• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telde baslayan ask.. Ve agir hatalar..

Hata insanlara mahsus luckycim... Mesele kapalilik aciklik degil.. Yapilan hata.. Burda paylasilan ve dert olan hatalar..

Mesele tam da kapalilik ve aciklik. Erkek tavlamak icin acilmak bir hata degildir. Gercekten inancin icin kapansaydin ne bir erkek icin ne de bir baskasi icin acilmazdin.Paylasiyorsun ama bosuna paylasiyorsun cunku boyle bir hatanin telafisi yok.

Senin suan ki en buyuk korkun o erkegin seni kapali bir sekilde kabul etmemesi . Yani acildigin icin , onu kandirdigin icin zerre kadar vicdan azabi duymuyorsun. Bence kapanarak ikinci bir hata yapma.

Eleştirenlere tepki veriyorsun ama bence hiç verme konu sahibi. Burda ya da herhangi bir yerde bu yaptıkların hoş karşılanmaz. Hoş cevaplar da alamazsın.

Bir süre sonra söylediğin yalanlara kendini de inandırmış konuya böyle devam etmişsin. Belki o yalanları yalan olarak bile görmüyorsun artık. Sevdim aşık oldum korktum açıklayamadım bunlar kolaya kaçmak. Bahane bulmak. Sadece sevgilini değil, kendini aileni, değerlerini tövbe yarabbim allahı bile kandırdıgını sanıyorsun. Emin ol o gittiğin yol doğru olan yol değil. İnşallah aklını başına alırsın.

Mesele tam da kapalilik ve aciklik. Erkek tavlamak icin acilmak bir hata degildir. Gercekten inancin icin kapansaydin ne bir erkek icin ne de bir baskasi icin acilmazdin.Paylasiyorsun ama bosuna paylasiyorsun cunku boyle bir hatanin telafisi yok.

Senin suan ki en buyuk korkun o erkegin seni kapali bir sekilde kabul etmemesi . Yani acildigin icin , onu kandirdigin icin zerre kadar vicdan azabi duymuyorsun. Bence kapanarak ikinci bir hata yapma.
Erkek tavlamak... Ne cirkin bi kelime

Yaşın kaç merak ettm gerçekten. Belki de çok duygusal bi dönemdeydn ihtiyaç duydn birının sevgısıne.. Yalan tabıkı kotu ama olan olmuş sonuçta. Dedgm gibi anlat her seyı. Kafanda da çok buyutme artk. Hem belki ters tepmez ilk kzar ama sonra her turlu kabulumsun falan der :D

iş yerinde açıksı.,diğer zamanlarda kapalı
ama bu sana da eziyet...
kapalı olarak yaşabilme ortamını yaratmalısın...ondan yalan söylemek kolay geldi işte...kendine bir yön çiz..benliğinin özgür olduğu bir yön

Yaşın kaç merak ettm gerçekten. Belki de çok duygusal bi dönemdeydn ihtiyaç duydn birının sevgısıne.. Yalan tabıkı kotu ama olan olmuş sonuçta. Dedgm gibi anlat her seyı. Kafanda da çok buyutme artk. Hem belki ters tepmez ilk kzar ama sonra her turlu kabulumsun falan der :D
Yasim 27 ve cok yanlizken ve cok duygusal bi animdi ve gercekten cok sevdim hilal..

iş yerinde açıksı.,diğer zamanlarda kapalı
ama bu sana da eziyet...
kapalı olarak yaşabilme ortamını yaratmalısın...ondan yalan söylemek kolay geldi işte...kendine bir yön çiz..benliğinin özgür olduğu bir yön

Evet iste asil sorun bu.. Insan cesaret aliyo zaten mecburi aciyorum bi kerede onun icin acsam ne olurki diye.. Hata biliyorm ama oldu ne yapayim

Yapmaya calistigin neydi peki. Yapmaya yapiyorsun ama soylenince utaniyor havalarina mi giriyorsun. Kapalip acilmaktan baska sorunlarin da var senin. Bilmem farkinda misin?
Ne gibi mesela.. Sorunsuz insanin bu forumda ne isi var zaten.. Sorunluyuzki burdayiz.. Sen keyfine insanlari rencide etmek icinmi giriyon yoksa ?

Bidahaki bulusmaya normal halinle git herseyi de anlat. Ask bi basortusuyle silinecek bisey degil. Aranizda gercekten ask varsa yalan soylemene kizar ama ilişkiniz devam eder. Bitirirse de zaten öğrendiğinde bitecekmis en azından gec olmadan bunu ogrendim diye sevinirsin.

Ne gibi mesela.. Sorunsuz insanin bu forumda ne isi var zaten.. Sorunluyuzki burdayiz.. Sen keyfine insanlari rencide etmek icinmi giriyon yoksa ?

Inkar ediyorsun hala yaptigini . Kendinle yuzlestiginde daha mantikli davranabilirsin. Seni rencide etmek bana bir sey kazandirmaz ama senin kendinle yuzlesmen sana bir gelecek kazandirir.

Bidahaki bulusmaya normal halinle git herseyi de anlat. Ask bi basortusuyle silinecek bisey degil. Aranizda gercekten ask varsa yalan soylemene kizar ama ilişkiniz devam eder. Bitirirse de zaten öğrendiğinde bitecekmis en azından gec olmadan bunu ogrendim diye sevinirsin.
Tabi tabi bi dahakine öyle gitcem

Evet iste asil sorun bu.. Insan cesaret aliyo zaten mecburi aciyorum bi kerede onun icin acsam ne olurki diye.. Hata biliyorm ama oldu ne yapayim
bu başörtüsü konusunda..sen neyi istiyorsun....açık mı kapalı mı olucKsın...
ona göre işini seç ...bak ondan cesaret alıp hatayapabildin...sevgiliye gelince
onu en iyi sen tanırsın...ağzını ara..
duruma göre aslını anlat...belki kabul eder hatta hoşuna bile gider...
var öyle evlenince eşlerini kapatan...
ama aynı şşekilde eşlerini açan da bol...
bence bir an önce konuşmalısın..

Belli zaten yoksa insan niye ihtiyaç duysun ki yalana.. İnsan saçlarını açıp makyajlar yapnca daha guzel hıssedıyo demı kendını. Kapalı olnca tum guzellıklerını kapatms oluyosun. Bence burda yadırganacak bı durum yok. Elestrı yapın tabı de empatı kurarak yapn. Bence sevınce ınsanın gözu acayıp kararıyo. Kendne ezıyet etme psıkolojık olarak. Ne yapacagn bellı zaten :)

Öyle saçma ve yanlış bir şey yapmışsın ki. Bir başkası için başta kendini kandırmışsın. Sen kendinden bir şey saklanılmasını ister miydin? Hoş belki o da bazı şeyleri gizliyordur. Ben pek uygun bulmadım yaptığını. Önce kendine nasıl biri olmak istediğini söyle sonra da o kişiye. Gerisi gelir zaten.

bu başörtüsü konusunda..sen neyi istiyorsun....açık mı kapalı mı olucKsın...
ona göre işini seç ...bak ondan cesaret alıp hatayapabildin...sevgiliye gelince
onu en iyi sen tanırsın...ağzını ara..
duruma göre aslını anlat...belki kabul eder hatta hoşuna bile gider...
var öyle evlenince eşlerini kapatan...
ama aynı şşekilde eşlerini açan da bol...
bence bir an önce konuşmalısın..

Acilmayi asla düsünmüyorum.. Anlaticam tabiki

Belli zaten yoksa insan niye ihtiyaç duysun ki yalana.. İnsan saçlarını açıp makyajlar yapnca daha guzel hıssedıyo demı kendını. Kapalı olnca tum guzellıklerını kapatms oluyosun. Bence burda yadırganacak bı durum yok. Elestrı yapın tabı de empatı kurarak yapn. Bence sevınce ınsanın gözu acayıp kararıyo. Kendne ezıyet etme psıkolojık olarak. Ne yapacagn bellı zaten :)
Sagol cnim cevabin icin.. Elestirilmekten konumu unuttum

Back