ben kadriyeye gittim eskiden eskişehirdeyim o kadarda bilmiyor acıkçası. bana telden birini tavsiye edin lütfen bende size benim falcımın telini vereyim hatayda kendisi
ben kadriyeye gittim eskiden eskişehirdeyim o kadarda bilmiyor acıkçası. bana telden birini tavsiye edin lütfen bende size benim falcımın telini vereyim hatayda kendisi
merhaba eskişehirdeki falcı kadriyeden cumartesi gününe randevu aldık fal baktırmak için. sanırım siz daha önce baktırmışsınız nasıl bakıyo gidelimmi sizce
Merhaba ben 3 yıl önce eskişehirde yıldızname baktırmıştım da o ablayı arıyorum bana da numaraları verebilir misiniz ya da kendi defterinden açan birini hatırlıyor musunuz
Merhaba ben 3 yıl önce eskişehirde yıldızname baktırmıştım da o ablayı arıyorum bana da numaraları verebilir misiniz ya da kendi defterinden açan birini hatırlıyor musunuz
Bende bisey sorucaktim face de ucretsiz yildiz bakimi yapan birileri var ben birine mesaj yazdim ucretsiz bakiyorum dedi foto isim ana adi ve dogum tarihi istedi sizce guvenilirmidir?
Merhaba bir şey soracağım eskişehir deyim ben. Daha önce ziyapaşa cad. Oturan sonra taşınan gülnur isimli falcıya son zamanlarda giden varmi. Mübarek adı ile seslendiği cinlerle bakardi
Ben bakıyorum canim aaa sen hesap noma güzel bir miktar yatır ben sana gecmis gelecek harmanlarim
İnanmaaa kimse gaybı bilemezz.Cok biliyorlarsa kendilerine baksalarmista su işi yapacak kadar düsmeselermis
Radarin oraya git. O yolun karşı tarafında sokağın içinde bahçeli bir ev. Sorarsan gosterirler . Eskiden biz öyle bulmuştuk. Niye bu kadar onu arıyorsun ki bence çok eskiden iyiydi göçmen evlerinde oturuken. 3 sene önce falan ark ile gittik o baktırdi oldukça kötü idi
Kadriye hanim var Eskişehir de form da yazarsanız çıkar zaten isim sayar bir de inci abla var istersen özelden vereyim numaralarını ikisi de benim falcim
Merhaba bir şey soracağım eskişehir deyim ben. Daha önce ziyapaşa cad. Oturan sonra taşınan gülnur isimli falcıya son zamanlarda giden varmi. Mübarek adı ile seslendiği cinlerle bakardi