Telde baslayan ask.. Ve agir hatalar..

Yanlizzzzzz

Olmasada olurmuş
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2013
1.081
222
123
Meraba arkadaslar.. Eski konularimdada mevcut ama özet geceyim.. Yaklasik bi sene önce bi tl programinda ayni sehirde oturdugum biri ile tanistim.. Konustuk con etkilendim.. Baslarda o pek takmadi ama bi sekilde kendimi sevdirdim.. Benden yasca kücúktü.. Sakladim bi dönem konustuk ve sonra itiraf ettim.. Kizdi ama affetti.. Bulustuk görüstük ardindan devam etti.. Sonra tanidikca dahada baglandim zaten seviyodum dahada cok sevdim.. oda karsilik verdi.. Bi kac kez ayrilmayi denedim ama o hep bana mesaj atti ve dayanamadim geri dönüs yaptim mesajlarina.. Nedenmi ayrilmak istedim ?? Cünkü sakladigim tek sey yasim degildi.. Onlar biraz modern bi aile ve biz onlarla cok farkliyiz aile olarak onlar cok rahat. Bende buna dayanarak hislerime kapilip yanina biraz rahat giyinerek gittim yani acik gittim.. Halbuki kapaliyim.. Simdi devam ediyo iliski bana tek ileriye dönük ciddi bi laf etmedigi icin bende gercegi aciklamadim..ama aile olarak uyusmuyoruz bu bi gercek.. Ayrilmalimiyim yoksa gercegi anlatip onun beni birakmasinimi bekleyeyim ???? ((((

Bence ona gerçekleri anlat ve düşüncelerini öğren sonra onun konuşmalarına göre bi karar verirsin.Ama aile yapıları farklı olunca çok zorluklar olabiliyor

Yalanlarla başlamışsın ilişkiye..Üstüne bir de aşık olmuşsun.Sana da yazık, kandırılan o adama da yazık..Ayrıca biriyle buluşmaya giderken açılmana, normalde kapanmana bir anlam veremedim..Kimi kandırıyorsun ? Kendini mi, aileni mi, Allah'ı mı ? Ne yazıkki böyle başlamış bir ilişkide bir gelecek göremiyorum..Yine de iyi şanslar diliyorum yolun açık olsun.

Yok utanmiyorum.. Ama yakismiyo bana pek ama acilmayi asla dúsünmem.. Hislerime kapildim

Kapalı ya da açık olmak senin tercihin ama benim bildiğim insanlar inançları gereği kapanıyorlar. Sen bir erkekle buluşmaya sırf erkeğin ailesi öyle diye açılıp gidiyorsan demek ki kapalı olmakta samimi değilsin. Gerçekten samimi olsaydın, yüreğinden içinden gelerek kapansaydın böyle bir şey kimse için yapmazdın. O yüzden önce bu konuda kendin ne hissediyorsun ona bak. Kendi kalbine kulak ver. Eğer ben gerçekten kapalı olmak istiyorum diyorsan en kısa zamanda gerçeği söyle. Zaten seni olduğun gibi kabul etmeyecek biriyle ne işin var. Bu arada bunları sana hiç de kapalı olmayan bir kadın yazıyor bilesin.

Bende anlam veremedim nasil yaptim o hatayi.. Pismanim.. Ama gecti.. Cok sevdim ve kendisi cok yakisikli biri oldugu icin gözüm karardi.. Hatamin farkindayim o yüzden ayrilmak istedim ya

Bence gerçeği anlat seviyosa acik kapalı ne fark ediyo sevginin tarzi olmaz sevgi sevgidir :)

Bende anlam veremedim nasil yaptim o hatayi.. Pismanim.. Ama gecti.. Cok sevdim ve kendisi cok yakisikli biri oldugu icin gözüm karardi.. Hatamin farkindayim o yüzden ayrilmak istedim ya

Bir neden belirtmeden ayrılmak istemişsin sanırım.Adam da mesaj atmış doğal olarak yine barışmışsınız.Doğru anlamış mıyım ? Nedensiz ayrılmak istemene adam tabi ki karşı çıkar.
Gerçekleri söyle de tepkisini, seni seven insanı asıl o zaman gör derim ben...

Tesekkur ederim cevabiniz icin.. Kapaliyim ve asla acilmam..dedim ya ilk defa böyle bi ask yasadim ve kendisi benden kücük oldugu ve cok yakisikli oldugu icin hislerime kapildim.. Bi kerecik bisi olmaz deyip bende seytana uydum..basta bende ciddi düsünmedim nasilsa beni begenmez diye ondan yaptim bu hatayi.. Ama ters tepti sevdik birbirimizi

Yaşa bişey demem
Kapalısınız..
Teldeki kişilerle konuşuyosunuz.. Bu nasıl bi çelişki..
Neyse..
Yanına açık gidiyosunuz.. Buda çok garip..
Kapalılık kendini sakınmakken, yani vucut hatlarını siz açılıp gidiyosunuz, benliğinizden ayrılıp gidiyosunuz yanına
Niye??
Kendini kabul ettirmek için..

Bence doğruları söyleyin..
Ama ayrılığa da hazırla kendini..

Yok aramizda bi kac baska sorun vardi onlari bahane ettim.. Sebebsiz degildi..

Teldeki kisiler derken ?? Faceye benzer bi programda tanistik ve kendisi memleketlim .. Kücük bi yerde yasiyoruz.. Yani tanismamizda bi gariplik yok yanlis anlamayin.. Face twitter gibi bisi

Yok aramizda bi kac baska sorun vardi onlari bahane ettim.. Sebebsiz degildi..
Sebepsiz değildi ama sizin için ana neden de değildi.Sizin için ana nedenler bu bahsettiğiniz nedenler.Adam söylediğiniz nedenler ise bambaşka bence..Yaşınız kaç bilemiyorum belki benden de büyüksünüzdür ama ilişkinizi rayına oturtmanızı öneririm yoksa her geçen gün daha da bağlanıp yalan söylemeye devam edeceksiniz.Ne olacaksa şimdi olsun bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…