Numarasini ben alabilir miyimYok bu adanali bi teyze hukmiye degildi adini hatirlamiyorum
Kadriye hanim var Eskişehir de form da yazarsanız çıkar zaten isim sayar bir de inci abla var istersen özelden vereyim numaralarını ikisi de benim falcimYardımcı olacak arkadaşlar hocanin nosunu yazabilir mi?
merhaba eskişehirdeki kadriye hanımın nosunu verirmisinizKadriye hanim var Eskişehir de form da yazarsanız çıkar zaten isim sayar bir de inci abla var istersen özelden vereyim numaralarını ikisi de benim falcim
eskişehirdeki kadriye hanımın telini verirmisinizKadriye hanim var Eskişehir de form da yazarsanız çıkar zaten isim sayar bir de inci abla var istersen özelden vereyim numaralarını ikisi de benim falcim
telefon rehberimden silindi maalesef olsa verirdimeskişehirdeki kadriye hanımın telini verirmisiniz
evdemi bakıyo nerede bakıyo nasıl ulaşabiliriz yatelefon rehberimden silindi maalesef olsa verirdim
Ben Eskisehire gittigimde evine gitmistim bazen Eskisehirde bazen Alanya da oluyor diye biliyorum.Eskisehire gittigimde cok sira vardı bekledim bayaevdemi bakıyo nerede bakıyo nasıl ulaşabiliriz ya
evi hangi mahallede nerede biliyomusunuz ben eskişehirdeyim duydum ismini baya ama bi türlü ulaşamadım yaBen Eskisehire gittigimde evine gitmistim bazen Eskisehirde bazen Alanya da oluyor diye biliyorum.Eskisehire gittigimde cok sira vardı bekledim baya
anladım teşekkür ederimOgu den dis hastanesi donusunde taksiye bindim ben, esi taksiciye tarif etmisti o sekilde gittim yardimci olamadim kusura bakmayin
internette olanlara pek güvenmiyorum ya bu ankaradaki turuncu cafeyi duydum fal konusunda iyi diyolar oradamı çalıştınızinstragmda ... diye biri var ben buna .... de çalışırken baktırmıştım çok iyiydi mesaj at bi instadan romalıymış anne tarafı
merhaba eskişehirdeki falcı kadriyeden cumartesi gününe randevu aldık fal baktırmak için. sanırım siz daha önce baktırmışsınız nasıl bakıyo gidelimmi sizceOgu den dis hastanesi donusunde taksiye bindim ben, esi taksiciye tarif etmisti o sekilde gittim yardimci olamadim kusura bakmayin
merhaba eskişehirdeki falcı kadriyeden cumartesi gününe randevu aldık fal baktırmak için. sanırım siz daha önce baktırmışsınız nasıl bakıyo gidelimmi sizce
Bende bir türlü ondan randevu alamadımBen Eskisehire gittigimde evine gitmistim bazen Eskisehirde bazen Alanya da oluyor diye biliyorum.Eskisehire gittigimde cok sira vardı bekledim baya
inci abla dediğiniz bayanın telini alabilirmiyimKadriye hanim var Eskişehir de form da yazarsanız çıkar zaten isim sayar bir de inci abla var istersen özelden vereyim numaralarını ikisi de benim falcim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?