- 22 Temmuz 2015
- 460
- 424
-
- Konu Sahibi Kendiniarayankiz
Ekran koruyucu camınız yok mu?
Üstüme siliyorum çıkıyo
Bırak kirlensin takıntı yapma.
Ellerin çok terliyorsa telefonlarda dokunmatik ondan oluyordur belki
sürekli dokunduğun için kirleniyor haliyle :) benimkide öyle gün boyu siliyorum artık napim
Anksiyete niz var sanırım, ama bunu yenmeye çalışın ufak ufak görünen şeyler bu hastalığı tetikliyor.Yok surekli terlemez çünkü çok sık yikarim:)
Takıntı yaptigim doğrudur::))
bu gözlüklerin yanında verilen bezler var ya onunla canım hafif ıslatıp siliyorum sonrada onunla kuruluyorum ben :)Gün boyu neyle siliyorsunuz:)
Hepimizinki kirleniyor ama benimki daha çok kirleniyor. Seni anlıyorum o yüzden. Sanırım ciltteki yağ oranıyla alakalı. Eşimin telefonu bütün gün kirlenmezken benimki çok fena oluyor. Arada görünce kaç gündür silmiyorsun bunu diyor.
Tekno marketlerde satılan elektronik cihaz temizleyiciler var. Biz onları kullanıyoruz evdeki her şey için. Çantaya da ufak boylardan bir tane atıyorum. Bir şişe aylarca gidiyor.
Bende bunu kullaniyorm
Önce ekrani siliyorum daha sonra bu temizleyiciyi sürüp siliyorum
Sonra tekrar siliyorum
Anca temizleniyor
1saat sonra ayni terane
Sanirim dediginiz gibi
Ciltteki yağ oraniyla alakali bır durum
Benim cildim yaglidir
Babamin ki kuru onunkiside fazla kirlenmez ama benimkisi aninda kirlenir
Elimide yikarim sık sık:)
Yag oranini azaltmak için ne yapabilrm:)
İşe yariyor mu?::))Ben camsille siliyorum
Gercekten mi nasil anladiniz? Bu hastaligin ilk belirtileri neler?Anksiyete niz var sanırım, ama bunu yenmeye çalışın ufak ufak görünen şeyler bu hastalığı tetikliyor.
bu gözlüklerin yanında verilen bezler var ya onunla canım hafif ıslatıp siliyorum sonrada onunla kuruluyorum ben :)