• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telde baslayan ask.. Ve agir hatalar..

Ne olursa olsun gerçeği söylemelisiniz.... yok eğer kaybederim diye korkuyorsanız, zaten kapalı birini istemiyorsa olmayacaksa olmayacaktır yapcak bişey yok. Yalan üzerine ilişki -mutluluk olmaz.

Gerçek anlamda kapalı olsaydın asla açılmaZdın bi erkeğe kendini begendirceksin diye. Yaşın ondan büyük diye de küçüksün gibi anlatmışsın. O olmazsa olmazın mıydı senin. O yüzden mi böyle yaptın. Ne gerek vardı...

Bende anlam veremedim nasil yaptim o hatayi.. Pismanim.. Ama gecti.. Cok sevdim ve kendisi cok yakisikli biri oldugu icin gözüm karardi.. Hatamin farkindayim o yüzden ayrilmak istedim ya
Herşey dış görünüş değil. Eğer o da senin gibi düşünüyorsa açık halini beğenip, kapalı halini istemeyebilir.

Su yazindan anlasiliyor kisiligin. Kusura bakma ama kapanmak Allah icindir ve bunun bahanesi yoktur yani ask icindi korktugum icindi vs olmaz imani kuvvetli olmayan birisin ya hic takma basortuyu yada imanini guclendir

İyi geceler...
Bence buluşmaya gittiginizde fazla detay vermenize gerek yok o zamam öyleydi simdi de böyle diyerek kapalilik-aciklik mevzusunu kapatabilirsiniz zaten uzuldugunuz bir konu dolayısıyla tekrar tekrar acmanin bi manasi yok karsinizdakinin sizi konusmaya zorlayacagini da düşünmüyorum ancak sunu da unutmayin oldu da isler ilerledi yeterince uyumlu olabilecek misiniz mesela cocuklariniz kimin hayat tarzina uygun yetisecek şimdi kendinize sorma vakti acaba bu insan benim icin en doğrusu mu ?

Kapalı olduğun halde birisi için başını açmak yada açık olduğun halde buluşmaya tesettürlü gitmek bunlar çok yanlış..
Neden öyle yaptın ki? Bırak ailesi farklıysa farklı herkes bir mi olacak..
Benim sevgiliminde ona bakarsan ailesi muhafazakar hatta annesi bazen çarşaf bile giyiyor..
Birde benim aileme baktığımızda annemin başı açık gayet diz hizasında olan elbiseler giyer mayo giyip denize gider fln..
Her iki tarafta(yani ben ve sevgilim aileler değil) kimin nasıl bir hayatını olduğunu biliyoruz..

Bence direk çek konuş böyle böyle de yalnız ben utanırdım ne yalan söyliyim..
Yalan söylediğim için değil böyle saçma birşey için benliğimden vazgeçtiğim için utanırdım..
Ve bana öyle geliyor ki bu çocuğun bi tarafları çok fena havalanıcak

Kusura bakmayin.ben acigim. Ama "kapalilik yakismiyo".siz o eşarba yakisiyo musunuz peki? Asil sorun orda. Sevgilinizi gectim aynaya bakinca ne hissediyosunuz? Evden kapali cikip disarda acilmak nasil bir duygu.Ustelik Allahin bir kulu icin. Bari tam acilin da gunaha daha fazla girmeyin.siz zaten acilmaya hazirmissiniz.ne gerek var kandirmaya..

Zaten arkadaşımız yeterince pisman ...
Insanin günahı sevabi tovbesi yalniz Allah'la arasindaki bir seydir.
Insanlarin başkalarını ayiplamasi veya neyin ne kadar günah olduguna karar vermesi pek hoş değil...

Yok utanmiyorum.. Ama yakismiyo bana pek ama acilmayi asla dúsünmem.. Hislerime kapildim

Bu nasıl bir tezatliktir nasıl bir samimiyetsiz lik tir. .yazını okuyunca ailenin zoru ile tesettür tercih etmek zorunda kaldın sandım Ailene içimden kızmaya başlamıştım demek ki bir yerde hata var diye ama günahlarını almışım. .sen zaten en baştan kendi değerlerinden biri için bu kadar vazgeçiyor san bu ilişkinin sonu olmamalı daha çok kendinden odun verir sonra da üzülür sun bir de bunun adına sonra ama fedakarliklarim dersin..yok öyle bir dünya kardeşim aşk fedakarlık ister ama bu fedakarlık değil bile bile ladies olur ve bu kadar Yalanla nasıl ilerler..Şimdii bakiyorumda yok yani mantık sıfır kusura bakma ama öyle. adamla beraber olabilmek için nedir bu kendinden vazgecisin. .sen seni buna iten sebebi bir düşün önce umarım bulursun..yoksa daha çok üzülürsun. .

Konu sahibi zaten yaptiginin hata oldugunu ve pisman oldugunu belirtmis. Daha bu konuya girip arkadasi ayiplayip yerince elinize ne geciyor anlamiyorum. Konuya donersek de ben kapanmayi dusunuyorum diyerek agzini arayin bence sevgilinizin. Eger hos olmayan bi tepki verirse bitirirsiniz iliskinizi. Normalde kapali oldugunuzu ama onun yanina giderken acildiginizi soylemeniz onun gozunde kucultur sizi.

Yok utanmiyorum.. Ama yakismiyo bana pek ama acilmayi asla dúsünmem.. Hislerime kapildim

zaten açılarak gidiyormuşsun onun yanına , daha nasıl asla açılmam diyorsun...senin gibi kapalılar yüzünden gerçek kapalılar töhmet altında kalıyor... yalanlarla dolu bir ilişki, kapalımısın açıkmısın belli değil... bize neyi soruyorsun ki bunca yalandan sonra.... hala adamı oynatmaya devam et ne diyeyim yani... pehh ya ne konular açılır oldu arkadaş ...

açılmayı düşünmüyorsun ama onun yanına gıderken açıldın...utanmıyorsun ama sakladıgın şey çok
bu nasıl çelişki anlam veremedım ben :d
içinde gercekten kapanma hissi olsaydı asla açılıp gıtmezdın
kımse kımseyı kandırmasın şimdi :KK66: ve bu konuda başka şeylerın arkasına saklanmasın kımse :KK66:

En kucukten en buyuge hep yalana sarilmissin. Adam kapali bi'es istese bile eminim ki yalanci bi'es istemeyecektir.
Her seye de asik oldum demeyin ya ask saf, temiz bi'duygu abuk sabuk seyler yasayip ask deyip cikiyosunuz isin isinden.
Aciklayacaksan hakaretlere hazirlikli ol ben olsam baska bahaneyle ayrilir yoluma bakardim.

Herşeyin doğrusunu itiraf et ve ayrıl. Zaten azıcık karakter sahibiyse kendisi senden ayrılacaktır bunun sonucu olarak. Bu kadar kandırılmak da fazla. Güvenilir bir yanın yok. İnsan direk "daha kimbilir ne yalanlar söyledi ya da ilerde söyleyecek" diye düşünür zaten. Yalanclığına aşk vs gibi kalıplar buşacağına kendini görüp geliştirmeye çalış. Burda denilen herşeyi de inkar etmene şaşırmamalı. Kapalılığıyla bile barışamayıp kendini olduğu gibi kabul etmeyen insan, kötü özelliğini hiç kabul etmez. Ciddi derecede karakter sorunun olduğunu düşünüyorum. Bence buna odaklan.
Anlattığın ilişki bana gayet samimiyetsiz geldi. Ben o kişinin seni o kadar sevdiğini düşünemedim okuyunca. Sen o kişiye yaranmak için bukalemun gibi her renge girmişsin sadece. Seni sevse zaten severdi, bu kadar yalana, uğraşa gerek yok. Adam gelecekle ilgili tek kelime bile etmemiş. Tek taraflı yazıp oynuyorsun. Bu ilişki sürmez zaten.

Basligima bakarsaniz agir hata diye kendim yazdim zaten.. Farkindayim elestirilere cevp vermekten konumu unuttum güya cözüm ariyiruz.. Kimse de demiyoki bi cikar yol bi fikir verelim cesaretlendirelim.. Ya insan daha feci bunalima giriyo ya sizin gibi cevap veren insanlarla
girme bunalıma falan kapalı bir şekilde git yanına ben böyleim artık de olmuyorsa çeksin gitsin tek çözüm de budur yani :KK31::KK60:

Bana yakışmıyo da ne demek ya kapanırken yakışıp yakışmamasına mı bakıyosun. Ne anlamı var o zamn bunun. Aç saçını başını o zaman. Bişe olduğu zaman bu kapalılar die başlıyolar cümleye. Niye diğer kapalı insanlarında adını kirletiyosun....

Arkadaşım afedersin ama hakikaten anlayamadığım zihniyet bu işte. Ne için kapanıyorsunuz mesela onu bir anlatırmısın? Bir amacı var değil mi bunun. Kendini sakınmak (hem de özellikle karşı cinsten) vs vs uzayan bir liste bu. Ama sen durumunla öyle örtüşmeyen bişey yapmışsın ki ne geçerli bir açıklaması olabilir ne mantığı?. Kendini sakınmak için kapatığın başını, tam tersine kendini beğendirmek için açıp gitmişsin onun yanına. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyeceğim haliyle..
Eleştirilecek çok şey var da kafamın en almadığı noktayı söyledim sana. Kapalı bir insanın (gerçekten inancı için kapanan bir insandan bahsediyorum) asla ve asla yapmayacağı birşey bu çok net aması falanda yok yaniii.

Ama es geçelim o kısmı dersek zaten sana itiraf etmekten başka yol gözükmüyor. Uzaktan hiçbir açıklama yapmadan buluşmaya başörtün ile git.. Hem seni o halin ile görmüş olur hem de direkt tepkisini ölçersin.. Sonrası zaten onn bileceği iş, senin duyguların net. Karar vermesi gereken o. Hem bahsettiğin aile uyuşmazlığı, hem bir yalanını daha görmüş olması olumsuz etkileyebilir diye düşünüyorum. Ama asla açılmayacağım dediğin için başka yolu yok..

Meraba arkadaslar.. Eski konularimdada mevcut ama özet geceyim.. Yaklasik bi sene önce bi tl programinda ayni sehirde oturdugum biri ile tanistim.. Konustuk con etkilendim.. Baslarda o pek takmadi ama bi sekilde kendimi sevdirdim.. Benden yasca kücúktü.. Sakladim bi dönem konustuk ve sonra itiraf ettim.. Kizdi ama affetti.. Bulustuk görüstük ardindan devam etti.. Sonra tanidikca dahada baglandim zaten seviyodum dahada cok sevdim.. oda karsilik verdi.. Bi kac kez ayrilmayi denedim ama o hep bana mesaj atti ve dayanamadim geri dönüs yaptim mesajlarina.. Nedenmi ayrilmak istedim ?? Cünkü sakladigim tek sey yasim degildi.. Onlar biraz modern bi aile ve biz onlarla cok farkliyiz aile olarak onlar cok rahat. Bende buna dayanarak hislerime kapilip yanina biraz rahat giyinerek gittim yani acik gittim.. Halbuki kapaliyim.. Simdi devam ediyo iliski bana tek ileriye dönük ciddi bi laf etmedigi icin bende gercegi aciklamadim..ama aile olarak uyusmuyoruz bu bi gercek.. Ayrilmalimiyim yoksa gercegi anlatip onun beni birakmasinimi bekleyeyim ???? :KK43:((((
bari kapalıyım demeyin lütfen allah için kapalı olsanız kimin yanına giderseniz gidin acılmazsınız ve bunlardan utanıp saklamazsın herkes inandığı gibi yasar bunun için sizi terketcekse zaten arada bi sevgi yoktur

Back