- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
- Konu Sahibi Yanlizzzzzz
-
Bir erkek sana 2 ayda ciddi zemin sunmuyorsa, ondan kacBi senelik bi iliski yeni.. Belkide haklisinizdir bilemedim..
Teldeki kisiler derken ?? Faceye benzer bi programda tanistik ve kendisi memleketlim .. Kücük bi yerde yasiyoruz.. Yani tanismamizda bi gariplik yok yanlis anlamayin.. Face twitter gibi bisi
Yanlış anlaşmış olabilirim..
Ben hani arkadaşlık hattı gibi düşündümde öyle mi bişey mi ?
Hayir hayir asla degil adini söylemem sakincalidir diye belki söylemedim face gibi bisi
Iste onu soruyorum ya.. Anlatim omu direk bitirsin yoksa benmi bitireyimBir erkek sana 2 ayda ciddi zemin sunmuyorsa, ondan kac
Zaten cok yalan soyledigin icin sana guvenmiyodur. Yas buyuk yalan. Kapaliligini da duysa direkt bitirir
Meraba arkadaslar.. Eski konularimdada mevcut ama özet geceyim.. Yaklasik bi sene önce bi tl programinda ayni sehirde oturdugum biri ile tanistim.. Konustuk con etkilendim.. Baslarda o pek takmadi ama bi sekilde kendimi sevdirdim.. Benden yasca kücúktü.. Sakladim bi dönem konustuk ve sonra itiraf ettim.. Kizdi ama affetti.. Bulustuk görüstük ardindan devam etti.. Sonra tanidikca dahada baglandim zaten seviyodum dahada cok sevdim.. oda karsilik verdi.. Bi kac kez ayrilmayi denedim ama o hep bana mesaj atti ve dayanamadim geri dönüs yaptim mesajlarina.. Nedenmi ayrilmak istedim ?? Cünkü sakladigim tek sey yasim degildi.. Onlar biraz modern bi aile ve biz onlarla cok farkliyiz aile olarak onlar cok rahat. Bende buna dayanarak hislerime kapilip yanina biraz rahat giyinerek gittim yani acik gittim.. Halbuki kapaliyim.. Simdi devam ediyo iliski bana tek ileriye dönük ciddi bi laf etmedigi icin bende gercegi aciklamadim..ama aile olarak uyusmuyoruz bu bi gercek.. Ayrilmalimiyim yoksa gercegi anlatip onun beni birakmasinimi bekleyeyim ????((((
Meraba arkadaslar.. Eski konularimdada mevcut ama özet geceyim.. Yaklasik bi sene önce bi tl programinda ayni sehirde oturdugum biri ile tanistim.. Konustuk con etkilendim.. Baslarda o pek takmadi ama bi sekilde kendimi sevdirdim.. Benden yasca kücúktü.. Sakladim bi dönem konustuk ve sonra itiraf ettim.. Kizdi ama affetti.. Bulustuk görüstük ardindan devam etti.. Sonra tanidikca dahada baglandim zaten seviyodum dahada cok sevdim.. oda karsilik verdi.. Bi kac kez ayrilmayi denedim ama o hep bana mesaj atti ve dayanamadim geri dönüs yaptim mesajlarina.. Nedenmi ayrilmak istedim ?? Cünkü sakladigim tek sey yasim degildi.. Onlar biraz modern bi aile ve biz onlarla cok farkliyiz aile olarak onlar cok rahat. Bende buna dayanarak hislerime kapilip yanina biraz rahat giyinerek gittim yani acik gittim.. Halbuki kapaliyim.. Simdi devam ediyo iliski bana tek ileriye dönük ciddi bi laf etmedigi icin bende gercegi aciklamadim..ama aile olarak uyusmuyoruz bu bi gercek.. Ayrilmalimiyim yoksa gercegi anlatip onun beni birakmasinimi bekleyeyim ????((((
Aynen..bi daha yapmam böyle hata zaten bi daha sevmem bu kadarda eminimKapalı biri, başka biri için açılması..yanına açık gitmek yakışmıyor..
Çok büyük bi yalan bence...
Hayırlısı olsun hakkında ama bida kimseye yalan söyleme..
Seni seven olduğun gibi sevsin :)
Ben olsam soylemeden bitiririm hic degilse yalanciligin katmerlenmezIste onu soruyorum ya.. Anlatim omu direk bitirsin yoksa benmi bitireyim
Ben olsam soylemeden bitiririm hic degilse yalanciligin katmerlenmez
Ama senin tercihin senin hayatin
Aynen..bi daha yapmam böyle hata zaten bi daha sevmem bu kadarda eminim
Allah allah yalan soyleyene yalanci denir hanim kardesim ne yaparsan yap hata sana yardimci olandaKirici olmadan lütfen.. Yalanciligin falan.... Daha düzgün yazin lütfen
Iste benim gecen gun bahsettigim ve hic saygi duymadigim sozde kapalilardansin sen.
Eminim hayatinizda hic yalan söylememissinizdir siz hemde hicAllah allah yalan soyleyene yalanci denir hanim kardesim ne yaparsan yap hata sana yardimci olanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?