• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telde baslayan ask.. Ve agir hatalar..

açılıp kapanmana bir şey diyemeyeceğim.
ama tamamen yanlış bir ilişki.. yalanlar üzerine kurulu.

ne olmasını bekliyorsun?
seni sevecek alışacak, sonra sen ona tüm gerçekleri açıklayacaksın ve o seni artık çok sevdiği için senden vazgeçemeyecek????
bu sadece romanlarda olur, belki orda bile olmaz..

iki taraf için de tamamıyla zaman kaybından başka bir şey değil.

uyumsuz 2 karakter, uyumsuz aileler.. bir sonunuz yok üzülerek söylüyorum.

bir an önce kişiliğinize kavuşun. açıksanız açık, kapalıysanız kapalı hayatınıza devam edin. kendinize uygun birini arayın.

hiç bunalıma falan da girme yorumlar yüzünden bence.
ben senin yerinde olsam daha da görüşmem..
seni olduğun gibi kabul etmeyeceği çok aşikar... :KK12:
zamanını boşa harcama.. baştan üzülürsün belki ama sonra yaşanacaklarla daha çok üzülmekten iyidir..

Kapali olunca modern olunmuyor mu da 'onlar modern bense kapaliyim' diyorsun?

Sen onurunu kaybetmissin adami kaybetsen ne olacak?....

Sen kendin olmaktan vaz geçiyosun. Yapma! Nereye kadar sürecek ki yalanlar?

Başlıkta yazmışsın sen zaten ağır hatalar diye, nereden tutsan elinde kalır bu ilişki. Üzgünüm ama öyle telefon programlarından filan kız bakan bir erkek evlenmelik kız bakmıyordur oradan. O yüzden sana ileriye dönük konuşmuyordur, sen şu andan sonra yalanı tamamen çıkar hayatından. Şöyle düşün sen erkek olsan, kız sana dese ki ben kapalıyım ama sen yanlış anlama diye açık buluşuyorum seninle. Sen ne yapardın ? Bugün bu kadar önemli bir konuda taviz veren yarın nelerden vazgeçer. İlişki yaşıyorsan da kişiliğinden taviz vermemelisin, tabii ki fedakarlık yapılır, ama seninki çok başka bir şey olmuş. Daha fazla devam etme yanlışlarına...

Meraba arkadaslar.. Eski konularimdada mevcut ama özet geceyim.. Yaklasik bi sene önce bi tl programinda ayni sehirde oturdugum biri ile tanistim.. Konustuk con etkilendim.. Baslarda o pek takmadi ama bi sekilde kendimi sevdirdim.. Benden yasca kücúktü.. Sakladim bi dönem konustuk ve sonra itiraf ettim.. Kizdi ama affetti.. Bulustuk görüstük ardindan devam etti.. Sonra tanidikca dahada baglandim zaten seviyodum dahada cok sevdim.. oda karsilik verdi.. Bi kac kez ayrilmayi denedim ama o hep bana mesaj atti ve dayanamadim geri dönüs yaptim mesajlarina.. Nedenmi ayrilmak istedim ?? Cünkü sakladigim tek sey yasim degildi.. Onlar biraz modern bi aile ve biz onlarla cok farkliyiz aile olarak onlar cok rahat. Bende buna dayanarak hislerime kapilip yanina biraz rahat giyinerek gittim yani acik gittim.. Halbuki kapaliyim.. Simdi devam ediyo iliski bana tek ileriye dönük ciddi bi laf etmedigi icin bende gercegi aciklamadim..ama aile olarak uyusmuyoruz bu bi gercek.. Ayrilmalimiyim yoksa gercegi anlatip onun beni birakmasinimi bekleyeyim ???? :KK43:((((
bi arkadasım bu yasadıgına cok benzer bıse yasadı o da acık gıdıyordu yanına sonunda ıtıraf edınce cocuk terkettı ve sevgısı bıttı..hemde aılelerıde farklıydı bence bıtrmeyı dusun zaten hatalı oldugunu baslıkta da yazmıssın..

Bir kadını elde edene kadar binbir dolap çeviren erkekler vardır,onlar gibisin.
Adama önce yaşını yalan söylemişsin,sonrada yaşam tarzını.
Gerçeği açıkladığında tabii ki ayrılacaktır senden.
Kapalı olduğun için değil,yalancı olduğun için.

Back