarını merdivene atmış. Kız da mutfağa gidip bıçak alıp 'kendimi keserim' diye yeni bir tiyatro çevirmiş. O,siz, ve okuyan herkes biliyor ki kardesiniz o bıçağı saplayacak değil. Kavgada üste cikmak için ,sesi daha gür çıksın diye oyun oynamış. Ne kadar yanlış. Ki adam anında alttan aldığı için kardesniz bu bıçak olayına devam edecek gibi,çünkü olumlu bir pekistirec almış bu olaydan sonra,işler tersine dönmüş,adam alttan alır olmuş . Allah sonlarını hayır etsin..
Neyse, koca kişisi özür dilemiş, 'tamam ailene git sakinles' demiş.
O da ne? Demin boğuşmayi göze alıp valiz hazırlayan o cengaver bir anda demiş ki; ailem tansiyon hastası,gidemem kii...
E yani,madem gidemeyeceksin deminki şova ne gerek vardı??? Durduk yere, adamın gözünde de saçma sapan boş atan biri oldun işte . Bundan sonraki kavgalarda hazırlasan da valizini,evden de çıksan Anan baban tansiyon hastası, adam bilmeyecek mi gidemeyecegini. Gitsen buna giderdin.
Ya da bu olaya gitmeyen dayak yerse gidebilir mi, 'tansiyon hastasi' ailenin yanına? Ya da aldatilinca gidebilir mi??? Eğer 'eh o zaman giderim tabii' diyorsa bu olay da yeterince büyük, sımdi gitsin dayağı beklemeden... Adam bu saatten sonra bir yere gidemeyecegini biliyor ve karisinin gidecek bir yeri olmadigini gören tüm merhametsiz kocalar gibi artık buna göre davranacak. Sıfır kaybetme korkusu...
Ne yaşanırsa yaşansın yanında duracağını bilme güveni...
Neyse,olaya devam edelim...
Siz kardesinize Kapi olmak istemissiniz, gel demişsiniz.
Bu sefer de demiş ki ; ay kayınvalidemin sehirdisindan misafiri geldi,şimdi gelemem.
Neden?
Ayıp mı olur??
Madem evi terk edecek kadar büyük bir olay,kayınvalidenin misafiri duyar diye mi endişe ettin??
Tutarsız,saçma sapan hareketleri olan bir kadın.
Uyuz oluyorum böyle insanlara. Bence siz de 'burada her zaman çalacak bir kapın var, o evden çıkmaya karar verdiğin zaman otogara git,biletini de ben alırım. Burada da toparlanana kadar yaşarsın,annemlere de beraber açıklarız. Hiç bir şey olmaz,ben arkandayim' diyin, ama size bir şeyler anlatmasina izin vermeyin. Bozuk sudyenine kadar anlatmış, amaci ne???
İşte bu tipler yakınına anlatır anlatır,yakınını kocasına düşman eder, düşünmekten karnına ağrılar girmesine sebep olur. Kendi kocasının bir tatlı sözüne barışır,ikinci bir girtlaklamaya kadar koyniş koyniş uyur. Olan onun derdiyle dertlenen yakınına olur.
O kadar tanıdık ki, annemin kız kardeşi de böyleydi. Huzurlu bir evimiz varken tüm çocukluğum annemin kız kardeşinin aile sorunlarını dinlemekle geçti. İşi gücü vardı, biz destektik. Kocasını bırakmak istemediği için boşanmazdi,ama her kavgasını anlatıp bizi de strese sokardi. Bosan ısrarlarına 'babam kalp krizi gecirir' diye saçma bir argüman sunardi. Yıllar yıllar böyle geçti,sonra çocuk doğurdu, boşandı. Dedem hiç de kalp krizi geçirmedi :) hatta sonrasında 10 yıl daha yaşadı...
Yani diyeceğim o ki sana anlatıp rahatlayıp senin huzurunu kacirmasina izin verme,öz kardeşin bile olsa. Kapın açık olsun,bir gün o evden çıkmaya niyet ederse gelsin. Yoksa senin onunla konuşman hiç bir fayda etmez. O konuşur rahatlar sadece

Şimdi benimde evimin işine karışılması hoşuma gitmez ve benim de eşimin ailesinden bir şeyler gelse hoşuma gitmezdi ve evet artık onlar bir aile. Sorunlarını kendileri çözmeli zaten adam açık açık karışmayın demiş. Fakat; ikisi de hiç kontrollü değil. Benim bu konuda verebileceğim tek tavsiye onları bir evlilik danışmanına yönlendirmeniz. Bu iş böyle olmaz çünkü ikisi de çocuk gibi davranıyor.
Esiniz ailesinden bir seyler gelse neden hosunuza gitmez?

Back