- 10 Kasım 2012
- 416
- 69
- 123
- Konu Sahibi Nazli gelin
-
Benim aldığım dönemde A8 daha çıkmadığı için A7 aldım.Gayette memnunumSizde
Sizde a 7 varmış zaten şimdi farkettim :) a serisi samsungun en üst seri telefonlarının (s6,note) bir altı gibi düşünün. Orta üst seviye gibi. Diğer e ve j serileri daha alt. A7 biraz kavisli geldi bana,birde takınca vazgeçmem ondan a8 ama gönül edge Plus diyor, cuzdan verme okadar diyor
Iphone 6S 2 aydır kullanıyorum çok memnunum tabiki yıllardır bi ıphone kullanıcısı olarak pahalı ama hakettiğini düşünüyorum satılırken değeri en az düşen telefon ayrıcaKizlar biliyorum buda dert degil ama telefon almayi dusunuyorum ama bi turlu karar veremiyorum kafayi yiycem artik sizin akilli telefonlafin markasi ne ve ne kadar zamandir kullaniyorsunuz memnunmusunuz fikir verin bana
Aynen bisey olursa satarim baska alirim napiyim :)Birde arkadaşların dediği gibi iPhone larda satılınca değer kaybı çok olmuyor
Benim simdiki telefonum samsung gecen yil aldim bi suru para verdim biraz vakot gectikten sonra onlarda donma oluyorSamsung ustune tel.tablet tanimam tas gibi saglamlar hic bisey olmuyor
İphone 3 ilk çıktığından beri sırasıyla diğer serilerini alıp kullanıyorum, bir ara blackberry kullanayım dedim aman Allah'ım inanılmaz kötü bir telefon. Şuan iphone 6s kullanıyorum bütçene uyarsa bence iphone dan şaşma derim.Kizlar biliyorum buda dert degil ama telefon almayi dusunuyorum ama bi turlu karar veremiyorum kafayi yiycem artik sizin akilli telefonlafin markasi ne ve ne kadar zamandir kullaniyorsunuz memnunmusunuz fikir verin bana
Alacaksan iphone 5s al bence. 6yi kimse begenmiyor zaten. Bir de 2 yil icinde herhangi bir sorunda veriyorsun aldigin yere sana yenisi geliyor.
6 yı neden kimse beğenmiyor.. bizim de alma düşüncemiz vardı merak ettim. boşa gitmesin bari onca para..
Ben 1 senedir 6 kullanıyorum.
Gayet de memnunum.
Ben de şimdi ortaya atsam "samsungu kimse beğenmiyor zaten" diye
Neye dayanarak dedin demez misiniz?
Bana kalırsa beğenilmeyen en önemli kısmı fiyatıdır.
Takılmayın ortada dolaşan ispatsız sözlere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?