Telefon markasi

Benim aldığım dönemde A8 daha çıkmadığı için A7 aldım.Gayette memnunum Ama ablam çok sık telefon bozduğu için uygun fiyatlı sadece donma sorunu yaşamayacağı bi telefon arıyoruz.

Vestel diyorum ne de olsa yerli mali HTC olabilir dayanıklı bir telefon markası. LG son zamanlarda patlama yasası sarj uzun süre dayanıyor diye duydum. SAMSUNG onlarca uygun fiyatlı ve ortanin bir tık üstünde telefon modeli var. NOKIA akıllı telefon hiç düşünme derim. IPHONE ise eğer durumun iyi ise biraz daha elindeki telefonla idare et IPHONE 7 eli kulağında ne de olsa onu alırsın

Kizlar biliyorum buda dert degil ama telefon almayi dusunuyorum ama bi turlu karar veremiyorum kafayi yiycem artik sizin akilli telefonlafin markasi ne ve ne kadar zamandir kullaniyorsunuz memnunmusunuz fikir verin bana
Iphone 6S 2 aydır kullanıyorum çok memnunum tabiki yıllardır bi ıphone kullanıcısı olarak pahalı ama hakettiğini düşünüyorum satılırken değeri en az düşen telefon ayrıca

Samsung'un Note serisi hariç hiiiç beğenmiyorum.Bulaşma derim.
Ben de telefon alacağım LG almayı düşünüyorum.
Anneme 2'sini aldık çok memnun.Ekranı küçük geliyor şimdi anneme :))
Ben de 3'ünü almayı düşünüyorum.

Şuan iPhone 6 Plus kullanıyorum şarjı iyi dayanıyor bana göre eksi bir tarafı yok ben çok memnunum bir önceki iPhone 6 ydı çantamda ıslak mendilin suyu sızmış üzerine bunun üzerine sesi kendi kendine sürekli kısıyordu hemen apple'a götürdüm yenisiyle değiştirdiler tabi su girdiğini anlamadılar yoksa garanti dışı kalırdı :) neyse bende yenisini satıp plus ı aldım nette çok vakit geçirdiğim için bu daha iyi oldu iPhone un tüm modelleri iyi bu arada bunlardan önce iPhone 5 vardı bende piknik alanında güçlü bir akarsuyun içine düştü 10 15 dk bulana kadar geçti çıkardığımda hala çalışıyordu hemen kapatıp pirinçte beklettim iki gün sonrasında sorunsuz bir yıl daha kullandım bir ara Samsung note 2 kullandım oda iyiydi ama r iPhone olamaz bana göre amaaan ne uzun yazmışım böyle :)

Birde arkadaşların dediği gibi iPhone larda satılınca değer kaybı çok olmuyor

Sansina belki ama benimkilerde birsuru oyun yuklu sarzda kullaniyorum sikayetim yok ve genelde uc tane kizimda surekli oynarlar para vericeksin iyi dusun tabiki

Android telefon alacaksanız kaç güncelleme alıp almayacağına bakın. Malum artık cihaz kalitesi kadar güncelleme alması da önemli, yazılım alıyoruz neticede. Düşük Ram li telefon almayın, zaten sistem bir kısmını kendi kullanıyor, bir iki program sonra kasılmalar başlamasın. Birde fotoğraf kalitesini anlamak için farklı marka telefonlarla aynı ortamda çekilmiş fotoğrafların aynı bilgisayarda görüntüsüne bakın. Mesela smsung ekran kadrajı daha canlı netti, sony daha pasteldi ancak ona kanıp sony den vazgeçmedim. Açıkara farkla fotoğraf kalitesi ortada.

Kizlar biliyorum buda dert degil ama telefon almayi dusunuyorum ama bi turlu karar veremiyorum kafayi yiycem artik sizin akilli telefonlafin markasi ne ve ne kadar zamandir kullaniyorsunuz memnunmusunuz fikir verin bana
İphone 3 ilk çıktığından beri sırasıyla diğer serilerini alıp kullanıyorum, bir ara blackberry kullanayım dedim aman Allah'ım inanılmaz kötü bir telefon. Şuan iphone 6s kullanıyorum bütçene uyarsa bence iphone dan şaşma derim.

1 senedir lg g3 kullanıyorum daha öncede g2 kullanıyordum. Görüntülü konuşma olmaması sıkıntı onun haricinde ses,kamera,dokunmatik ekran kalitesinden çok memnunum.

Alacaksan iphone 5s al bence. 6yi kimse begenmiyor zaten. Bir de 2 yil icinde herhangi bir sorunda veriyorsun aldigin yere sana yenisi geliyor.

6 yı neden kimse beğenmiyor.. bizim de alma düşüncemiz vardı merak ettim. boşa gitmesin bari onca para..

6 yı neden kimse beğenmiyor.. bizim de alma düşüncemiz vardı merak ettim. boşa gitmesin bari onca para..

Ben 1 senedir 6 kullanıyorum.
Gayet de memnunum.

Ben de şimdi ortaya atsam "samsungu kimse beğenmiyor zaten" diye
Neye dayanarak dedin demez misiniz?

Bana kalırsa beğenilmeyen en önemli kısmı fiyatıdır.
Takılmayın ortada dolaşan ispatsız sözlere...

tabi olabilir. mesela ben samsung s5 kullanıyorum çok çok memnunum.
eşimin s4 çok kötü. sinir ediyor beni..
şimdi ıpone 6s almayı düşünüyor eşim. o yüzden merak ettim.. saolun bir de yerinde görürüz içimize sinerse alırız. zira telefonların fiyatı bir maaş kadar..

Ben Iphone 5s kullaniyorum..
Telefondan cok cok memnun olmak tam olarak neye gore oluyor bilemicem de gayet isimi goruyor cok guzel bir sekilde.
Sarji girdigim uygulamalara gore degisiyor surekli hayday aciyorsam cabuk bitiyor mesela..
Boyut olarak memnunum kucuk ellerim var, benden bir tik buyuk elliler tam kavriyor teli, atalarina gore ince uzun bir tel(sonrakiler daha uzun tabi)..
Sevgilimde 6plus var biraz buyuk bir telefon mesela ben rahat edemem o telefonla..
Onun haricinde iphonelarin hepsinin menusu cok basit alismasi cok kolay..
Kamera olarak kiyaslayamyorum baska telefonlarin kameralarini bilmiyorum cunku sadece sunu diyim on kamera arka kameradan daha kotu foto cekiyor...
Birde cok sevdigim bir ozellik Facetime olmasi, cok cok cok guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…