caresizimm

Beraberiz ayrilmayi düsünmüyoruz zaten...

Zor olcak elbet, ama imkansiz degil.
Ben cok duyuyorum böyle, sünni taraf genelde biraz daha positiv bakabiliyor, ama alevi olan taraf kesin bir dille sert cikiyor, kiz vermek yada almak istemiyor (yanlis anlasilmasin kötülemek icin demiyorum)

Annesi evlenmemeniz icin elinden geleni yapcak belliki,
ama sanirim erkek arkasinda seni cok seviyor,
insallah sonunuz hayirli olur.
Simdilik cok üstüne gitme,
ama bu konuda kapanmasin, evlilik konusu rafa kaldirilmasin !

hadi her şeyi geçtim

onun aileside bi şekilde ikna oldu diyelim

ya sen o aileyle aynı evde nasıl yaşayacaksın ???

aynı evde yaşayamazsın bence böyle bi aileyle

:KK20:

Son düzenleme:
Bende ooyle düsünüyorum... Ya unutulmaz diye bisey yok unutulur bi 5 yil sonra hersey gecer ama söyle bisey de var bunlar her istedikleri olmadigin da ya da her sinirlendiklerin de bana agzina geleni sayacak bende salak gibi oturacakmiyim aceba diyorum.. Bunlardan cok korkuyorum ailem gibi görmeye ugrasiyorum ama herseyi alt üst ediyolar... Ben evlenmeden napip edip ayri ev konusuna ikna etmem lazim ama suan biraz rahat birakiyorum sevgilim cok zor bi durun da ben hadi aliskinim evde böyle kavga gürültüye ama o cok kirgin hem aileisnin bu yüzünü gördügü icin hem beni birakamadigi ailesini üzdügü icin ona yardimci olmak icn suan suusuyorum sadece hic bisey soylememeye calisiyorum

Sevgilindemi ayni ev konusuna sicak bakiyor ??
Eger öyleyse, hic huzurunuz olmiyacak gibi görünüyor

Ailesine alismam gerekiyormus birbirimizi cok yanlis anlamisiz o yüzden bir kac yil diyo sonra da yakinlarin da hatta yan yana bi ev istiyo bense dünyanin öbür ucuna gitmek istiyorum artik positiv olamiyorum ki

X