Telefon temizligi

Aynen pek saglikli değil neyse her seyde bir hayr vardir
Yağlı ciltli olmanın yararinida goruruz ins:)

Gercekten mi nasil anladiniz? Bu hastaligin ilk belirtileri neler?
Psikolojik sikintilarm oluyor ara ara
Soylediginize de yatkin olabilirim
Evden çıkarken ütüyü prizde mi unuttumlar, bir yer açıkmı kaldı ki diye eve tekrar girip bakmalar.
Sizin yaptığınız gibi telegonunuzu hep kirli sanmanız ve temiz tutma çabanız.
Ufak ufak başlayıp sonra daha çok sosyal hayatınızı mahveder hale geliyor.
Ben 4 yıldır 1 saatten uzak yola otobüs yada uzun süre içinde kapalı kalacağım yerlerde duramıyorum.Ya uçak yada özel araç kullanmak zorundayım değilse Allah korusun cenaze olsa yola çıkamam gibi.
Böyle ufak ufak şeyler oluyordu ama sonra travmatik bir nişanlılıktan sonra malesef bu duruma geldi rahatsızlığım, tedavi gördüm ama yinede bunu yenemiyorum.İlk zamanlar şehir içinde bile seyahat etmem gezmem işkence gibiydi o kısım ve çoğu kısmı geçti şükür.
Bence hafif belirtiler varken atlatın bu sorunu yardım alın aşamazsanız.
Malesef çağımızın kanser gibi önemli bir hastalığı bu.Ve en yakınlarınız bile bu yaşadıklarınızı anlamaz taki durum vahim hal alana kadar.

ekran jelatini var zaten
ben de ustume siliyorum. hoş başka ne yapcam
makinaya atacak halim yok ya

Silme taktigi ya da ne bileyim degisik urunler kullanıpta yararini gorenler vardir belki diye yazdim:)

Kirilmayan cam ekran taktirdim üstüne de jelatin taktirmistim
Ama jelatin hic ise yaramadi
Baloncuk oluyordu sürekli bende cikarttim

Silme taktigi ya da ne bileyim degisik urunler kullanıpta yararini gorenler vardir belki diye yazdim:)

Kirilmayan cam ekran taktirdim üstüne de jelatin taktirmistim
Ama jelatin hic ise yaramadi
Baloncuk oluyordu sürekli bende cikarttim
jelatini takan iyi takarsa çıkarana kadar o jelatıne bişi olmaz.
baloncuklanmaz da. takan takamamış.

üstüne silmek güzel oluyor
dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…