- 17 Temmuz 2021
- 6.856
- 22.369
- 298
- Konu Sahibi Matmazel -
-
Öyle bir hatır ki bunca iğrençlikten sonra bile sırf kv nin misafirleri var diye yanınıza gelemiyor! Gelse bile, geri döner. Üstüne size karışmamanızı, anne babanıza da eşini "küçük düşürmemelerini" tembihler.. Eşi de adam olsa bari. Ezik şey.. Onun haksız yere gurur yaptığı meseleleri kardeşiniz haklıyken yapmıyorsa, boşuna canınızı yormayın..Kardeşim kvsi ile aynı semtte yaşıyor 10 dk falan var aralarında. Daha evleneli kaç ay olmuş çok sorun yaşadılar kardeşim hep alttan aldı bazen çok kırıldı çekildi kabuğuna benle dertleşti sonra eşinin hatrına barıştı ama çok yıprandı hep.
Yanıma gelmesi için ikna edicem mutlakao kahvaltı masasını ağlayarak toplamak yerine adama yedirmesi
kvnin misafirlerini düşünmemesi gerekiyor kardeşinizin
yoksa daha çok ağlar
Darp gibi bir durum olsa mutlaka polisi arardı eminim. Kardeşim akıllı bi kızdır susmaz şiddet karşısında ama duygusal şiddeti algılayamıyor şu an sanırım. Sabah ilk iş arıcam görüntülü yinedeSadece mesajlastik demişsiniz.
Bi görüntülü konuşmanız iyi olur.
Aklıma türlü türlü şeyler geldi.
Ben çok kötü olduğum zamanları hatırladım sesinden bile anlamayabilirsiniz.yarin görüntülü konuşun bı şekilde.
Hep böyle sessiz görünenlerden çıkıyor bu psikopatlar ex eşten biliyorum. Aksine boşanınca da çevre biz bir yanlışını görmedik diyor. Kardeşini kurtar bu adamın elinden mantıklı düşünemiyor şuan.Kızlar annemle babam kötü dönemlerden geçti. Normalde olayı duyduğum an ispiyonlayan bi tipimdir ama annem babam o nanköre yağdırdığı halde o bunları yapıyor ya sinirimden kuduruyorum. Çok üzülürler biz iyi niyetimizden öyle davrandık kızımızın evliliği bozulsun ister miyiz derler. Ya o kadar salakça bir durumki o damada jopla dövmek istiyorum bu nasıl bir nankörlük görseniz kardeşimin sözünden çıkmayan sessiz sakin efendi görünürdü hep. İçinde canavar varmış meğerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?