• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonda Yıldızname bakan hoca ariyorum!

Bende bir türlü ondan randevu alamadım :KK70:Alanya ya gitti en son seni arayacağım dedi kaldı ve Şuan çok önemli benim için
ben kadriyeye gittim eskiden eskişehirdeyim o kadarda bilmiyor acıkçası. bana telden birini tavsiye edin lütfen bende size benim falcımın telini vereyim hatayda kendisi

Merhaba ben 3 yıl önce eskişehirde yıldızname baktırmıştım da o ablayı arıyorum bana da numaraları verebilir misiniz ya da kendi defterinden açan birini hatırlıyor musunuz

Bende bisey sorucaktim face de ucretsiz yildiz bakimi yapan birileri var ben birine mesaj yazdim ucretsiz bakiyorum dedi foto isim ana adi ve dogum tarihi istedi sizce guvenilirmidir?

Merhaba bir şey soracağım eskişehir deyim ben. Daha önce ziyapaşa cad. Oturan sonra taşınan gülnur isimli falcıya son zamanlarda giden varmi. Mübarek adı ile seslendiği cinlerle bakardi

Çok acil bu göçmen evlerindeki macir hocaya ulaşmam lazım fakat adını ve tam adresini bilmiyorum lütfen yardımcı olun çok acil

Ben bakıyorum canim aaa sen hesap noma güzel bir miktar yatır ben sana gecmis gelecek harmanlarim😂
İnanmaaa kimse gaybı bilemezz.Cok biliyorlarsa kendilerine baksalarmista su işi yapacak kadar düsmeselermis

Bu macur hocanın tam yeri neresi ve adı ne acil yazabilir misiniz
Radarin oraya git. O yolun karşı tarafında sokağın içinde bahçeli bir ev. Sorarsan gosterirler . Eskiden biz öyle bulmuştuk. Niye bu kadar onu arıyorsun ki bence çok eskiden iyiydi göçmen evlerinde oturuken. 3 sene önce falan ark ile gittik o baktırdi oldukça kötü idi

Kadriye hanim var Eskişehir de form da yazarsanız çıkar zaten isim sayar bir de inci abla var istersen özelden vereyim numaralarını ikisi de benim falcim
Ben Eskisehire gittigimde evine gitmistim bazen Eskisehirde bazen Alanya da oluyor diye biliyorum.Eskisehire gittigimde cok sira vardı bekledim baya
Bana da verir misiniz memnun musunuz

Canım ben falı bıraktım arkadaşım için sordum. Telini buldu fakat gitmedi

Back