Telefondan yumruk atılabilse keşke 😤

Bunlardan olmaz , damat ve ailesi vasat , benim ailem de pijamama kadar alırlardı ha eşimde gurur yapardı ama böyle tepki vermezdi , güzelce hayatim eksiklerini söyle ben alırım ailene söyleme derdi, ben de dikkat ederdim aileme söylemezdim hiç, erkekler böyle şeyleri gurur yapıyorlar ama bu adam hem saygısız hem de kız kardeşini ailesinden kıskanıyor, sizin yerinizde olsam gider kardeşimi tutar kolundan görürüm , şuan oturup Kv yi misafir edecek zaman değil, bugün susarsa her zaman susmak zorunda kalacak

Ailesi de fişteklemis olabilir, kıskanmışlardır, kız kardeşine söyle sakın hamile kalmasın ve bir süre çıkıp ailesinin yanına gelsin ve desin ki bu evliliği yeniden gözden geçiricem, boşanmasa bile baya burnunu sürtsün ...

Benim kardeşinizin tavrından anladığım ayrılma niyeti olmadığı
Ayrılacak olsa başlarım kayınvalidenin misafirine der çıkar gelirdi çünkü
Misafir gidene kadar barışır onlar
Siz de sinirlendiğinizle kalırsınız
Anne babaya aktarmayın bari
Yazık bi de onlar dertlenmesin

Böyle baslt olayları buyutecekler evlenmesin.ailen fatura odemesin demek zor olmamalı.ayrica erkekler ev gecindirme konusunda yetersiz gibi gözükmez istemez..bu olayda da olan durum budur ama konusarak halledilirdi...iki tarafta haksiz

Sizde olayı alevlendirmeyin..yanima gelsin nedemek?

İkiside çok saçmalamış.
Evlendiğim ilk seneler benm eşmde sorun etmşti sonra kv. evine gittiğimde bak ne lazımsa al götür dedi bende gerçekten aldım. olmadığından değil ama eşitlemek istedim durumu hatırlıyorumda yumoş bile almıştım sonra eşim baktıki annelerden bşeyler almanın yada onların bize ihtiyacımz olan bişey getirmelerinde sorun yok normale döndü karışmamaya başladı ben bu şeklde çözmüştüm.
İkiside fazla şiddete meyilli size tavsiyem karışmayın siz kötü olrsunz onlar barıştğında

Kardeşiniz belli ki alttan alacak yine, neden size anlatıp sizi sinir ediyor saklasaydı o zaman

Olan arada size olacak

damattaki gururu goren de adam zanneder. hayvan iki kurusluk parfume bozuluyor cikardigi rezillige bak.

ayrica kardesinizi de hatali buldum, bu yapilan saygisizliklari eger yutacaksa ailesine de anlatmasin cunku yarin onlar barisacak sizin damada olan siniriniz gecmeyecek. sonra damat kardesinizi ablan bana kotu davraniyor diye darlayacak vs.

Kardeşinizin kendi bileceği iş bence bulaşmayın. Bir kardeş olarak ben her zaman yanındayım yazın olsun bitsin. Damat da ezik muhtemelen. İnsan evladına bir şey almaz mı deli mi ne?? Ayrıca damat beye de şunu yazın “Tamam sen ileride bir çocuğun olunca ona yardım etmezsin ama biz bir aileyiz ve hep öyle kalacağız, iyi günde de kötü günde de yardımlaşırız. Seni de bu aileden sanıyordum ama gördüm ki sen kendini çoktan ayırmışsın. Keyfin bilir. Kardeşim istesen de istemesen de benim kardesim. Biz onu ailesi olarak üzmedik senin de ‘ailesi’ olarak üzmeye hakkın yok. İyi günler” deyin olsun bitsin.

Damadın özgüven sıkıntısı var ama ne olursa olsun kontrolünü kaybetmemesi lazım evet kardeşinizin evliliğinin gdişatı bu yönde olursa çok üzülür ama siz karışırsanız daha büyük problemler çıkar biteceği varsa zaten biter ama siz yorum yapmaya devam ederseniz sebebi ablası oldu denecek. Kardeşinize her zaman arkasında olduğunuzu hissettirmekten öteye gitmeyin bence

Damattan bir cacık olmaz ama siz müdahale etmeyin
Erkekler bu tip jestleri pek anlamıyorlar, aile hayatlarına müdahale ediyor gibi geliyor
Bu evlilik sürer mi sürmez mi bilemem ama karışmayın, bazı kararları kardeşinizin vermesi gerek
Karışmayın tavsiyem de tecrubeden gelir, ben zamanında annem karıştığı için karışmak zorunda kaldım, çok şey yaşandı ve sonunda kardeşim bize siz suçlusunuz, sizin yüzünüzden oldu dedi, o yüzden bırakın kendi yaşasın

Sinir krizi geçirmek, kendine bıçak dayamak saçma sapan hareketler. Sebep ayrı bir saçmalık. İkisi de evlenecek olgunlukta değilmiş maalesef. Siz karışmayın yoksa kötü olursunuz. Her seferinde bayilmasin. Bayildigi yerden kendi ayilir kalkar sonra. Kolonyayla koşan falan da olmaz. Azıcık güçlü olsun bu ne be?

Eski kvniz mi söyledi bunu
Evet oğluna yüknelilse kıyamet kopar oğlumu sömürüyorlar diye, kız ailesi yardım etse ayıplarlar. Fesatlık işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…