Ben de zorla kendimi inandırmaya çalışıyorum yoksa aksini yaparsam bol bol tartışırız. Ki bunu da istemiyorumKadın yada erkek ne farkeder ?
Kilometreleri yakınlaştırırken, hattın diğer ucunda da sevdiğin varken telefon özürlü olmak bana pek inandırıci gelmedi.
Ya bahane, bahane
Ve palavra palavra
Telefon kullanmayı sevmiyormuş, hıhı... tabi.
ilk mesajı sen atarsan aramadı diye ararsan daha çok beklersin. Arama sorma msj atma bak nasıl da telefonu sevmeye başlıyor. Evliyim 2 çocuğumuz var hala o aramadan aramam. A-R-A-Y-A-C-A-K . 2 gün cvp verme msj atma arayınca açma. 2 gün sonra cevap ver. Sorarsa niye açmadın aramadın diye telefonu sevmiyorum sadece sana değil aileme arkadaşlarıma da böyleyim de.
Deme öyle yaaBkz: başkasıyla konuşan erkek.
Ben de zorla kendimi inandırmaya çalışıyorum yoksa aksini yaparsam bol bol tartışırız. Ki bunu da istemiyorum
Valla bu devirde "telefon kullanmayı sevmiyorum" dan daha saçma bi taktik Yok heraldeböyle saçma sapan taktiklerle ilişki yürütmekte istemiyorum ama bu çocuk zorla beni buna itecek
Orası öyle malesef ama teşekkür ederim yine deYaşadıklarımdan öğrendiğim bir şey var: İlgili erkek ilgileniyor, ilgisiz erkek bahane üretiyor. Bol şans ilişkinde
Geldiğinde muhtemelen o telefonu yediricem kendisine kurtarmış olucam onu telefon gibi bi yüktenTelefon kullanmayı sevmiyorsa atsın çöpe, posta güverciniyle haberleşir istedikleriyle.
Eski sevgilim zaten tanıyorum kendisini10 saat fark var dünyanın öbür ucunda yaşayan biriyle ilişki yaşayamazsın zaten. Yeni başlamış zaten önceden tanısan hadi neyse. Uzun mesafe ilişkileri önceden tanışıklık ya da ilişki süreci olmadığı müddetçe yürümez...