• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

telefon numarasından sosyal medya hesaplarını bulmak

Hayır ilk gösterdiğinde bildiğim gitmiyor.
Sadece şifre sms gönder (telefon numarası kayıtlıysa)
ya da mail adresinden gönder yazar.

İkisinden birini seçerseniz şifre gider. Ya maile ya cep telefonuna.

Şimdi denedim tekrar. Böyle oldu. Zaten mail de gitse telefona şifre de gitse bunu yapan kişi ile alakalı birşey gitmez karşı tarafa. Sadece şifre alır.

şöyle çıkar: ...... kodunu kullanarak facebook şifreni yenileyebilirsin. şeklinde. O da eğer sonuna kadar giderseniz eğer bu kısım çıkar. Biraz karışık oldu ama umarım anlatabilmişimdir. :)
Gayet ne anlatabilmişsiniz :) Sanırım bahsettiğim şekilde bildirim hesaba giriş yapılırsa gidiyor. O da şu şu konumdan şu IP adresinden hesabınıza giriş yapıldı şeklinde. Yardımcı olmak adına denemeniz mahcup etti, çok teşekkür ederim.

Gayet ne anlatabilmişsiniz :) Sanırım bahsettiğim şekilde bildirim hesaba giriş yapılırsa gidiyor. O da şu şu konumdan şu IP adresinden hesabınıza giriş yapıldı şeklinde. Yardımcı olmak adına denemeniz mahcup etti, çok teşekkür ederim.

Değişik ip adresinden girerseniz ve de şifreyle giriş yaparsanız tabii ki ip adresi bildirimi gider büyük ihtimalle. Kendi adresimden bana bile geliyor değişik ip adresinden girersem :) Ama sadece şifremi unuttum derseniz o numaraya ait hesap var mı onu görürsünüz, onun bildirimi de zaten gitmez karşı tarafa. Şifre istemediğiniz sürece... Ayrıca yazdığım şeylerden dolayı tabii ki sizi zor duruma düşürmemek için önce kendim denedim emin olmak adına... Rica ederim. :)

Back
X