- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
Ne demek canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama canım kız iş yerine mecburi açık gidiyorE acilmissin ki zatenkendine saygisizlik etmissin. Vicdanin rahat mi merak ettim dogrusu. Ya acil ya kapan oyuncak etme. O cocuktan da ayril madem durum boyleyse
İyimisama canım kız iş yerine mecburi açık gidiyor
cesareti de burdan alıyor...yalnış mı ?çookkk
ama daha kendi bile ikilemde bir hayat yaşıyor ayak uydurucam diye...
işte...ne istediğini tartacak eşini işini ona göre seçecek...İyimis![]()
Kim oldugunu hatirlamali onceişte...ne istediğini tartacak eşini işini ona göre seçecek...
Yalanlarla başlayan bir ilişki,bu ilişkinin sonunu göremiyorum,aynı yalanları size erkek arkadaşınız söyleseydi hala bu ilişkiye devam edermiydiniz?Meraba arkadaslar.. Eski konularimdada mevcut ama özet geceyim.. Yaklasik bi sene önce bi tl programinda ayni sehirde oturdugum biri ile tanistim.. Konustuk con etkilendim.. Baslarda o pek takmadi ama bi sekilde kendimi sevdirdim.. Benden yasca kücúktü.. Sakladim bi dönem konustuk ve sonra itiraf ettim.. Kizdi ama affetti.. Bulustuk görüstük ardindan devam etti.. Sonra tanidikca dahada baglandim zaten seviyodum dahada cok sevdim.. oda karsilik verdi.. Bi kac kez ayrilmayi denedim ama o hep bana mesaj atti ve dayanamadim geri dönüs yaptim mesajlarina.. Nedenmi ayrilmak istedim ?? Cünkü sakladigim tek sey yasim degildi.. Onlar biraz modern bi aile ve biz onlarla cok farkliyiz aile olarak onlar cok rahat. Bende buna dayanarak hislerime kapilip yanina biraz rahat giyinerek gittim yani acik gittim.. Halbuki kapaliyim.. Simdi devam ediyo iliski bana tek ileriye dönük ciddi bi laf etmedigi icin bende gercegi aciklamadim..ama aile olarak uyusmuyoruz bu bi gercek.. Ayrilmalimiyim yoksa gercegi anlatip onun beni birakmasinimi bekleyeyim ????((((
Bakın yaşınız 27, bir erkeğin gözüne başka görünmek için açık bir şekilde gitmişsiniz. Ailenizi nasıl anlattınız sevgilinize hiç bilemiyorum. Ama bu tarz yalanları emin olun herkes söylemez... Yalan söylemedik mi? Evet, ama bunlar başımıza iş açacak şeyler değildi. Ben açık bir insanım, benimle sevgili olan birine kendimi beğendirmek için kapalı tanıtsam bu azımsanacak birşey mi? Hata der geçer misiniz?Eminim hayatinizda hic yalan söylememissinizdir siz hemde hic
Doğru söylemenin nasıl bir şey olduğunu unuttuğunuzdan herhalde burada size doğru söyleyenlere verdiğiniz aşırı tepkiler.. Bay doğru, bayan yanlış.![]()
Demem bakin ben zaten farkindayim.. Cözüm aramak icin actim konuyu..Bakın yaşınız 27, bir erkeğin gözüne başka görünmek için açık bir şekilde gitmişsiniz. Ailenizi nasıl anlattınız sevgilinize hiç bilemiyorum. Ama bu tarz yalanları emin olun herkes söylemez... Yalan söylemedik mi? Evet, ama bunlar başımıza iş açacak şeyler değildi. Ben açık bir insanım, benimle sevgili olan birine kendimi beğendirmek için kapalı tanıtsam bu azımsanacak birşey mi? Hata der geçer misiniz?
Hanımefendi beyaz yalanlar söylenir tamam da sizin söylediğiniz yalanlar çok ağır. Benim tepkim burada yorum yazan arkadaşlara çıkışınız haksızsınız üstüne daha da haksız konuma düşüyorsunuz. Kimseyi rencide etmiyoruz, bu şekilde yorumlamayın.Bi aska kapildim hata ettim diyorum bazi seyleri sakladim.. Dogru söylemeyi neden unutayim.. Siz zaten hic yalan söylemiyosunuzdur eminim. Derdimizi actik beraber cözüm bulalim diyoruz pisman ediyosunuz.. Hep rencide hep rencide
Çözümü biliyorsunuz bence. Gerçek halinizle buluşup herşeyi anlatmak. Ve özür dileyip ayrılmak...Demem bakin ben zaten farkindayim.. Cözüm aramak icin actim konuyu..
Basligima bakarsaniz agir hata diye kendim yazdim zaten.. Farkindayim elestirilere cevp vermekten konumu unuttum güya cözüm ariyiruz.. Kimse de demiyoki bi cikar yol bi fikir verelim cesaretlendirelim.. Ya insan daha feci bunalima giriyo ya sizin gibi cevap veren insanlarlaHanımefendi beyaz yalanlar söylenir tamam da sizin söylediğiniz yalanlar çok ağır. Benim tepkim burada yorum yazan arkadaşlara çıkışınız haksızsınız üstüne daha da haksız konuma düşüyorsunuz. Kimseyi rencide etmiyoruz, bu şekilde yorumlamayın.