Denedim ama bir sonuç alamadım. Benim de orada numaram ekli ama "sadece ben" şeklinde ayarladığım için kendi numaramı yazınca hesabım çıkmıyor. Belki bu kişi de öyle bir ayarlama yapmıştır.Fbook arama bölümüne direk numarayı yaz.
evet arkadaşın yazdığı gibiFbook arama bölümüne direk numarayı yaz.
Numara varken ve numarayı telefondan sildikten sonra kişiler listemde herhangi bir eksilme yaşanmadı. Bunun işe yaraması için hesaptan çıkıp tekrar girmek gerekir mi acaba?Instagram için de numarayı rehberine ekledikten sonra kendi hesabından rehberini bağlarsan çıkar, tabii instagramı varsa.
O zaman kaydetmemiş olması muhtemel. Teşekkür ederim.evet arkadaşın yazdığı gibi
ama o kişi de telefon nosunu kaydettiyse face ye çıkıyor
Denedim ama bir sonuç alamadım. Benim de orada numaram ekli ama "sadece ben" şeklinde ayarladığım için kendi numaramı yazınca hesabım çıkmıyor. Belki bu kişi de öyle bir ayarlama yapmıştır.
Numara varken bakmış mıydın onun hesabı çıktı mı diye? Belki de instagramını numarasına bağlamamıştır o yüzden eklesen de silsen de bir değişiklik olmamıştır. Ad soyadını biliyorsan ve ortak arkadaşın varsa oralardan bulmayı dene derim.Numara varken ve numarayı telefondan sildikten sonra kişiler listemde herhangi bir eksilme yaşanmadı. Bunun işe yaraması için hesaptan çıkıp tekrar girmek gerekir mi acaba?
Gizli profile erişebilirim, o kısım kolay aslında. Tanımak derken tabii ki sosyal medyada herkes sadece istediği yönlerini gösteriyor ama benimki daha çok ne öğrensem kârdır mantığı. Kafamda belli bir profil oluşturmalıyım ki olası bir iletişimde adımlarımı ona göre atabileyim. Benim hesaplarım açık, soyadımı ve nasıl bir insan olduğumu az çok biliyor vs. şu an benden bir tık ileride ve bu moralimi bozuyor.hesabını bulsan da profili gizlidir büyük ihtimalle.
açık dahi olsa tanımak için bi gösterge olur mu bilemedim.
Denedim ama bir şey bulamadım, sanırım numarasını hesaplarına eklememiş ya da direkt bu uygulamaları kullanmıyor. Öneri için teşekkür ederim.eğer telefon numarasını tanımladıysa bulabilirsin
yoksa telefon numarası ile bulamazsınız
f.book arama kısmına telefon numarasını yazıp aratın tanımladıysa
intagramda telefon ile bulabilirsiniz
Tek ortak noktamız bu durumu bana söyleyen kişi aslında, soyadını da bilmiyorum o yüzden durum bu kadar çıkmazda. Bir de kendi ismiyle hesap göremeyince belki fake'i vardır diye düşünüp ekle/çıkar yaptım ama sonuç alamadım. Hesabı olmayabilir ya da numarasını eklememiştir diye düşünüyorum.Numara varken bakmış mıydın onun hesabı çıktı mı diye? Belki de instagramını numarasına bağlamamıştır o yüzden eklesen de silsen de bir değişiklik olmamıştır. Ad soyadını biliyorsan ve ortak arkadaşın varsa oralardan bulmayı dene derim.
Bunu yaparsam ve hesabı varsa bildirim gitmez mi hesabınıza giriş yapılmaya çalışıldı şeklinde?Şöyle yapın. Facebook ana sayfasının giriş kısmında, kullanıcı adı kısmına telefon numarasını yazın. Şifremi unuttum diyin. Belki o şekilde çıkar...
En azından o numaraya kayıtlı bir hesap var mı onu anlamış olursunuz.
Denedim ama bir şey bulamadım, sanırım numarasını hesaplarına eklememiş ya da direkt bu uygulamaları kullanmıyor. Öneri için teşekkür ederim.
Hiçbir uygulamada çıkmadı. Ya numarasını eklemedi ya ekledi ama sadece kendisi görebileceği şekilde ayarladı ya da hesabı yok. Yanıtınız için teşekkür ederim.Direk baglantılarda çıkıyor Facebook ve instagram. Birşey yapmana gerek yok. Messengerdan da Facebook adresi çıkıyor
Bunu yaparsam ve hesabı varsa bildirim gitmez mi hesabınıza giriş yapılmaya çalışıldı şeklinde?
Ne yazık ki ortak arkadaşımız da yok. O kadar alakasız bir yerden ki. Okuduğu üniversite ile bölümünü de biliyorum ve bununla alakalı gruplara bakıyorum ama çok vakit alıyor.ortak arkadaşlarınızın listelerine bakın
onların profilinde gezinirken önerilere çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?