- 7 Nisan 2010
- 4.982
- 4.794
- 373
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Herşey dış görünüş değil. Eğer o da senin gibi düşünüyorsa açık halini beğenip, kapalı halini istemeyebilir.Bende anlam veremedim nasil yaptim o hatayi.. Pismanim.. Ama gecti.. Cok sevdim ve kendisi cok yakisikli biri oldugu icin gözüm karardi.. Hatamin farkindayim o yüzden ayrilmak istedim ya
Yok utanmiyorum.. Ama yakismiyo bana pek ama acilmayi asla dúsünmem.. Hislerime kapildim
Yok utanmiyorum.. Ama yakismiyo bana pek ama acilmayi asla dúsünmem.. Hislerime kapildim
açılmayı düşünmüyorsun ama onun yanına gıderken açıldın...utanmıyorsun ama sakladıgın şey çokYok utanmiyorum.. Ama yakismiyo bana pek ama acilmayi asla dúsünmem.. Hislerime kapildim
girme bunalıma falan kapalı bir şekilde git yanına ben böyleim artık de olmuyorsa çeksin gitsin tek çözüm de budur yaniBasligima bakarsaniz agir hata diye kendim yazdim zaten.. Farkindayim elestirilere cevp vermekten konumu unuttum güya cözüm ariyiruz.. Kimse de demiyoki bi cikar yol bi fikir verelim cesaretlendirelim.. Ya insan daha feci bunalima giriyo ya sizin gibi cevap veren insanlarla
Bana yakışmıyo da ne demek ya kapanırken yakışıp yakışmamasına mı bakıyosun. Ne anlamı var o zamn bunun. Aç saçını başını o zaman. Bişe olduğu zaman bu kapalılar die başlıyolar cümleye. Niye diğer kapalı insanlarında adını kirletiyosun....Yok utanmiyorum.. Ama yakismiyo bana pek ama acilmayi asla dúsünmem.. Hislerime kapildim
bari kapalıyım demeyin lütfen allah için kapalı olsanız kimin yanına giderseniz gidin acılmazsınız ve bunlardan utanıp saklamazsın herkes inandığı gibi yasar bunun için sizi terketcekse zaten arada bi sevgi yokturMeraba arkadaslar.. Eski konularimdada mevcut ama özet geceyim.. Yaklasik bi sene önce bi tl programinda ayni sehirde oturdugum biri ile tanistim.. Konustuk con etkilendim.. Baslarda o pek takmadi ama bi sekilde kendimi sevdirdim.. Benden yasca kücúktü.. Sakladim bi dönem konustuk ve sonra itiraf ettim.. Kizdi ama affetti.. Bulustuk görüstük ardindan devam etti.. Sonra tanidikca dahada baglandim zaten seviyodum dahada cok sevdim.. oda karsilik verdi.. Bi kac kez ayrilmayi denedim ama o hep bana mesaj atti ve dayanamadim geri dönüs yaptim mesajlarina.. Nedenmi ayrilmak istedim ?? Cünkü sakladigim tek sey yasim degildi.. Onlar biraz modern bi aile ve biz onlarla cok farkliyiz aile olarak onlar cok rahat. Bende buna dayanarak hislerime kapilip yanina biraz rahat giyinerek gittim yani acik gittim.. Halbuki kapaliyim.. Simdi devam ediyo iliski bana tek ileriye dönük ciddi bi laf etmedigi icin bende gercegi aciklamadim..ama aile olarak uyusmuyoruz bu bi gercek.. Ayrilmalimiyim yoksa gercegi anlatip onun beni birakmasinimi bekleyeyim ????((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?